SOKAZ forum
22.liga proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Čestitke SINNIu II na zasluženoj i uvjerljivoj pobjedi 7:3. Zamjerka kapetanu Čiviću da nije dao na uvid postav svoje ekipe. Nevjerojatno da nakon 5 godina natjecanja on jednostavno ne zna da gost ima pravo prilagodbe svojeg sastava na upisani sastav domaćina. Zamjerka Zafiroviću koji ne zna da prije svakog servisa mora provjeriti da li je protivnički igrač spreman primiti servu, pogotovo ako mu je protivnik invalid. Šečer na kraju, tj. pohvale Malovcu na besprijekornom fair play ponašanju, te širenju vedrine i tolerancije. Čak protivniku redovno poklanja početni servis.
Dinko Šimatović, kapetan Ady Endre III.
Ipak ima Čivić pravodsimat11 je napisao/la:Zamjerka kapetanu Čiviću da nije dao na uvid postav svoje ekipe. Nevjerojatno da nakon 5 godina natjecanja on jednostavno ne zna da gost ima pravo prilagodbe svojeg sastava na upisani sastav domaćina.
Domaćin postavlja prvi ali nije obavezan dati svoj sastav na uvid već ga može prekriti i dati gostu da upiše svoj sastav
U čl. 30 Pravilnika nije dano pravo domaćinu da skrije upisani postav ekipe. Kapetan gostiju ima pravo pregleda tko je to od domaćih igrača upisan, a kako bi provjerio radi li se o prijavljenim igračima, pa ih čak po Pravilniku može i legitimirati. Prema tome ne može mu se zabraniti da pregleda zapisnik i vidi sastav domaćina.
Dinko Šimatović, kapetan Ady Endre III
Dinko Šimatović, kapetan Ady Endre III
Ovak prijatel Dinko, po pravilu. Ako meč počinje u 19h, u 19h na "prozivki" moraju biti svi igraći koji bi trebali igrati meč. Igrači "A" i igrači "X". Pošto je ovo SOKAZ trebali bi biti nazočni igrači bar 1. "kola", a za dalje se može naknadno postaviti rezervni igrač. Tada pregledaš osobne , putovnice, ili kaj več očeš od dokumenata. Zatim domaćin postavi ekipu , prekrije rukom ili papirom ili gostujući kapetan sa diskretne udaljenosti (da ne škica zapisnik) postavi svoje igraće.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dakle čak ni ne piše koji to treba raditi prvi, a kamoli tko smije ili ne smije što prekrivati.Članak 30. je napisao/la:Voditelji obiju nastupajućih momčadi su dužni na početku susreta upisati imena igrača koji će nastupiti u prvom ciklusu od tri pojedinačne partije.
A ništa, valjda ljudi koji sto godina igraju SOKAZ cijelo vrijeme rade krivo.
Promijenit ćemo hitno Pravilnik da bude jasniji kako postavljanje treba ići.
- Leteći Medvjedić
Plankeri vs Europak 9:1
Čestitke dečkima na borbi,šteta što su došli samo sa dva igrača
Danas opet čokljavac po imenu Niko nije bio na razini
ak ovak nastavi isteči če mu ugovor s Plankerima 
Mario je danas bio vrlo dobar
vidi se da je pravi Planker i da trenira,a ne kao neke treba
jer ne mogu prestat mislit na
A čokljavi senior Korman kao i uobičajeno igra podmuklo i stvara probleme sa svojim čokljo loptama,umjesto da se ugleda na junior Kormana
,a neki još imaju nočne more od njega 
Bilo je tu i problema sa našom mrežicom malo je bila previsoka,a malo preniska
Sretno dečkima dalje od čokljo Plankera.

Čestitke dečkima na borbi,šteta što su došli samo sa dva igrača
Danas opet čokljavac po imenu Niko nije bio na razini
Mario je danas bio vrlo dobar
A čokljavi senior Korman kao i uobičajeno igra podmuklo i stvara probleme sa svojim čokljo loptama,umjesto da se ugleda na junior Kormana
Bilo je tu i problema sa našom mrežicom malo je bila previsoka,a malo preniska
Sretno dečkima dalje od čokljo Plankera.
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve 
Hah, zapisnik je bio samo jedan jučerašnji nesporazum, i to je Zlatko ekspresno riješio u startu ..
Također je Zlatko riješio i pobjednika sa svojom tricom,
a da je bilo teško - bilo je
Drama.
Rezultat 5:2 za nas, Zlatko vodi 2:0 u setovima i 10:7 u trećem setu.
(ostaju dva meča - Zoki protiv travaša i par u kojem nismo bajni)
Iiii?
Izgubi set!
I idući.
I u petom gubi 5:2 i mijenjaju se strane ..
(ako izgubi završiti će neriješeno a ja ću se morati patiti igrajući par
)
I onda, protivnik je stao .. i happy end
Također je Zlatko riješio i pobjednika sa svojom tricom,
a da je bilo teško - bilo je
Drama.
Rezultat 5:2 za nas, Zlatko vodi 2:0 u setovima i 10:7 u trećem setu.
(ostaju dva meča - Zoki protiv travaša i par u kojem nismo bajni)
Iiii?
Izgubi set!
I idući.
I u petom gubi 5:2 i mijenjaju se strane ..
(ako izgubi završiti će neriješeno a ja ću se morati patiti igrajući par
I onda, protivnik je stao .. i happy end
Zadnja izmjena: Spin, dana/u čet ožu 27, 2014 10:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Moja isprika Čiviću glede, u svezi, tajnosti zapisnika. Na krivi put me navelo prošlogodišnje gostovanje PP Klinike kada je Ejla Grantverger tražila na uvid naš postav, pročitala naš sastav, te mi je tek nakon toga rekla svoj sastav. Stoga molim sve kritike takvog ponašanja uputiti Grantvergerici.