18. liga, jesen 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
KileFZ6

#21 Post Postao/la KileFZ6 »

Dobro dajte ljudi malo lakse s gospodom iz ady endrea, ipak su to starija gospoda i treba im pustit koji bod, pogotovo gospodin Simatovic, on vec ima slabo srce i kosti nemojte da odustane od igre od vasih batina pogotovo nakon ova 3 poraza protiv Leprovice :mad:
Dinko Š.

#22 Post Postao/la Dinko Š. »

Hvala na apelu da mi se pusti koji meč, jer sam doista u razmišljanjima da se prebacim na boćanje. Leprovčani su me dobro izmlatili, ali sam si i sam kriv, jer im se nisam prepustio na milost i nemilost, već se u sva tri meča batrgah s njima u punih pet setova. Inače, Leprovica je vrlo dobra ekipa i bit će na samom vrhu. U srijedu igramo s vjernicima koji, dakako, već unaprijed imaju Boga i evanđelista Ivana na svojoj strani, tako da smo spremni na nove batine.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
55

#23 Post Postao/la 55 »

Gospodine Šimatović, svaka Vam čast! :s: :s:
wolf
Kontakt:

#24 Post Postao/la wolf »

Hucuk - Europak odgođeno za petak :top:
Smile

#25 Post Postao/la Smile »

Sinoć Europak - Agenti 2:8.

10 bodova u 4 kola, naš najbolji ulazak u sezonu... ikad. Kad tresnemo, jako ćemo tresnuti. :zubo:
KileFZ6

#26 Post Postao/la KileFZ6 »

E jbg. Morate tresnut kad tad, mi vec danas imamo priliku zgorit protiv sinnija a u petak popravak protiv europaka 😉
Smile

#27 Post Postao/la Smile »

Baš me zanima taj rezultat. Ako pretpostavimo da su Ivan i Leprovica favoriti za 1. i 2. mjesto, čini mi se da će se za poredak od 3. do 5. boriti 5 momčadi, a vi i SINNI ste svakako 2 od tih 5. :cheer:
KileFZ6

#28 Post Postao/la KileFZ6 »

Nadamo se, posto ste i vi u borbi za ta mjesta ovako cemo, na kraju sezone ko od nas dvoje bude nizeplasirani organizira u svom prostoru prijateljski mec i 2 runde poslije meca 😱
Smile

#29 Post Postao/la Smile »

Dogovoreno. :pivo: :zivili: :drunk:
KileFZ6

#30 Post Postao/la KileFZ6 »

Evo maznuli nas decki iz sinnia , sve cestitke deckima, bilo je gadno vodili su 5:2 i zamalo smo izvukli X ali na nasu zalost jedna mrezica na 5:3 na kraju meca je presudila u njihovu korist,sve je to dio igre i to ne umanjuje ni najmanje pobjedu, svaka cast na borbi...

Ovim putem cestitam dementnom starcu g.Simatovicu na pobjedena 2 meca, izgleda da su ga decki nafilali infuzijom prije utakmice 😷
Dinko Š.

#31 Post Postao/la Dinko Š. »

Dementni starac se zahvaljuje na čestitkama za dvije dosta lagane pobjede protiv inače dosta dobrih vjernika, koji su ostatak moje mlađahne ekipe dobro namučili.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
mkrivski

#32 Post Postao/la mkrivski »

Zaista nemate na čemu zahvaliti gospon Dinko,
prije bi mi vama trebali zahvaljivati jer smo se ovo kolo
jedva provukli. Imali smo sreće. Inače svaka pohvala na dobroj igri,
ustupanju dvorane i odličnom gostoprimstvu, a slavljeniku
koji je imao mali peh još jednom: sretan rođendan!
Dinko Š.

#33 Post Postao/la Dinko Š. »

Samo bih iskoristio priliku pohvaliti se da sam prvi u našoj ligi koji je strašnom Krivskom, bivšem 11ligašu, uspio uzeti jedan set!
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
Smile

#34 Post Postao/la Smile »

Sinoć Agenti - SINNI II 5:5, isti rezultat kao i prošle sezone :)

Obje momčadi u nešto izmijenjenim sastavima, lijep i uzbudljiv meč (naravno, u okvirima 18. lige :zubo: ). Mi smo neskromno očekivali pobjedu, ali kad neočekivano izgubiš neke singlove, na kraju se boriš za bod... što smo srećom i ostvarili. Gosp. Malovec i pogotovo gosp. Zafirović su jako napredovali, ali prava snaga SINNI-ja je prinova Miloloža koji će do kraja sezone ubilježiti još dosta zareza na dršku svog reketa. :)

Sad nam predstoje dva meča s favoritima za 1. i 2. mjesto, očekujemo nulu a uzet ćemo što god nam se ponudi. Sve do zadnjeg kola slijedi teška borba za 3.-5. mjesto. :cheer:
KileFZ6

#35 Post Postao/la KileFZ6 »

Cestitam agenti na bodu i svaka cast smile na 3ici morat ces me poducit da i ja igram s travom da napokon nekog i pobjedim, svi me stalno mazu jedina mi je utjeha kad mi dode ady endre 3 i gospodin Simatovic jel me on nikad nije pobjedio na moju srecu, sretno protiv favorita i mi imamo sad 2 najteze tekme u nizu :top:
Dinko Š.

#36 Post Postao/la Dinko Š. »

Drago mi je da od moje umirovljeničke malenkosti ima neke koristi i da se igrači HUCUKa vesele kada me prebiju. Potruditi ću se, jer sam jedna dobra duša, da im to zadovoljstvo ponovno priuštim.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
KileFZ6

#37 Post Postao/la KileFZ6 »

Cestitke mojim deckima na lavovskoj borbi i izvucena 2 poena protiv trenutno najbolje ekipe lige, nazalost im danas nisam mogao pomoc jel sam igrom slucaja zavrsio u bolnici ali vjerujem da su dali sve od sebe, drugi tjedan opet protiv favorita igramo ovaj put u punom sastavu :top:

Posebni pozdrav prijateljima Daltonima koji melju sve pred sobom u 17.ligi i mom starom ratniku i ljutom protivniku gospodinu Simatovicu :s:
Smile

#38 Post Postao/la Smile »

Iznenađujući (barem za mene :) ) rezultat između DZS i Ivana. Pitao sam se može li tko u ovoj ligi pobijediti gosp. Krivskog, a sada i to znamo - sve čestitke gosp. Lekiću :s: , a vidim da je i gosp. Samovojska pao teškom mukom.

Sada neke prognoze malčice padaju u vodu, ali će liga utoliko postati zanimljivija :zubo:

Leprovica - Agenti najvjerojatnije u četvrtak, jedva čekam da se okušamo s favoritima.
Dinko Š.

#39 Post Postao/la Dinko Š. »

Dragi moji Agenti, na vašem mjestu ne bih "jedva čekao" susret s Leprovičanima, jer će biti batina, i to dobrih batina. Barem je to naše iskustvo s njima.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
Smile

#40 Post Postao/la Smile »

Gospon Šimatović, dok su batine samo za stolom, a ne i oko stola, nama je sve dobro. :zubo:

A nešto ćemo od primljenih udaraca i vratiti, nadam se. :tuctuc:
Odgovorite