SOKAZ forum
10. liga, proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Petre kad malo pogledaš tko je URC-u novi igrač - ica onda bu ti sve jasno. 
Laurita bu Vam svima zagorčala

Došel bum vas pogledat u četvrtom kolu, bit će interesantno
Laurita bu Vam svima zagorčala
Došel bum vas pogledat u četvrtom kolu, bit će interesantno
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Da, kako sada stvari stoje, stvarno će biti problem ubaciti se u prvih pet.
Dolaskom Laure Jerman ekipa Ritmo se prometnula u najozbiljnijeg kandidata za 1. mjesto sa Operaterima.
Takva igračica nominalno nosi tricu, a dečki uz nju postaju značajno bolji.
No, ako sam dobro shvatio, Laura nije imala pravo nastupa u 1. kolu(tjednu!?), tako da su isposlovanom odgodom ozbiljno oštetili Tramont.
Bilo bi korektno da nije nastupila protiv njih(ništa osobno protiv gđe-ice), no obzirom da dečki iz Tramonta nisu protestirali(kandidati za fer plej nagradu:prvak: ), "nespretnost" ide na dušu protivnika.

Dolaskom Laure Jerman ekipa Ritmo se prometnula u najozbiljnijeg kandidata za 1. mjesto sa Operaterima.
Takva igračica nominalno nosi tricu, a dečki uz nju postaju značajno bolji.
No, ako sam dobro shvatio, Laura nije imala pravo nastupa u 1. kolu(tjednu!?), tako da su isposlovanom odgodom ozbiljno oštetili Tramont.
Bilo bi korektno da nije nastupila protiv njih(ništa osobno protiv gđe-ice), no obzirom da dečki iz Tramonta nisu protestirali(kandidati za fer plej nagradu:prvak: ), "nespretnost" ide na dušu protivnika.
Kapetan MIKI
- agent_zero
- mistreaver
- agent_zero
- agent_zero
- agent_zero
Iza nas je jedan od najtežih mečeva u kratkoj sokaz karijeri.
Obzirom da je pedantni Petar izračunao da smo izjednačeni u broju setova(za izračun poena smo bili malo
) podjela bodova je realan ishod.
Drago mi je da imamo cure u konkurenciji, jer kad te prebiju(a prebijat će nas:tuctuc:) nije tako strašno.
Sinoć je bila Petra
, a već idući tjedan slijedi porcija od Laure
Protiv Petre sam odigrao možda i najbolji meč u sokazu( u petom vodio 8:3), ali moje najbolje očigledno nije dovoljno za 10-tu
.
Psihički me meč iscrpio, tak da sam ostala dva odigrao na rezervi i jbg. popio gono
No, biti će bolje
Obzirom da je pedantni Petar izračunao da smo izjednačeni u broju setova(za izračun poena smo bili malo
Drago mi je da imamo cure u konkurenciji, jer kad te prebiju(a prebijat će nas:tuctuc:) nije tako strašno.
Sinoć je bila Petra
Protiv Petre sam odigrao možda i najbolji meč u sokazu( u petom vodio 8:3), ali moje najbolje očigledno nije dovoljno za 10-tu
Psihički me meč iscrpio, tak da sam ostala dva odigrao na rezervi i jbg. popio gono
No, biti će bolje
Kapetan MIKI