4. liga - proljeće 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Stip

#21 Post Postao/la Stip »

Thx Dren.
Zagorcima želim brz oporavak :top:
Dren

#22 Post Postao/la Dren »

a čuj bući. ako ne mogu se posložit dva termina i komplicira im život...onda bolje otpisat jedno kolo (ili nedobog, opet se razbolit jer su forsirali dvi tekme u jednom kolu tek prizravljeni) nego da se zezaju sa tri četri odgode i kompliciraju si život, i ekipama s kojima bi ta kola igrali.
Meni razumljivo. I u tom svjetlu pošteno.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#23 Post Postao/la wolf »

Pogledaj prijašnje sezone pa bu ti jasnije :pfff: :brukica:
ib
Site Admin
Kontakt:

#24 Post Postao/la ib »

Ma ja sam jednostavno prelajav da bi se suzdržao, ali what Bolfan said + odustali su prije koji tjedan i u zagorskim ligama. :(

Naravno da ti kao voditelj moraš optimistično i pozitivno krenut, ali ne mogu si pomoć u osobnom dojmu kako će biti super ako zaista odigraju. :ne zna:
Dren

#25 Post Postao/la Dren »

:zubo:
slažem se u potpunosti nas ve komentare. :mig:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
mixer

#26 Post Postao/la mixer »

nemec pojačaj trening na 2 dnevno i jos navečer malo serve .vidimo se u 4 kolu
wolf
Kontakt:

#27 Post Postao/la wolf »

Izazivaš ti mixerčiću a :pracka: :zubo:
mixer

#28 Post Postao/la mixer »

opasno mi ekipa ojačala pa sam malo k......možemo i koju prijateljsku bacit al nemojte se prepasti ko braća brayan pa otkazati :lol: :lol: :lol: :lol:
mixer

#29 Post Postao/la mixer »

Evo i sluzbeno da predstavim novog suigraca s kojim cemo biti malo jaci.radi se o perspektivnom ml kadetu koji ce tek pokazati svu raskos. Svog talenta razvijajuci se u opasnoj 4 lizi.pocevsi od voditelja pa nadalje.nauci ce da je 1 hr liga gola kara prema onom.sto ga ovdje ocekuje.vec u 4 kollu plavec. nemec i ekipa .
Uglavnom mogao bi voditelj lige biti i malo azurniji opet je od pocetka poceo zabusavati..
mixer

#30 Post Postao/la mixer »

Ps.skoro da zaboraim reci radi se o Jalzabetic Alenu zvan Mrki ili don Gutenberg. mladji
mistreaver

#31 Post Postao/la mistreaver »

Tresu nam se gaće
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
mistreaver

#32 Post Postao/la mistreaver »

Al zanimljiv je citat iz biltena sa strane 29 :
Igrači ili igračice koji su bili registrirani mogu se prijaviti za jednu od momčadi SOKAZ-a
jedino na početku jesenskog ili proljetnog prvenstva, te moraju biti objavljeni u biltenu
SOKAZ-a.

Dok je natjecanje u toku takvi se igrači ili igračice ne mogu naknadno prijaviti.
Dren

#33 Post Postao/la Dren »

upravo zbog toga, voditelj nije baš ažuran.
Moram se izkonzultirati.
Naime, oke, pravilo je tu...treba ga poštovati.

No, malo mi je problem, jer rokovi nisu dati.
Dakle, recimo netko tko je prije 10 godina bio registriran ne može uletiti naknadno, što mi je fakat nebitno. A pravilo, em nije nastalo zbog toga, em to ne definira dobro.

Stoga trebam malo kopati i malo razgovarati. Bilo bi mi žao da Transagram ispuši zbog ovog pravila...ali izgleda da je posve moguće.

Ista mi je stvar s registriranim juniorima ili nešt slično.

Strava. Opet će počet rasprava.

Ajd nemojte ovdje.

Transagram jest prijavio igrača 11.03 što znaći da bi trebao imati pravo nastupa od 21.03.
Sigurno se javim do tad, a zbilja ću to probati iskonzultirati već sutra.
Izra
Kontakt:

#34 Post Postao/la Izra »

mislim da doticni ovu sezonu nije registriran pa se to ne odnosi na njega.
ib
Site Admin
Kontakt:

#35 Post Postao/la ib »

Evo da se odcitiram, da nešto ne zabrljam:
ib je napisao/la:Mislim da se ovo odnosi na igrače koji su recimo sada registrirani, ali nakon par kola počnu nosit brisovnice HSTS-a jer tipa nekom treba ostat u ligi ili nešto :)
To je baš s nedavne rasprave i 947. okršaja s mixerom (kažem vam lik nas mrzi :mama:), tako da možete bit sigurni da sam nepristran. :)

Uglavnom, situacija s Jalžom je da je u sezoni 2012/2013 bio registriran (negdje), pa je na prijelaznom roku podnio zahtjev za Dr. Časl, ali taj postupak je prekinut i propao ubrzo nakon.

Tako da je za sve praktične potrebe Jalža zadnji put bio registriran u sezoni 2012/2013, odnosno do početka ljeta 2013. Otad je on slobodan što se Saveza tiče, tako da ga ova rečenica nikako ne dotikavlje.
mixer

#36 Post Postao/la mixer »

Evo doso malo doma sa neke terevenke .sory opet malo popio ali sam zbilja ozbiljan.tak da ak zvijezda lige cita nek dobro obrati pozornost.pa citan i ne vjerujem svojim ocima..da Mrki nemre igrat nebi ga ni prijavljivao..to kaj bu igrao bas protiv pemita jebiga kaj nemec nebu ima 33::0 sory kompa. :rofl:.osim toga mislio sam da ce to sa malo vise humora popratiti a ne ljutnjom .jedino ak nije cilj 2 liga..A sad kad smo kod registracije s obzirom da nije registriran bio 2 sezone zaredom a u jesenskom dijelu ga nismo trebali. Jer smo mocna ekipa nije potrebna prijava u biltenu . Jer je vec onda bila brisovnica u savezu.mislim da sam sa time sve rekao..cekao sam sa prijavom samo iz razloga da sve bude cisto i ok.neki nisu vjerovali ali to je njihov problem :cerek: .
Ps .ne mrzim nikog majke mi samo neke manje volim.
I nadam se da to nece poremetiti moje druzenje i prijateljstvo sa nekim ovdje spomenutim :B: :B:
55

#37 Post Postao/la 55 »

Sve je jasno; ako Jalžabetić nije bio registriran ove sezone - smije ga se naknadno prijaviti u SOKAZ. :ne zna: ... Mislim da je ib to prilično eksplicitno i slikovito objasnio... :mudri: :drunk: :komp:
mistreaver

#38 Post Postao/la mistreaver »

mixer je napisao/la:Evo doso malo doma sa neke terevenke .sory opet malo popio ali sam zbilja ozbiljan.tak da ak zvijezda lige cita nek dobro obrati pozornost.pa citan i ne vjerujem svojim ocima..da Mrki nemre igrat nebi ga ni prijavljivao..to kaj bu igrao bas protiv pemita jebiga kaj nemec nebu ima 33::0 sory kompa. :rofl:.osim toga mislio sam da ce to sa malo vise humora popratiti a ne ljutnjom .jedino ak nije cilj 2 liga..A sad kad smo kod registracije s obzirom da nije registriran bio 2 sezone zaredom a u jesenskom dijelu ga nismo trebali. Jer smo mocna ekipa nije potrebna prijava u biltenu . Jer je vec onda bila brisovnica u savezu.mislim da sam sa time sve rekao..cekao sam sa prijavom samo iz razloga da sve bude cisto i ok.neki nisu vjerovali ali to je njihov problem :cerek: .
Ps .ne mrzim nikog majke mi samo neke manje volim.
I nadam se da to nece poremetiti moje druzenje i prijateljstvo sa nekim ovdje spomenutim :B: :B:
Ma nije, nema ljutnje, dapače, ja sam sretan što ću dobit priliku igrat s takvim igračem, samo me zanimalo jel to u skladu s pravilima, al nisam znao da nije bio registriran ovu sezonu tako da mea culpa.
wolf
Kontakt:

#39 Post Postao/la wolf »

A kaj je s Mirekom (Taboršakom) Na HSTS-ovim stranicama je naveden ko prijavljen :confused: ak odigra koju tekmu za Agronomski onda bu opet problema :rolleyes:
ČUPKO

#40 Post Postao/la ČUPKO »

več je odigral :gitara: :headbang:
Odgovorite