SOKAZ forum
10. liga, proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- agent_zero
POČELO JE POČELO !!!!
Pozdrav 10. ligi.
Vidim da je kreševo već u prvom kolu.
Mi smo kao što vidite prvu stepenicu prekoračili, ali daleko od toga da je bilo lako.
U tom piungiću je najgore što netko mora izgubiti.
Tehnoring je nastupio u najjačem sastavu a došli su čak i sa pričuvama tako da su nas brojčano nadmašili.
Pogreška je bila samo u tome što nisu na vrijeme posegnuli za promjenama čime bi pojačali vezni red i time igru prebacili bliže mrežici.
No bilo kako bilo iskoristili su malu dekoncentraciju obrambenog bedema naše ekipe i pred kraj utakmice zadali bolan udarac, tako da su osvjetlali svoj obraz.
Eto malo šale za početak. Nadam se da će biti opisa i ostalih utakmica kako prvog kola tako i svih predstojećih.
Dečki su super, i navijam za njih da uzmu što više bodova svim našim konkurentima.
Pozdrav 10. ligi.
Vidim da je kreševo već u prvom kolu.
Mi smo kao što vidite prvu stepenicu prekoračili, ali daleko od toga da je bilo lako.
U tom piungiću je najgore što netko mora izgubiti.
Tehnoring je nastupio u najjačem sastavu a došli su čak i sa pričuvama tako da su nas brojčano nadmašili.
Pogreška je bila samo u tome što nisu na vrijeme posegnuli za promjenama čime bi pojačali vezni red i time igru prebacili bliže mrežici.
No bilo kako bilo iskoristili su malu dekoncentraciju obrambenog bedema naše ekipe i pred kraj utakmice zadali bolan udarac, tako da su osvjetlali svoj obraz.
Eto malo šale za početak. Nadam se da će biti opisa i ostalih utakmica kako prvog kola tako i svih predstojećih.
Dečki su super, i navijam za njih da uzmu što više bodova svim našim konkurentima.
Pola 1. kola je već odigrano i rezultati upisani
, sviđa mi se to. Vidim da su ovi nesretnici od OPERATORA II krenuli u natjecanje furiozno
, ali tako sam i očekivao od njih
, vrlo će teško ijedna ekipa do bod(ov)a protiv njih trojice...
Mi čokljamo u petak navečer, nadamo se također uspješnom početku, iako svake sezone vrlo teško krećemo u prvenstvo.
Mi čokljamo u petak navečer, nadamo se također uspješnom početku, iako svake sezone vrlo teško krećemo u prvenstvo.
- agent_zero
Da, sada sam vidio da igrate tek u predzadnjem kolu.agent_zero je napisao/la:Događaj: Intercapital - Operator II
Mjesto: Vjesnik
Datum: između 5.5. i 9.5.2014.
Vrijeme: 19:30h
Cijena ulaznice: džaba
Ima još puno do onda, ali u svakom slučaju javi točan termin kada za to dođe vrijeme.
Sigurno će biti još zainteresiranih koji bi željeli pogledati meč glavnih favorita za 1. mjesto u 10. ljigi
The Only Way Is Up...rutinski
- agent_zero
Pričam ti priču...ccckelemen je napisao/la:Bojim se da ce se do tada operater isprofilirati kao jedini favorit, a mi ganjat pokoji bod da udemo medu 5.
I onda je došao zločesti vuk i pojeo crvenkapi-cicu
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub ožu 08, 2014 5:15 pm, ukupno mijenjano 4 puta.
Guga je napisao/la:Kapetane Mark, nemoj sada piliti naopako za dečke iz pilane.kelemen je napisao/la:Bojim se da ce se do tada operater isprofilirati kao jedini favorit, a mi ganjat pokoji bod da udemo medu 5.
Više mi na forumu nema mog frenda Trnskog "pilara broj 1", odnosno "pilara bez granica", pa si izgleda ti odlučio preuzeti njegovu titulu...
Ja prognoziram da ćete Vi biti među prve 3 ekipe, a koji ćete biti :
1., 2., ili 3. to bumo vidli
To ti je ko onaj vic :
našli se predstavnici Utrina, Operatora (Vujasić) i Intercaiptala (ti), i nadmudruju se s vragom.
Kaže vrag, evo ja neću gledati, neka svatko baci bilo kakav predmet u more, ja ću zaroniti i naći ga za 10 minuta.Ako ga nađem ispadate iz lige, a ako ga ne nađem, biti ćete prvi u ligi.
Prvo predstavnik Utrina naivno baci čavao, vrag zaroni i za 3 minute se vrati s čavlom i kaže mu : ispadate iz lige.
Onda lukavi Vujasić (agent nula) baci iglu u more, vrag zaroni, nema ga neko vrijeme, ali nakon 9 minuta izroni.Pokaže Vujasiću iglu i kaže mu : ispadate iz lige, i Vujo ode u suzama.
Onda ti baciš nešto u more, vrag zaroni, nema ga 10 minuta, nema ga 20 minuta, nema ga pola sata...Napokon izroni sav crven u licu (čudno), ljut i kaže :
dobro kapetane Miki-Mark (svaka sličnost s Miki-Mausom je slučajna), vi ćete biti prvi u ligi, ali mi molim Vas recite šta ste bacili u more kada čak niti ja to nisam mogao naći.I samo da Vam kažem, znam da niste već 2 godine izgubili niti jednu tekmu.
A ti mu nehajno odgovoriš : šumeču tabletu...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub ožu 08, 2014 5:38 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
Odigrasmo i mi 1. kolo i bogme nam je dobro krenulo!
Nismo odigrali ovako uvjerljivo rezultatski, kao ekipa
, još od 17. lige.
Medvedgrad je ekipa s iskusnim igračima, posebno su neugodni Grgurić i Škarupka
, udaraju sa svih strana
, a Škarupka na BH-u još ima i nekakav čokljodefanzivni soft...
Čuo sam se s Borisom Kosovcem, odgođena im je tekma 1. kola za utorak, a za URC-Ritmo će od slijedećeg tjedna imati pravo nastupa i Laura Jerman
...
Za one koji ne znaju za nju; žena igra k'o zmaj
, ukoliko je u ikakvoj formi teško da će je itko od nas uspjeti pobijediti
. Zadnji put kada je igrala SOKAZ bila je u 1. ligi i imala omjer pobjeda i poraza 19-14
...
Eto, toliko od mene za sada!
Medvedgrad je ekipa s iskusnim igračima, posebno su neugodni Grgurić i Škarupka
Čuo sam se s Borisom Kosovcem, odgođena im je tekma 1. kola za utorak, a za URC-Ritmo će od slijedećeg tjedna imati pravo nastupa i Laura Jerman
Za one koji ne znaju za nju; žena igra k'o zmaj
Eto, toliko od mene za sada!
- agent_zero
- agent_zero