22.liga proljeće 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
DALTON1

#141 Post Postao/la DALTON1 »

Kad ne dode na trening odmah pobjeduje haha :rofl:
a bilo mu je i vrijeme napokon,poprilicno sam siguran da je sam sebe vecinom pobjedivao...
Smile

#142 Post Postao/la Smile »

>samo je ako se ne varam pogresno upisan rezultat, ejla i marko su igrali u paru.

Da, falio sam, molim nadležne da isprave.
ib
Site Admin
Kontakt:

#143 Post Postao/la ib »

:top:
DALTON1

#144 Post Postao/la DALTON1 »

Kao sto sam i prognozirao... Krešo trica :s:
Zlatko je odveo dvije teske partije na svoju stranu i jednu rutinski rjesio i to je vec 6 bilo.
bravo Sinni :s:
Dinko Š.

#145 Post Postao/la Dinko Š. »

Čestitke SINNIu II na zasluženoj i uvjerljivoj pobjedi 7:3. Zamjerka kapetanu Čiviću da nije dao na uvid postav svoje ekipe. Nevjerojatno da nakon 5 godina natjecanja on jednostavno ne zna da gost ima pravo prilagodbe svojeg sastava na upisani sastav domaćina. Zamjerka Zafiroviću koji ne zna da prije svakog servisa mora provjeriti da li je protivnički igrač spreman primiti servu, pogotovo ako mu je protivnik invalid. Šečer na kraju, tj. pohvale Malovcu na besprijekornom fair play ponašanju, te širenju vedrine i tolerancije. Čak protivniku redovno poklanja početni servis.
Dinko Šimatović, kapetan Ady Endre III.
wolf
Kontakt:

#146 Post Postao/la wolf »

dsimat11 je napisao/la:Zamjerka kapetanu Čiviću da nije dao na uvid postav svoje ekipe. Nevjerojatno da nakon 5 godina natjecanja on jednostavno ne zna da gost ima pravo prilagodbe svojeg sastava na upisani sastav domaćina.
Ipak ima Čivić pravo :ne zna:
Domaćin postavlja prvi ali nije obavezan dati svoj sastav na uvid već ga može prekriti i dati gostu da upiše svoj sastav :top:
ib
Site Admin
Kontakt:

#147 Post Postao/la ib »

Dašta.

U normalnim okolnostima domaćin se upiše za zapisničkim stolom, zadere se "MI SMO UPISALI", i onda kapetan ili neko od gostiju bez neke pretjerane sumnjičavosti i nepovjerenja drekne s par metara svoj sastav, i sve prođe bez problema. :ne zna: :top:
Izra
Kontakt:

#148 Post Postao/la Izra »

nisam ni ja u svom iskustvu igranja 8., 7., 6., 5., 3., i 2. lige naisao na taj obicaj da gost dobije na uvid domacu postavu.
Brod jr.

#149 Post Postao/la Brod jr. »

kad vi igrate više od 5 god :rolleyes:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
wolf
Kontakt:

#150 Post Postao/la wolf »

:E: jesi vrag :zubo:
wolf
Kontakt:

#151 Post Postao/la wolf »

dsimat11 je napisao/la:Hvala, ali od kuda je došao termin "čokljati". Porijeklo te riječi?
Saznadoh iz prve ruke :rofl: prvi i jedinstveni čokljavac je Damir Brnas Brki zbog svog jedinstvenog ( al učinkovitog) stila igre :cheer: :cheer: :cheer: a tvorac termina je kako i rekoh Brod sr. :top:
Dinko Š.

#152 Post Postao/la Dinko Š. »

U čl. 30 Pravilnika nije dano pravo domaćinu da skrije upisani postav ekipe. Kapetan gostiju ima pravo pregleda tko je to od domaćih igrača upisan, a kako bi provjerio radi li se o prijavljenim igračima, pa ih čak po Pravilniku može i legitimirati. Prema tome ne može mu se zabraniti da pregleda zapisnik i vidi sastav domaćina.
Dinko Šimatović, kapetan Ady Endre III
Pale
Kontakt:

#153 Post Postao/la Pale »

Ovak prijatel Dinko, po pravilu. Ako meč počinje u 19h, u 19h na "prozivki" moraju biti svi igraći koji bi trebali igrati meč. Igrači "A" i igrači "X". Pošto je ovo SOKAZ trebali bi biti nazočni igrači bar 1. "kola", a za dalje se može naknadno postaviti rezervni igrač. Tada pregledaš osobne , putovnice, ili kaj več očeš od dokumenata. Zatim domaćin postavi ekipu , prekrije rukom ili papirom ili gostujući kapetan sa diskretne udaljenosti (da ne škica zapisnik) postavi svoje igraće.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
ib
Site Admin
Kontakt:

#154 Post Postao/la ib »

Članak 30. je napisao/la:Voditelji obiju nastupajućih momčadi su dužni na početku susreta upisati imena igrača koji će nastupiti u prvom ciklusu od tri pojedinačne partije.
Dakle čak ni ne piše koji to treba raditi prvi, a kamoli tko smije ili ne smije što prekrivati. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:mikroval:

A ništa, valjda ljudi koji sto godina igraju SOKAZ cijelo vrijeme rade krivo. :ne zna:
Promijenit ćemo hitno Pravilnik da bude jasniji kako postavljanje treba ići.
Izra
Kontakt:

#155 Post Postao/la Izra »

obje ekipe postavljaju na pocetku. valjda se podrazumjeva da ni domacin ni gost tu nemaju pravo uvida u tudju postavu.
Dinko Š.

#156 Post Postao/la Dinko Š. »

Hvala na objašnjenju, primljeno na znanje i ravnanje. Zbunilo me to što je i Malovec tvrdio da imam pravo uvida u postav domaće ekipe.
Leteći Medvjedić

#157 Post Postao/la Leteći Medvjedić »

Plankeri vs Europak 9:1 :yesss:
Čestitke dečkima na borbi,šteta što su došli samo sa dva igrača :(
Danas opet čokljavac po imenu Niko nije bio na razini :flop: ak ovak nastavi isteči če mu ugovor s Plankerima :banned:
Mario je danas bio vrlo dobar :top: vidi se da je pravi Planker i da trenira,a ne kao neke treba :cekicem: jer ne mogu prestat mislit na :cice:
A čokljavi senior Korman kao i uobičajeno igra podmuklo i stvara probleme sa svojim čokljo loptama,umjesto da se ugleda na junior Kormana :hihihi:,a neki još imaju nočne more od njega :horor:
Bilo je tu i problema sa našom mrežicom malo je bila previsoka,a malo preniska :zubo:
Sretno dečkima dalje od čokljo Plankera.
:cestitamo:
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve :five:
Spin
Kontakt:

#158 Post Postao/la Spin »

Hah, zapisnik je bio samo jedan jučerašnji nesporazum, i to je Zlatko ekspresno riješio u startu ..

Također je Zlatko riješio i pobjednika sa svojom tricom,
a da je bilo teško - bilo je :znoj:

Drama.
Rezultat 5:2 za nas, Zlatko vodi 2:0 u setovima i 10:7 u trećem setu.
(ostaju dva meča - Zoki protiv travaša i par u kojem nismo bajni)
Iiii?
Izgubi set!
I idući.
I u petom gubi 5:2 i mijenjaju se strane ..
(ako izgubi završiti će neriješeno a ja ću se morati patiti igrajući par :D)
I onda, protivnik je stao .. i happy end :cheer:
Zadnja izmjena: Spin, dana/u čet ožu 27, 2014 10:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dinko Š.

#159 Post Postao/la Dinko Š. »

Moja isprika Čiviću glede, u svezi, tajnosti zapisnika. Na krivi put me navelo prošlogodišnje gostovanje PP Klinike kada je Ejla Grantverger tražila na uvid naš postav, pročitala naš sastav, te mi je tek nakon toga rekla svoj sastav. Stoga molim sve kritike takvog ponašanja uputiti Grantvergerici.
wolf
Kontakt:

#160 Post Postao/la wolf »

Ejla ,Ejla :tuctuc: :cerek: :zubo:
Odgovorite