SOKAZ forum
pozdrav...
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
pozdrav...
evo nekima sam jučer javio sms-om, nadam se da su konačno svi primili poruku. Ekipa "brusiona... dugo selo" ovu sezonu više neće igrati. Tako da ubuduće ekipe mogu upisati si pozitivan skor-rezultat i to je uglavnom to.
Razlog, jedan od igraća neželi više igrati, nema volju...
Meni je problem jer sam još ljetos sj...o koljeno a ni preostala dva igrača nisu pokazala neku pretjeranu volju da nađu zamjenu barem za ovu sezonu. Eto, to je ukratko to, možete slobodno i nazvati ako želite...
sretno svima u ovoj sezoni !
Razlog, jedan od igraća neželi više igrati, nema volju...
Meni je problem jer sam još ljetos sj...o koljeno a ni preostala dva igrača nisu pokazala neku pretjeranu volju da nađu zamjenu barem za ovu sezonu. Eto, to je ukratko to, možete slobodno i nazvati ako želite...
sretno svima u ovoj sezoni !
Re: pozdrav...
Šteta, nadali smo se da ćete oteti neke bodove.sjurec je napisao/la:Ekipa "brusiona... dugo selo" ovu sezonu više neće igrati.
Vidimo se onda slijedeće sezone.
he he, vidjet ćemo nadam sejaki je napisao/la:Šteta, nadali smo se da ćete oteti neke bodove.sjurec je napisao/la:Ekipa "brusiona... dugo selo" ovu sezonu više neće igrati.
Vidimo se onda slijedeće sezone.
-
bvincekovic
sjurec je napisao/la:" a ni preostala dva igrača nisu pokazala neku pretjeranu volju da nađu zamjenu barem za ovu sezonu.
preostala dva igraca su ipak nasla treceg i sto se nas tice, Brusiona nastavlja dalje prema rasporedu......
Pozdrav protivnicima!
nije mi bas zapravo jasno tko neće igrat.... odigrajte bar dvojica do kraja kad imate uvjete domaće dvorane i ostalo... a kasnije ćete već se nekak ekipirat.... jer nije isto da ponovo krećete iz 21lige ili iz 18, 17 ilii 16bvincekovic je napisao/la:sjurec je napisao/la:" a ni preostala dva igrača nisu pokazala neku pretjeranu volju da nađu zamjenu barem za ovu sezonu.
preostala dva igraca su ipak nasla treceg i sto se nas tice, Brusiona nastavlja dalje prema rasporedu......
Pozdrav protivnicima!
Evo, ipak sve riješeno na svestrano zadovoljstvorope je napisao/la:nije mi bas zapravo jasno tko neće igrat.... odigrajte bar dvojica do kraja kad imate uvjete domaće dvorane i ostalo... a kasnije ćete već se nekak ekipirat.... jer nije isto da ponovo krećete iz 21lige ili iz 18, 17 ilii 16bvincekovic je napisao/la:sjurec je napisao/la:" a ni preostala dva igrača nisu pokazala neku pretjeranu volju da nađu zamjenu barem za ovu sezonu.
Pozdrav protivnicima!