NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. LIGA - JESEN 2008

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
STROJAL

PostPostano: čet kol 07, 2008 9:52 am    Naslov : 4. LIGA - JESEN 2008 Citirajte i odgovorite

.... evo dok se ekipe još odmaraju uz Kava i Pivo i dok je Zagreb prazan, otvaram topic za slijedeću sezonu SOKAZ-a i to 4. ligu.

..... nikad nisam igrao ovako visoku ligu ( rekao sam to i prošle sezone kad smo igrali 5. ligu ) .... nadam se da će biti OK i da ćemo opet doživiti mnogo Cheer i Thumbs up i na kraju sezone opet neki od Prvak i to sve u fer i korektnoj Macevanje ....

.... nisam se još upoznao s suparnicima, ali ima još dosta vremena do početka prvenstva, zato Pingic i Pivo da uhvatimo formu do jeseni ....

.... pozdrav svim ekipama 4. lige od ekipe STROJAL I .... Mah mah
Brod jr.

PostPostano: čet kol 07, 2008 10:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

A nama pozdravi??? Crying
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
STROJAL

PostPostano: čet kol 07, 2008 10:24 am    Naslov : Pozdrav vječnim omladincima Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
A nama pozdravi??? Crying

.... to se već podrazumjeva .... Thumbs up Rolling Eyes

.... nisam znao da ste u ZG, mislio sam da Partijana na obali jadranskoj ...

.... ajmo se dogovorit' za prijateljsku početkom devetog, kad se ovi moji vrate sa vodenih sportova i rajskih plaža ....
dundo bumbo

PostPostano: čet kol 07, 2008 10:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako je fer i korektna igra, onda to nije SOKAZ. Kad ne bih imao razloga da spekuliram o mentalnom zdravlju svojih protivnika (neuroze,latentne psihoze, deformacije osobnosti, psihopatske tendencije itd...), liga bi, barem za mene, izgubila svaku draž i, jebiga, morao bih naći novu zanimaciju!
Ali, to sam samo ja, poluosvješteni hominid iz donjeg doma SOKAZ-a.
Zato, pozdrav luđacima iz Strojala, vidimo se na jesen u dvorani!
[Vrh]
STROJAL

PostPostano: čet kol 07, 2008 10:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

jere (napisa):
Ako je fer i korektna igra, onda to nije SOKAZ. Kad ne bih imao razloga da spekuliram o mentalnom zdravlju svojih protivnika (neuroze,latentne psihoze, deformacije osobnosti, psihopatske tendencije itd...), liga bi, barem za mene, izgubila svaku draž i, jebiga, morao bih naći novu zanimaciju!
Ali, to sam samo ja, poluosvješteni hominid iz donjeg doma SOKAZ-a.
Zato, pozdrav luđacima iz Strojala, vidimo se na jesen u dvorani!

.... za tebe je takva okolina k'o za ribu voda Laughing ..... al' naravno mislim da si vrlo blizu istine ... Amen

.... pozdrav Vrhovcu ..... uživaj' dok možeš .... jesen u dvorani, za Pingic neće ti bit' baš lijepa kao sad, kad te razbijem ....
STROJAL

PostPostano: pon ruj 22, 2008 12:35 pm    Naslov : SUDIONICI 4. LIGE - JESEN 2008 Citirajte i odgovorite

Evo i popisa najvjerojatnijih sudionika u 4. ligi za jesen 2008.

To su :

1. IZVIĐAČI DABAR - ispadaju iz 2. lige
2. PUMAL - ispadaju iz 3. lige
3. STK SVETA NEDJELJA - NOVAKI I - ispadaju iz 3. lige - promijenili ime u GABREK 1929
4. DUGO SELO III - ostaju u 4. ligi - korekcija ROFL umjesto njih je tu momčad HRVATSKE CESTE
5. ZET I - isto
6. COCA-COLA - isto
7. HINA I - isto - dodali malo u imenu tak' da teže stane u zapisnik Laughing
8. DOM MEDVEŠĆAK - isto
9. STROJAL I - dolaze iz 5. lige
10. KHVDR TŽV GREDELJ - isto
11. OPERATOR I - isto
12. AGRONOMSKI FAKULTET II - dolaze iz 6. lige

... bit' će fajterskih tekmi Macevanje, a i poslije će se valjda nać' netko za Pivo , treće poluvrijeme ...

... uskoro počinje, zato budite u formi ...

pozdrav, od ekipe STROJAL I
STROJAL

PostPostano: čet lis 09, 2008 11:32 am    Naslov : Prva pobjeda Citirajte i odgovorite

Evo, mi otvorili sa pobjedom STROJAL I : PUMAL 8 : 2 Thumbs up

Tomek ... 3
Burke ... 2
Ja ... 2
+ par = 8 : 2 Cheer Klanja se

Dobro je počelo - prva fajterska tekma, slijedeće kolo protiv Agronomskog II. 'Ko preživi pričat' će .... Laughing
STROJAL

PostPostano: sub lis 25, 2008 10:51 am    Naslov : Forumaši 4. lige, gdje ste ? Citirajte i odgovorite

znao sam da topic neće imati baš neku uspješnost u dodavanju postova, al' opet nisam mislio da će proći ovako loše Mad Ajooj

nije baš ni s upisom rezultata puno bolje Sibom po guzi, jer naš voditelj Beljenje ne upisuje rezultate, jer nema pristup internetu Rolling Eyes i također nezna kakvi su rezultati, al' je bitno da moraš svaki zapisnik slati pojedinačno jer inače Rospija Azdaja i slijedi ti kazna .... uuuuu sav sam se Poop

zato ja upisujem i Beljenje baš me briga za ostale dok pobjeđujemo Juhuu Juhuu

u 2. kolu smo dobili Agronomski 7 : 3, odigrali vrlo dobro Juhuu Juhuu ; a u 3. kolu sinoć, protiv vrlo dobrih Hrvatskih cesta ( iako im rezultati govore protiv te tvrdnje ) odigrali 6 : 4 Juhuu jednu čudnu i neobičnu utakmicu, al' bitno da smo dobili .....

u 4. kolu idemo u Klokočevac, igramo protiv Gabreka 1929, vidjet ćemo što biti, vjerojatno u četvrtak ....

do slijedećg posta ... pozdrav ... i upisujte rezultate ...
STROJAL

PostPostano: sri lis 29, 2008 10:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

.... ipak se pokreće .... Thumbs up

.... od prije znam da upisuju Operatori i cij. g. Goldstein, te prijetelji iz Agronomskog ... ( Krešo op.a. ) .... Klanja se

.... a vidim da upisuje i Vjeverko ... iz momčadi Rolling Eyes ha, ili Coca ili Pumal ... teško mi je znati Eeeek!

Uglavnom sve Klanja se momčadima koje upisuju, a oni koji ne upisuju Glavom u zid , nek' se sami kazne i nek' žive u neznanju .... Bonk! Vrag

Igramo sutra kod Gabreka .... možda i nama naprave neki tuning, pa ćemo igrati još bolje Laughing

Pozdrav od Strojala !
rope

PostPostano: sri lis 29, 2008 11:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

STROJAL (napisa):
.... ipak se pokreće .... Thumbs up

.... od prije znam da upisuju Operatori i cij. g. Goldstein, te prijetelji iz Agronomskog ... ( Krešo op.a. ) .... Klanja se

.... a vidim da upisuje i Vjeverko ... iz momčadi Rolling Eyes ha, ili Coca ili Pumal ... teško mi je znati Eeeek!

a ivca, zdenko i ib Azdaja
[Vrh]
STROJAL

PostPostano: sri lis 29, 2008 1:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ispričavam se ako sam nekog' zaboravil' Thumbs up, nije bilo namjerno ....

.... a ib se ne računa, on je ionako krajnja instanca, Thumbs up ipak je on webmaster Klanja se ...

pozdrav Mad
STROJAL

PostPostano: sub sij 03, 2009 8:51 pm    Naslov : ZA KRAJ Citirajte i odgovorite

Eto, završila je još jedna polusezona ... Thumbs up

Završili smo kao 2. (drugi) i na proljeće ćemo igrati 3. ligu.

Kao što je danas na 1. Memorijalnom turniru Drago Licul, rekao jedan prvoligaš, to je već ozbiljan pingić ...

Zahvaljujem se na ne odzivu forumaša na topic o 4. ligi (bilo je samo 10 odgovora, od toga skoro 50% mojih). Valjda će biti više rasprave na proljeće.

Pozdrav do komentara o Zimskom kupu ... Beljenje
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.