4. liga - proljeće 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
mixer

#61 Post Postao/la mixer »

Kaj to znaci kazni cel ih.dobit ce po djepu 200 kn.
Locirat uhitit transferirat u 6 ligu a njihove rezultate izbrisat
wolf
Kontakt:

#62 Post Postao/la wolf »

Kaj si ti dosadan :rolleyes: pa znaš kak se kažnjava u Sokazu ... :visi:
mixer

#63 Post Postao/la mixer »

To sam si i mislio ali nusam bio siguran pa sam pricekao da neko potvrdi
Dren

#64 Post Postao/la Dren »

Krapinjani predali i treću utakmicu :cry: :mad: :mama:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
mixer

#65 Post Postao/la mixer »

kaj kaže pravilnik o tome
Stip

#66 Post Postao/la Stip »

Baš gledam Pravilnik (ipak sam i ja neki voditelj, pa se stručno usavršavam).
Članak 34 kaže
"Ako momčad u tijeku prvenstva izgubi bez borbe više od polovice utakmica, rezultati postignuti na odigranim utakmicama neće se uzimati u obzir, a momčad će biti tretirana kao da uopće nije nastupala u tom prvenstvu. "

Dakle još ništa nije gotovo, mogu Krapinjani predati još dvije tekme i svejedno normalno nastaviti natjecanje. To bi sve bilo po pravilima, iako po mom mišljenju nije fer. Ali ljudi valjda imaju razloge...

Inače, Članak 33 kaže
"Momčad koja preda utakmicu bez borbe, odnosno čijom krivnjom utakmica ne bude odigrana, kaznit će se za svaku neodigranu utakmicu oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom.
....
Momčad može biti oslobođena plaćanja novčane kazne i oduzimanja bodova, ako za neodigranu utakmicu postoje opravdani razlozi, i to na osnovu Odluke voditelja lige u roku od pet dana od predane utakmice. "

Voditelj ne mora polagati račune na forumu, ovo je strictly unofficial mjesto. Ali baš me zanima...prošlo je više od pet dana od prve predaje, mislim i druge - je li voditelj donio kakvu odluku?
Stip

#67 Post Postao/la Stip »

Da me se ne bi krivo shvatilo, ja bih najradije da svi prijavljeni igraju sve utakmice, i to po mogućnosti u istom, najjačem sastavu.
Ali kad počnu predaje, selektivno igranje utakmica, naknadne prijave igrača i slično, natjecanje gubi na regularnosti, čak i kada je sve po pravilima.
mixer

#68 Post Postao/la mixer »

evo baš sam pogledao taj članak 34.pa to je retardirano kaj znaci da ne igraju polovicu prvenstva i sve regularno.pa to pravilo ne postoji ni u jednom sportu.malo mi je to nakaradno.druga je stvar visa sila a li mogu 2 igrati osim ak nisu u zaraznoj bolnici ili ukrap topl vlada epidemija.sve mi to malo smijesno.pa oni su vec u minusu 9 bodova koja je logika igranja nek jednostavno odustanu i poštede se sokazovskog harača
Dren

#69 Post Postao/la Dren »

od predaje drugog kola je prošlo 3 dana. (ponedjeljak)
Od predaje trećeg kola 2. (predali u utorak)

Danas sam dobio obavijest da odustaju od daljnjeg natjecanja.
Žao mi je momci.

A što se tiće kažnjavanja, moram vidjeti s tehničkim direktorom. Ja bih ih svejedno kaznio za drugo i treće kolo. Čisto da se uredno razmisle prije nego se prijave u 6toj ligi slijedeće sezone.

Prvo kolo su imali opravdane razloge, sad jesu li bili lažni ili ne, ne mogu tvrditi...no i da jesu bile lažne, prošlo je 5 dana. Ostalo...ja bi to kažnjavao.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Stip

#70 Post Postao/la Stip »

Ma nisam ja potegao temu da bi se njih kaznilo. S dečkima smo igrali nekoliko puta, i uvijek je sve bilo OK, zaista nemam ništa protiv njih. Ali imam protiv toga da se igra samo dio utakmica.
Sad kad su odustali, barem će preostalih 11 momčadi imati jednake uvjete za netjecanje. Međutim, šteta je što su Krapinske Toplice 'zauzele' mjesto u četvrtoj ligi, mogao je netko drugi ući, pa bi se sve igralo.

O kaznama nek' odluči voditelj & co, u to se uopće nemam namjeru miješati. I usprkos svemu nadam se da će Krapinske opet jednom zaigrati SOKAZ (pa makar me i nabili k'o zadnji put).
wolf
Kontakt:

#71 Post Postao/la wolf »

Da se nisu prijavili ja bi danas igrao 6. ligu , prema tome nije dosta :tuctuc: nego :visi: :hitler: :zubo:
Stip

#72 Post Postao/la Stip »

Izgubismo jučer... :mad:
Aco i Tomo uopće nisu bili u tekmi (za razliku od prošle, gdje su se stvarno iskazali). Ali usprkos svemu, par se igrao kod 4:5, nadali smo se bodu.
Krenuli katastrofalno, 0:2 u setovima i gubimo treći 2-3 razlike, i uspijemo okrenuti, izjednačimo na 2:2, stignemo 3:6 u petom setu i dođemo do meč lopte na moju servu na 10:9... i za***emo. Puno bolnije nego da smo glatko izgubili 0:3.
Ali kaj se može, prošlu tekmu smo peti set para dobili 12:10, sad smo zgubili.
masterinsider
Kontakt:

#73 Post Postao/la masterinsider »

Dren je napisao/la:Krapinjani predali i treću utakmicu :cry: :mad: :mama:
Oni nisu Krapinjani nego Topličani ;)
Dren

#74 Post Postao/la Dren »

eheheh.
Enivej.
Odlučio ih ne kažnjavat...već samo upozoriti.

Nisam siguran koliko mi je to pametna odluka...al eto. Proljeće i to. Feeling generous.

Možda zažalim.
mistreaver

Evo samo za Lia

#75 Post Postao/la mistreaver »

Odigrali mi s Trans Agramom.
Jalža drugi svijet... Malo mi je žao što smo bacili prvi meč jer je ruka bila hladna, ali sudeći po fulanim zicerima njemu je to i više smetalo... Čestitke Antunoviću što mu je na prepad uzeo set...
Meč je odlučen u 2 infarktna meča Plavec - Pavlović i Antunović - Ramić nakon kojih smo znali da barem nebudemo izgubili.
U parovima su nas malo "počastili" jer dojma smo da bi Pavlović - Jalžabetić par bio ubojitiji jer Pavlović navrti prvi spin na stol i onda slijedi bomba, ovako su se dosta napromašivali i uspjeli smo čak i izvući pobjedu.
Bilo bi uzbudljivo vidjeti meč npr. Jalžabetić - Mikulec, iako mislim da pobjednik ne bi bio upitan, ali bilo bi zanimljivo.
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
mixer

#76 Post Postao/la mixer »

Cestitke na pobijedi.nismo usli u mec kako sam mislio i vec onda da sam naslucivao probleme.kako kaze nemec jalzaigra nesto drugoli to je za ocekivat.plavec odigrao iznad ocekivanja.vecdugo me nitko nije tsako izspinao laganim lopticama ali cak i nakon takve igre vratim se u mec.alinije bio moj dan.imao 2 mec lopte antunovicu .ali neide mislim da bi se tu mec okrenuo..brada odigrao parove ali jednodtsvno nije se nidta poklopilo.sve u svemu zasluzena pobijeda pemita.mi sad idemo pit iduce kolo kod bivsih prijstelja u jablanovec i oni ce zato najebati. :B:
vjeverko

#77 Post Postao/la vjeverko »

Što je to, Mediji su poludjeli !!!!
Svugdje na naslovnicama

"NEMEC UGRIŽEN PRVI PUT"
mistreaver

#78 Post Postao/la mistreaver »

Mislim da nema ničeg šokantnog u gubljenu od čovjeka koji je pred godinu dana bio 12. igrač superlige.
LINK
Vijest bi bila da se nekim čudom dogodilo suprotno. :D
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
Dsvigor

#79 Post Postao/la Dsvigor »

Ramiću moraš trenirati barem 12 sati dnevno da bi uz takvu igračinu kao što je Jalža (trenutno broj 1 u Sokazu bez konkurencije) dobili tekmu ili osvojili bod!
Brod

#80 Post Postao/la Brod »

Mixerčiću,pa tebi ni Waldner nemože pomoći... :E:

Ima jedna zgodna od Pipsa koju toplo preporučam,a zove se "na putu prema dole"! :rofl:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Odgovorite