SOKAZ forum
10. liga, proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Svakoj nepobjedivosti dođe kraj, pa ste eto i vi naletili na zid.55 je napisao/la:Uf... nabili su nas 8:2![]()
![]()
... svaka čast, doista jesu bolji
, malo smo krivo otvorili meč i ode sve u
![]()
![]()
![]()
Ma nema veze, popravit ćemo se!
![]()
U jednu ruku to i nije loše jer nam je već postalo monotono pratiti vaše rezultate, kad unaprijed znamo da ćete pobjediti
A možda da nalepiš ovu t-energija fx05 gumu na reket umjesto kaj ju prodaješ ?
Ta navodno igra sama, pogotovo u crnoj boji.Samo joj šapneš: ajde zavuci sad jednu gadnu
The Only Way Is Up...rutinski
Kaj je to bilo Vjeverica ?vjeverko je napisao/la:I onda bi interkapital s nama rjeavao pitanje prvog mjesta ?!?!
Možda nekog mjesta da, ali čini mi se da nije u pitanju prvo
Kaj ti je Kosovac Jimmy-iz-riti-muse...donesel vrečicu lješnjaka ili namaz Čokolešnik, pa se nisi mogel koncentrirati na tekmu
- agent_zero
Kaj si dobar prijatelj s pilarom Trnskim kad si počel tolko pilit naopako ?55 je napisao/la:Da... možda su nekada i bili kao![]()
, no danas mi se više čine kao
![]()
... bilo kako bilo, barem dvojica bi mi mogla opet uzeti mjeru...
Kolko se sjećam skoro si ga uspio otjerati s foruma u "silencio štampa" u mračnu šumu, a sada pričaš kao da slušam njega
Ako napraviš manje od trice onda bu to bilo prvorazredno iznenađenje...
Evo za vas jedna prigodna iz Alan Forda.55 je napisao/la:Da... možda su nekada i bili kao![]()
, no danas mi se više čine kao
![]()
... bilo kako bilo, barem dvojica bi mi mogla opet uzeti mjeru...
Grunf gura Njegovu Visost u kolicima i pogleda prema nebu (i otvori ono jedno staklo na avijatičarskim naočalama) i točno u oko ga pogodi ptičje govno...
Njegova Visost umire od smijeha i pita ga : kaj je Grunfe, jel Golub ili Orao
Golub, Vaša Visosti, odgovara Grunf.
Imaš sreće, zamisli da je bio Orao, smije se i dalje Njegova Visost
Hodaju tako dalje, kad odjednom na Njegovu Visost padne cijela kanta govana...
Pita Grunf, i na Vas je golub Vaša Visosti ?
Ne, Orao, odgovara Visost
Poanta pričice - sasvim sumnjam da bu se na Vas golub
Slažem se da bismo trebali pobijediti
, no ne treniramo (ja već skoro dva tjedna), osjetilo se u igri protiv URC-Ritma.
Nisam igrao loše, igrao sam dobro ali vrlo nesigurno...
, a trend netreniranja se nastavlja do daljnjeg...
S time da nas je Škrgatić već jednom istamburao svu trojicu!
Nema više laganih pobjeda 
Nisam igrao loše, igrao sam dobro ali vrlo nesigurno...
S time da nas je Škrgatić već jednom istamburao svu trojicu!
Opet sam jučer došel doma oko pola noći.
I kaj to znači ????
Imali smo tekmu !!!
NAPETO KO PRAĆKA !!!
Zapisnik i ne odaje pravu sliku., ali na muci se poznaju junaci, pa se tako i naš "TERMINATOR" (čitaj Vujasić) kao ptica FENIX izdigao iz vlastitog pepela poraza u drugom krugu tekme i odigrao kao što i dolikuje prvoj violini da ne kažem STRADIVARIJU, te usmjerio rezultat utakmice u mirne vode i prije igre parova.
Natječaj za drugog igrača ekipe i dalje je otvoren i skroz neizvjestan, a očekujem da tako ostane i do samog kraja iako ni to ne odaje pravu sliku stanja jer bi Brankec uz malo sreće mogao zapuhati i TERMINATORU za vrat.
Protivnička ekipa pokazala se kao u najmanju ruku solidna jer imaju tri podjednaka igrača i samo je pitanje trenutka kad će sva trojica dati svoj maksimum.
Ajde pišite kako je za drugim stolovima !!!!!!
I kaj to znači ????
Imali smo tekmu !!!
NAPETO KO PRAĆKA !!!
Zapisnik i ne odaje pravu sliku., ali na muci se poznaju junaci, pa se tako i naš "TERMINATOR" (čitaj Vujasić) kao ptica FENIX izdigao iz vlastitog pepela poraza u drugom krugu tekme i odigrao kao što i dolikuje prvoj violini da ne kažem STRADIVARIJU, te usmjerio rezultat utakmice u mirne vode i prije igre parova.
Natječaj za drugog igrača ekipe i dalje je otvoren i skroz neizvjestan, a očekujem da tako ostane i do samog kraja iako ni to ne odaje pravu sliku stanja jer bi Brankec uz malo sreće mogao zapuhati i TERMINATORU za vrat.
Protivnička ekipa pokazala se kao u najmanju ruku solidna jer imaju tri podjednaka igrača i samo je pitanje trenutka kad će sva trojica dati svoj maksimum.
Ajde pišite kako je za drugim stolovima !!!!!!
- agent_zero
A jebi ga, kaj da pišem ?vjeverko je napisao/la:GUGA, daj bar ti nabaci koju bez obzira kaj nisi iznaselige. Ti bar uvijdk imas ideje i duha za napisati koju.
Malo sam pisal o turniru Vodovod, pa su se odmah neki počeli vređati jer su cjepljeni protiv humora
Mi smo totalno u banani i odgodili smo 2 kola jer je Rakić išel na "centriranje" kod doktora.
Valjda bu sada i bolje igral
Tolko sam bil očajan da sam prekjučer išel gledati tekme 16. i 13. ljige (igrali su u isto vrijeme, u istoj dvorani) i danas idem u Vjesnik oko 16 sati da konačno malo zaigram i isprobam jednu novu gumu koja razočarano leži na drvu u torbi, a sve što želi je - lupati male bijele loptice
Vidiš, tebe nisam prokomentiral kaj se Vodovoda tiče, ali moram te pohvaliti da sam te gledal i da si odigral odlično.
Osim što si igral odlično, protivnike si i uspio "uvući u spiku", pa si im malo i rasturio koncentraciju.Stara škola nema šta, svaka čast jer si fakat igral krasno.
Nije mi samo jasno kako si to potonuo protiv Miličića 0-3 ko sjekira ???
Ja sam ga "imao" i vodio sam 1-0 pa 2-1 i mislil sam da nema šanse da me dobije, ali nisam očekivao da bu tebe tak glatko "preslušal"...
A Tomičića si tak rasturil da je skoro poslije potrgal reket
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub tra 19, 2014 2:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
A gle stari kaj da velim? Svatko ima nekog tko mu jako pase i nekoga tko mu ne pase uopce. Nesmijem bas secirati moj poraz protiv Milicica jer ako se odam svi me budu razbijali. Kaj se spike tice pa ne igramo sah. Osim toga taj nas pingac bi trebao hiti zabava (bar za nas starije), ali svidja mi se da ima ljudi poput tebe koji se znaju dobro zezati osim sto igraju za bodove. (Razumijem potpunu ozbiljnost onih koji igraju za lovu ali takvi nibi trebali biti ovdje).
U nasoj ligi igra jedan tip po imenu Korman Srecko. Svaka mu cast. To je pravi SOKAZOVC. Covijek zaista uziva kad igra pingic. Tako nesto nisam vidio vec dugo dugo. I kad pobjedjuje i kad gubi osmijeh mu ne silazi s lica, a ne kao neke novopecene zvijezde koje su sportasi kad pobjedjuju, a kad gube pokazuju sasvim drugacije lice. Zato mislim da tvoji komentari onima na koje se odnose nisu uvredljivi nego edukativni, a svima ostalima (s ozirom na kolicinu humora i stil), u najmanju ruku zanimljivi. Urednistvu ovog foruma preporucam da te angaziraju kao KOLUMNISTU.
U nasoj ligi igra jedan tip po imenu Korman Srecko. Svaka mu cast. To je pravi SOKAZOVC. Covijek zaista uziva kad igra pingic. Tako nesto nisam vidio vec dugo dugo. I kad pobjedjuje i kad gubi osmijeh mu ne silazi s lica, a ne kao neke novopecene zvijezde koje su sportasi kad pobjedjuju, a kad gube pokazuju sasvim drugacije lice. Zato mislim da tvoji komentari onima na koje se odnose nisu uvredljivi nego edukativni, a svima ostalima (s ozirom na kolicinu humora i stil), u najmanju ruku zanimljivi. Urednistvu ovog foruma preporucam da te angaziraju kao KOLUMNISTU.