| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: čet kol 07, 2008 9:52 am Naslov
: 4. LIGA - JESEN 2008 |
|
|
.... evo dok se ekipe još odmaraju uz i i dok je Zagreb prazan, otvaram topic za slijedeću sezonu SOKAZ-a i to 4. ligu.
..... nikad nisam igrao ovako visoku ligu ( rekao sam to i prošle sezone kad smo igrali 5. ligu ) .... nadam se da će biti OK i da ćemo opet doživiti mnogo i i na kraju sezone opet neki od i to sve u fer i korektnoj ....
.... nisam se još upoznao s suparnicima, ali ima još dosta vremena do početka prvenstva, zato i da uhvatimo formu do jeseni ....
.... pozdrav svim ekipama 4. lige od ekipe STROJAL I ....  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet kol 07, 2008 10:06 am Naslov
: |
|
|
A nama pozdravi???  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: čet kol 07, 2008 10:24 am Naslov
: Pozdrav vječnim omladincima |
|
|
| Brod jr. (napisa): | A nama pozdravi???  |
.... to se već podrazumjeva ....
.... nisam znao da ste u ZG, mislio sam da na obali jadranskoj ...
.... ajmo se dogovorit' za prijateljsku početkom devetog, kad se ovi moji vrate sa vodenih sportova i rajskih plaža .... _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: čet kol 07, 2008 10:38 am Naslov
|
|
Ako je fer i korektna igra, onda to nije SOKAZ. Kad ne bih imao razloga da spekuliram o mentalnom zdravlju svojih protivnika (neuroze,latentne psihoze, deformacije osobnosti, psihopatske tendencije itd...), liga bi, barem za mene, izgubila svaku draž i, jebiga, morao bih naći novu zanimaciju!
Ali, to sam samo ja, poluosvješteni hominid iz donjeg doma SOKAZ-a.
Zato, pozdrav luđacima iz Strojala, vidimo se na jesen u dvorani! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: čet kol 07, 2008 10:47 am Naslov
|
|
| jere (napisa): | Ako je fer i korektna igra, onda to nije SOKAZ. Kad ne bih imao razloga da spekuliram o mentalnom zdravlju svojih protivnika (neuroze,latentne psihoze, deformacije osobnosti, psihopatske tendencije itd...), liga bi, barem za mene, izgubila svaku draž i, jebiga, morao bih naći novu zanimaciju!
Ali, to sam samo ja, poluosvješteni hominid iz donjeg doma SOKAZ-a.
Zato, pozdrav luđacima iz Strojala, vidimo se na jesen u dvorani! |
.... za tebe je takva okolina k'o za ribu voda ..... al' naravno mislim da si vrlo blizu istine ...
.... pozdrav Vrhovcu ..... uživaj' dok možeš .... jesen u dvorani, za neće ti bit' baš lijepa kao sad, kad te razbijem .... _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: pon ruj 22, 2008 12:35 pm Naslov
: SUDIONICI 4. LIGE - JESEN 2008 |
|
|
Evo i popisa najvjerojatnijih sudionika u 4. ligi za jesen 2008.
To su :
1. IZVIĐAČI DABAR - ispadaju iz 2. lige
2. PUMAL - ispadaju iz 3. lige
3. STK SVETA NEDJELJA - NOVAKI I - ispadaju iz 3. lige - promijenili ime u GABREK 1929
4. DUGO SELO III - ostaju u 4. ligi - korekcija umjesto njih je tu momčad HRVATSKE CESTE
5. ZET I - isto
6. COCA-COLA - isto
7. HINA I - isto - dodali malo u imenu tak' da teže stane u zapisnik
8. DOM MEDVEŠĆAK - isto
9. STROJAL I - dolaze iz 5. lige
10. KHVDR TŽV GREDELJ - isto
11. OPERATOR I - isto
12. AGRONOMSKI FAKULTET II - dolaze iz 6. lige
... bit' će fajterskih tekmi , a i poslije će se valjda nać' netko za , treće poluvrijeme ...
... uskoro počinje, zato budite u formi ...
pozdrav, od ekipe STROJAL I _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: čet lis 09, 2008 11:32 am Naslov
: Prva pobjeda |
|
|
Evo, mi otvorili sa pobjedom STROJAL I : PUMAL 8 : 2
Tomek ... 3
Burke ... 2
Ja ... 2
+ par = 8 : 2
Dobro je počelo - prva fajterska tekma, slijedeće kolo protiv Agronomskog II. 'Ko preživi pričat' će ....  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: sub lis 25, 2008 10:51 am Naslov
: Forumaši 4. lige, gdje ste ? |
|
|
znao sam da topic neće imati baš neku uspješnost u dodavanju postova, al' opet nisam mislio da će proći ovako loše
nije baš ni s upisom rezultata puno bolje , jer naš voditelj ne upisuje rezultate, jer nema pristup internetu i također nezna kakvi su rezultati, al' je bitno da moraš svaki zapisnik slati pojedinačno jer inače i slijedi ti kazna .... uuuuu sav sam se
zato ja upisujem i baš me briga za ostale dok pobjeđujemo
u 2. kolu smo dobili Agronomski 7 : 3, odigrali vrlo dobro ; a u 3. kolu sinoć, protiv vrlo dobrih Hrvatskih cesta ( iako im rezultati govore protiv te tvrdnje ) odigrali 6 : 4 jednu čudnu i neobičnu utakmicu, al' bitno da smo dobili .....
u 4. kolu idemo u Klokočevac, igramo protiv Gabreka 1929, vidjet ćemo što biti, vjerojatno u četvrtak ....
do slijedećg posta ... pozdrav ... i upisujte rezultate ... _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: sri lis 29, 2008 10:58 am Naslov
|
|
.... ipak se pokreće ....
.... od prije znam da upisuju Operatori i cij. g. Goldstein, te prijetelji iz Agronomskog ... ( Krešo op.a. ) ....
.... a vidim da upisuje i Vjeverko ... iz momčadi ha, ili Coca ili Pumal ... teško mi je znati
Uglavnom sve momčadima koje upisuju, a oni koji ne upisuju , nek' se sami kazne i nek' žive u neznanju ....
Igramo sutra kod Gabreka .... možda i nama naprave neki tuning, pa ćemo igrati još bolje
Pozdrav od Strojala ! _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri lis 29, 2008 11:07 am Naslov
|
|
| STROJAL (napisa): | .... ipak se pokreće ....
.... od prije znam da upisuju Operatori i cij. g. Goldstein, te prijetelji iz Agronomskog ... ( Krešo op.a. ) ....
.... a vidim da upisuje i Vjeverko ... iz momčadi ha, ili Coca ili Pumal ... teško mi je znati |
a ivca, zdenko i ib  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: sri lis 29, 2008 1:21 pm Naslov
|
|
Ispričavam se ako sam nekog' zaboravil' , nije bilo namjerno ....
.... a ib se ne računa, on je ionako krajnja instanca, ipak je on webmaster ...
pozdrav  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
|
Postano: sub sij 03, 2009 8:51 pm Naslov
: ZA KRAJ |
|
|
Eto, završila je još jedna polusezona ...
Završili smo kao 2. (drugi) i na proljeće ćemo igrati 3. ligu.
Kao što je danas na 1. Memorijalnom turniru Drago Licul, rekao jedan prvoligaš, to je već ozbiljan pingić ...
Zahvaljujem se na ne odzivu forumaša na topic o 4. ligi (bilo je samo 10 odgovora, od toga skoro 50% mojih). Valjda će biti više rasprave na proljeće.
Pozdrav do komentara o Zimskom kupu ...  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|