SOKAZ forum
4. liga - proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zato kaj su se oni bojalida ih ne razbijemo a mi da ne izgubimo
.otkad nema brodova nema ni pobijeda
.
Neznam kaj si htio reci svigor. pardon g Igor valjda treba manje trenirati.ili ne kuzim kaj je pjesnik htio reci..tak se poklopilo .bit ce bolje koliko nas pece taj poraz dovoljno govori kaj je brada igrao parove uposudjenoj opremi i sa drugim reketom..
Neznam kaj si htio reci svigor. pardon g Igor valjda treba manje trenirati.ili ne kuzim kaj je pjesnik htio reci..tak se poklopilo .bit ce bolje koliko nas pece taj poraz dovoljno govori kaj je brada igrao parove uposudjenoj opremi i sa drugim reketom..
Zadnja izmjena: mixer, dana/u sri ožu 26, 2014 2:47 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
- mistreaver
Nisam ni znao da bi bilo zainteresiranih.
Uostalom, ako vam je do gledanja dobrog pingića, 2.4. je polufinale doigravanja prvenstva Hrvatske u Domu Sportova, sigurno je ljepše za vidit neg bilo koji SOKAZ meč.
Uostalom, ako vam je do gledanja dobrog pingića, 2.4. je polufinale doigravanja prvenstva Hrvatske u Domu Sportova, sigurno je ljepše za vidit neg bilo koji SOKAZ meč.
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
Ma je .ko nije vidio osmijeh plaveca kad je pobijedio mene i tuga u ocima kad je izgubio od daria nezna kaje propustio.tko to mre platit.
.ovo pece je sarkazam ako neki nisu shvatili. 
Zadnja izmjena: mixer, dana/u sri ožu 26, 2014 2:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
- mistreaver
A kog vraga onda moderirate? Da pustite tjedan dana forum bez nevidljive ruke imali bi stolnotenisku "Sodomu i Gomoru" i hrpu mečeva gdje igrači brane svoju čast... i njušku. 
Pogotovo tončiju neću zaboravit onu priču o FH flipu

Pogotovo tončiju neću zaboravit onu priču o FH flipu
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
ej ljudi...evo voditelja.
čist samo da vas pohvalim. Upisivanje rezultata, slanje zapisnika (još uvijek neki šalju poštom pa me tu i tam strefi) sve za pet+
Hvala vam. Najstejači

čist samo da vas pohvalim. Upisivanje rezultata, slanje zapisnika (još uvijek neki šalju poštom pa me tu i tam strefi) sve za pet+
Hvala vam. Najstejači
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!