SOKAZ forum
18. liga, jesen 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Hvala na apelu da mi se pusti koji meč, jer sam doista u razmišljanjima da se prebacim na boćanje. Leprovčani su me dobro izmlatili, ali sam si i sam kriv, jer im se nisam prepustio na milost i nemilost, već se u sva tri meča batrgah s njima u punih pet setova. Inače, Leprovica je vrlo dobra ekipa i bit će na samom vrhu. U srijedu igramo s vjernicima koji, dakako, već unaprijed imaju Boga i evanđelista Ivana na svojoj strani, tako da smo spremni na nove batine.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
Evo maznuli nas decki iz sinnia , sve cestitke deckima, bilo je gadno vodili su 5:2 i zamalo smo izvukli X ali na nasu zalost jedna mrezica na 5:3 na kraju meca je presudila u njihovu korist,sve je to dio igre i to ne umanjuje ni najmanje pobjedu, svaka cast na borbi...
Ovim putem cestitam dementnom starcu g.Simatovicu na pobjedena 2 meca, izgleda da su ga decki nafilali infuzijom prije utakmice
Ovim putem cestitam dementnom starcu g.Simatovicu na pobjedena 2 meca, izgleda da su ga decki nafilali infuzijom prije utakmice
Sinoć Agenti - SINNI II 5:5, isti rezultat kao i prošle sezone
Obje momčadi u nešto izmijenjenim sastavima, lijep i uzbudljiv meč (naravno, u okvirima 18. lige
). Mi smo neskromno očekivali pobjedu, ali kad neočekivano izgubiš neke singlove, na kraju se boriš za bod... što smo srećom i ostvarili. Gosp. Malovec i pogotovo gosp. Zafirović su jako napredovali, ali prava snaga SINNI-ja je prinova Miloloža koji će do kraja sezone ubilježiti još dosta zareza na dršku svog reketa.
Sad nam predstoje dva meča s favoritima za 1. i 2. mjesto, očekujemo nulu a uzet ćemo što god nam se ponudi. Sve do zadnjeg kola slijedi teška borba za 3.-5. mjesto.
Obje momčadi u nešto izmijenjenim sastavima, lijep i uzbudljiv meč (naravno, u okvirima 18. lige
Sad nam predstoje dva meča s favoritima za 1. i 2. mjesto, očekujemo nulu a uzet ćemo što god nam se ponudi. Sve do zadnjeg kola slijedi teška borba za 3.-5. mjesto.
Cestitam agenti na bodu i svaka cast smile na 3ici morat ces me poducit da i ja igram s travom da napokon nekog i pobjedim, svi me stalno mazu jedina mi je utjeha kad mi dode ady endre 3 i gospodin Simatovic jel me on nikad nije pobjedio na moju srecu, sretno protiv favorita i mi imamo sad 2 najteze tekme u nizu 
Cestitke mojim deckima na lavovskoj borbi i izvucena 2 poena protiv trenutno najbolje ekipe lige, nazalost im danas nisam mogao pomoc jel sam igrom slucaja zavrsio u bolnici ali vjerujem da su dali sve od sebe, drugi tjedan opet protiv favorita igramo ovaj put u punom sastavu
Posebni pozdrav prijateljima Daltonima koji melju sve pred sobom u 17.ligi i mom starom ratniku i ljutom protivniku gospodinu Simatovicu
Posebni pozdrav prijateljima Daltonima koji melju sve pred sobom u 17.ligi i mom starom ratniku i ljutom protivniku gospodinu Simatovicu
Iznenađujući (barem za mene
) rezultat između DZS i Ivana. Pitao sam se može li tko u ovoj ligi pobijediti gosp. Krivskog, a sada i to znamo - sve čestitke gosp. Lekiću
, a vidim da je i gosp. Samovojska pao teškom mukom.
Sada neke prognoze malčice padaju u vodu, ali će liga utoliko postati zanimljivija
Leprovica - Agenti najvjerojatnije u četvrtak, jedva čekam da se okušamo s favoritima.
Sada neke prognoze malčice padaju u vodu, ali će liga utoliko postati zanimljivija
Leprovica - Agenti najvjerojatnije u četvrtak, jedva čekam da se okušamo s favoritima.