SOKAZ forum
4.liga proljece
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Al evo vidim da mozemo bar jos tj dana kakit jer smo 1
. Kaje bilo Stip lagano opustanje i odma kazna zajebani su ovi iz Gorice.vidim i zrinski malo stao bit ce tu jos svega sva sreca pa nemaju Salkovica jer ga Dario nemre vidjet ocima
ko da mu je Dabi s druge strane stola.cista psihologija a sad mu se i Brada odljepio ako ne dodje do sukoba unutar ekipe mozda i opstanemo
Uglavnom svi se malo probudili pa me ni ne iznenadjuju ovi rezultati al ko cega znat kak bu to zavrsilo dosta je jos do kraja jedino se nadam da bumo opet igrali s mojim Burazom Brodom
u 3 ligi
Uglavnom svi se malo probudili pa me ni ne iznenadjuju ovi rezultati al ko cega znat kak bu to zavrsilo dosta je jos do kraja jedino se nadam da bumo opet igrali s mojim Burazom Brodom
Ma čuj, već sama činjenica da nisam dobio slom živaca jučer govori da sam oguglao. Prve tri partije bile su stvarno zanimljive, sve dalje manje-više jednosmjerno.
Tomo je protiv Jure igrao sasvim dobro, ali Jura se u petom setu odlijepi, ode na 10:6, Tomo stigne do 10:9, i onda fula (vlastitu) servu. I pazi, nit' se on jako ljuti, nit' je nama ostalima jako čudno.
Ja protiv Rajka prvi set glatko, drugi set vodim pa po običaju za***em, treći me dobije i evo panike. Srećom i četvrti i peti sam dobro počeo, on je ponešto fulao pa izgleda kao da je bilo lako - a nije.
Aco je jučer više šepao nego hodao, sad je stradalo desno koljeno, toliko je loše da je pristao čak i otići kod doktora
. Prvu partiju se još i držao, drugu protiv Rajka glatko izgubio, a protiv Jure je (sorry Aco) prolupao, ubilo ga Jurino fantastično kretanje, puni angažman i koncentracija.
Ništa, idemo dalje, pa kak bude, bude.
Tomo je protiv Jure igrao sasvim dobro, ali Jura se u petom setu odlijepi, ode na 10:6, Tomo stigne do 10:9, i onda fula (vlastitu) servu. I pazi, nit' se on jako ljuti, nit' je nama ostalima jako čudno.
Ja protiv Rajka prvi set glatko, drugi set vodim pa po običaju za***em, treći me dobije i evo panike. Srećom i četvrti i peti sam dobro počeo, on je ponešto fulao pa izgleda kao da je bilo lako - a nije.
Aco je jučer više šepao nego hodao, sad je stradalo desno koljeno, toliko je loše da je pristao čak i otići kod doktora
Ništa, idemo dalje, pa kak bude, bude.
Yo.
Kvatrićani su masovno u autu, tako im se poklopilo
Zato nema njihovih rezultata.
Prijavili su novog igrača, gospodina Esada Ahmetovića, još 17.3. i trebao bi imati pravo nastupa od 28.3. Valjda će do tad imati bar dva igrača za odigrat tekme...a možda se netko od ozlijedjenih i bolesnih i oporavi!
Dogoselci su mi poslali malo krnj zapisnik al rezultat je lako zaključit, pa neće trebat slat novi. Dobili su u 4. Kolu 7:3
Upišem kad dodjem do kompa, s moba mi predugo traje A neš sam u gužvi ovih dana.
Al vas pratim
@drda: daaaa mixercic puno tog ne kuži
A najmanje kako je tebe krenulo ove sezone 
Kvatrićani su masovno u autu, tako im se poklopilo
Prijavili su novog igrača, gospodina Esada Ahmetovića, još 17.3. i trebao bi imati pravo nastupa od 28.3. Valjda će do tad imati bar dva igrača za odigrat tekme...a možda se netko od ozlijedjenih i bolesnih i oporavi!
Dogoselci su mi poslali malo krnj zapisnik al rezultat je lako zaključit, pa neće trebat slat novi. Dobili su u 4. Kolu 7:3
Upišem kad dodjem do kompa, s moba mi predugo traje A neš sam u gužvi ovih dana.
Al vas pratim
@drda: daaaa mixercic puno tog ne kuži
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
. 
Zadnja izmjena: Pale, dana/u čet ožu 26, 2015 10:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Kakve su to jebene fore razbolili se evo nek se razbole i kad mi dolazimo.izgleda da se nikom ne igra 2 liga osim Barabi.nemogu vjerovat igras doma i ne dodjes al to za goricu nije nis cudno pa kaj nisu odgodili cisti pederluk ak sam u krivu nek me isprave
Uglavnom kuhinje su se vec zagrijale.Boli me k.... Igramo maximalno do kraja pa kaj bude i kak ispadne svasta jos moze bit. Nije kvatric za zajebavat se mogu oni puno poremetiti tablicu pa i ici gore .Baraba treniraj a manje se druzi sa Dabijem i Hrgom a ne da te Brada stalno vadi

Uglavnom kuhinje su se vec zagrijale.Boli me k.... Igramo maximalno do kraja pa kaj bude i kak ispadne svasta jos moze bit. Nije kvatric za zajebavat se mogu oni puno poremetiti tablicu pa i ici gore .Baraba treniraj a manje se druzi sa Dabijem i Hrgom a ne da te Brada stalno vadi
Ahahah mixer, kod tebe sve teorije zavjere 
Ali evo ja cu te ispraviti. Ovo i jest odgoda cetvrtog kola.
I sve je cisto. Nekad se tako poklopi. Objasnim ti detalje u dvorani, ako te zanima.
A Baraba sad rjesava teoriju sa Dabijem i Hrgom jer je u praksi prejak
Ali evo ja cu te ispraviti. Ovo i jest odgoda cetvrtog kola.
I sve je cisto. Nekad se tako poklopi. Objasnim ti detalje u dvorani, ako te zanima.
A Baraba sad rjesava teoriju sa Dabijem i Hrgom jer je u praksi prejak
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Sad me Drda zvao I rekao je da vas sve pozdravlja I da vidi da je jedino Juzna tresnjevka 1jedina postena ekipa I da joj zeli ulazak u 2 ligu a onda ih mozda on dode I pojaca

Zadnja izmjena: Baraba, dana/u sri tra 01, 2015 9:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.
baraba je vidio da cetvrta nije dovoljno marketinski jaka pa se oce reklamirat drugoj ligi,necete se vise zvat juzna tresnjevka nego dado d.o.o. hahhahahhamixer je napisao/la:Kakve su to jebene fore razbolili se evo nek se razbole i kad mi dolazimo.izgleda da se nikom ne igra 2 liga osim Barabi.nemogu vjerovat igras doma i ne dodjes al to za goricu nije nis cudno pa kaj nisu odgodili cisti pederluk ak sam u krivu nek me isprave
Uglavnom kuhinje su se vec zagrijale.Boli me k.... Igramo maximalno do kraja pa kaj bude i kak ispadne svasta jos moze bit. Nije kvatric za zajebavat se mogu oni puno poremetiti tablicu pa i ici gore .Baraba treniraj a manje se druzi sa Dabijem i Hrgom a ne da te Brada stalno vadi![]()
Stip je bio pametniji pa nije ni dosao na Vodovod .Dobro ste se skrumpali profiv cesta al nismo ni mi bolji ovaj Baraba ce me u grob oterati sva sreca pa nas Brada spasava.malo cudna podloga u rizu .jos nisam vidio xa se loptica tak visoko odbija dosta nezgodno moras se brzo prilagodit inace ciao
.
.Gospon predsednik sam da obavijestim da od iduce sezone ako se sve poklopi(Baraba konacno pocne dobivat) necete moci birati stol
.osim ako ne dodjete u pravu ekipu i bar jednom u zivotu budete negde prvi ne nuzno na tablici

.Gospon predsednik sam da obavijestim da od iduce sezone ako se sve poklopi(Baraba konacno pocne dobivat) necete moci birati stol