| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
sjurec
Pridružen/a: 21. 11. 2006. (16:06:40) Postovi: 34 Lokacija: dugo selo, HR
|
Postano: uto lis 21, 2008 1:16 pm Naslov
: pozdrav... |
|
|
evo nekima sam jučer javio sms-om, nadam se da su konačno svi primili poruku. Ekipa "brusiona... dugo selo" ovu sezonu više neće igrati. Tako da ubuduće ekipe mogu upisati si pozitivan skor-rezultat i to je uglavnom to.
Razlog, jedan od igraća neželi više igrati, nema volju...
Meni je problem jer sam još ljetos sj...o koljeno a ni preostala dva igrača nisu pokazala neku pretjeranu volju da nađu zamjenu barem za ovu sezonu. Eto, to je ukratko to, možete slobodno i nazvati ako želite...
sretno svima u ovoj sezoni ! _________________ www.jurec.hr
www.lontra.hr
www.stsk-dugoselo.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jaki
Pridružen/a: 03. 04. 2007. (09:41:21) Postovi: 73 Lokacija: Jarun
|
Postano: sri lis 22, 2008 8:38 am Naslov
: Re: pozdrav... |
|
|
| sjurec (napisa): | | Ekipa "brusiona... dugo selo" ovu sezonu više neće igrati. |
Šteta, nadali smo se da ćete oteti neke bodove.
Vidimo se onda slijedeće sezone.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sjurec
|
Postano: sri lis 22, 2008 10:09 am Naslov
|
|
| jaki (napisa): | | sjurec (napisa): | | Ekipa "brusiona... dugo selo" ovu sezonu više neće igrati. |
Šteta, nadali smo se da ćete oteti neke bodove.
Vidimo se onda slijedeće sezone.  |
he he, vidjet ćemo nadam se  _________________ www.jurec.hr
www.lontra.hr
www.stsk-dugoselo.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bvincekovic
|
Postano: sri lis 22, 2008 12:01 pm Naslov
|
|
| sjurec (napisa): | | " a ni preostala dva igrača nisu pokazala neku pretjeranu volju da nađu zamjenu barem za ovu sezonu. |
preostala dva igraca su ipak nasla treceg i sto se nas tice, Brusiona nastavlja dalje prema rasporedu......
Pozdrav protivnicima! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri lis 22, 2008 12:06 pm Naslov
|
|
| bvincekovic (napisa): | | sjurec (napisa): | | " a ni preostala dva igrača nisu pokazala neku pretjeranu volju da nađu zamjenu barem za ovu sezonu. |
preostala dva igraca su ipak nasla treceg i sto se nas tice, Brusiona nastavlja dalje prema rasporedu......
Pozdrav protivnicima! |
nije mi bas zapravo jasno tko neće igrat.... odigrajte bar dvojica do kraja kad imate uvjete domaće dvorane i ostalo... a kasnije ćete već se nekak ekipirat.... jer nije isto da ponovo krećete iz 21lige ili iz 18, 17 ilii 16 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sjurec
|
Postano: sri lis 22, 2008 12:37 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | | bvincekovic (napisa): | | sjurec (napisa): | | " a ni preostala dva igrača nisu pokazala neku pretjeranu volju da nađu zamjenu barem za ovu sezonu. |
Pozdrav protivnicima! |
nije mi bas zapravo jasno tko neće igrat.... odigrajte bar dvojica do kraja kad imate uvjete domaće dvorane i ostalo... a kasnije ćete već se nekak ekipirat.... jer nije isto da ponovo krećete iz 21lige ili iz 18, 17 ilii 16 |
Evo, ipak sve riješeno na svestrano zadovoljstvo ! _________________ www.jurec.hr
www.lontra.hr
www.stsk-dugoselo.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: čet lis 23, 2008 8:30 am Naslov
: |
|
|
sjurec & bvincekovic
Cestitke na uspjesnom preustroju ekipe, steta bi vas bilo izgubiti..!
SP |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|