4.liga proljece

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
mixer

#81 Post Postao/la mixer »

Juzna1: Vinko 9:1 ovaj Baraba nam uvijek kvari rezultat malo seremo dok jos mozemo i ne pocnemo dobivat po lampi :cerek:
drda

#82 Post Postao/la drda »

Ajme meni nije mi dobro
pa tko će živjeti od ovog mixera :B:
:s: :s:
mixer

#83 Post Postao/la mixer »

Al evo vidim da mozemo bar jos tj dana kakit jer smo 1 :B: :B: . Kaje bilo Stip lagano opustanje i odma kazna zajebani su ovi iz Gorice.vidim i zrinski malo stao bit ce tu jos svega sva sreca pa nemaju Salkovica jer ga Dario nemre vidjet ocima :cerek: ko da mu je Dabi s druge strane stola.cista psihologija a sad mu se i Brada odljepio ako ne dodje do sukoba unutar ekipe mozda i opstanemo :lol: :lol: :lol:
Uglavnom svi se malo probudili pa me ni ne iznenadjuju ovi rezultati al ko cega znat kak bu to zavrsilo dosta je jos do kraja jedino se nadam da bumo opet igrali s mojim Burazom Brodom :rolleyes: u 3 ligi
Stip

#84 Post Postao/la Stip »

Ma čuj, već sama činjenica da nisam dobio slom živaca jučer govori da sam oguglao. Prve tri partije bile su stvarno zanimljive, sve dalje manje-više jednosmjerno.
Tomo je protiv Jure igrao sasvim dobro, ali Jura se u petom setu odlijepi, ode na 10:6, Tomo stigne do 10:9, i onda fula (vlastitu) servu. I pazi, nit' se on jako ljuti, nit' je nama ostalima jako čudno.
Ja protiv Rajka prvi set glatko, drugi set vodim pa po običaju za***em, treći me dobije i evo panike. Srećom i četvrti i peti sam dobro počeo, on je ponešto fulao pa izgleda kao da je bilo lako - a nije.
Aco je jučer više šepao nego hodao, sad je stradalo desno koljeno, toliko je loše da je pristao čak i otići kod doktora :top: . Prvu partiju se još i držao, drugu protiv Rajka glatko izgubio, a protiv Jure je (sorry Aco) prolupao, ubilo ga Jurino fantastično kretanje, puni angažman i koncentracija.

Ništa, idemo dalje, pa kak bude, bude.
mixer

#85 Post Postao/la mixer »

Uopce ne kuzim kak ovo sranje ubaci 2 posta a nis ne pisem iza 1 posta mora da je neka provokacija
drda

#86 Post Postao/la drda »

Puno toga ti ne kužiš mixercicu
:lol: :lol: :eek: :lol: :lol:
Dren

#87 Post Postao/la Dren »

Yo.
Kvatrićani su masovno u autu, tako im se poklopilo :( Zato nema njihovih rezultata.
Prijavili su novog igrača, gospodina Esada Ahmetovića, još 17.3. i trebao bi imati pravo nastupa od 28.3. Valjda će do tad imati bar dva igrača za odigrat tekme...a možda se netko od ozlijedjenih i bolesnih i oporavi!
Dogoselci su mi poslali malo krnj zapisnik al rezultat je lako zaključit, pa neće trebat slat novi. Dobili su u 4. Kolu 7:3
Upišem kad dodjem do kompa, s moba mi predugo traje A neš sam u gužvi ovih dana.
Al vas pratim :D

@drda: daaaa mixercic puno tog ne kuži :rofl: A najmanje kako je tebe krenulo ove sezone :B:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#88 Post Postao/la Pale »

Dren da se nisi preracunal u danima. ? Pa kaj nije 9 dana od prijave. Kaj se subota i nefjelja ne računaju?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pale
Kontakt:

#89 Post Postao/la Pale »

. :confused:
Zadnja izmjena: Pale, dana/u čet ožu 26, 2015 10:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Dren

#90 Post Postao/la Dren »

matematika mi je zakržljala očito...čim mi je 17 + 9 ...28 :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Baraba

#91 Post Postao/la Baraba »

Pa sta se ovo desava sa rezultatima ove nase jake lige :) :rofl:
Dren

#92 Post Postao/la Dren »

ko će ga znati. masovno se ekipa razboljeva?
i tako...na kraju Ramić prvi :eek:
Strava, ej :D :D :D
mixer

#93 Post Postao/la mixer »

Kakve su to jebene fore razbolili se evo nek se razbole i kad mi dolazimo.izgleda da se nikom ne igra 2 liga osim Barabi.nemogu vjerovat igras doma i ne dodjes al to za goricu nije nis cudno pa kaj nisu odgodili cisti pederluk ak sam u krivu nek me isprave
Uglavnom kuhinje su se vec zagrijale.Boli me k.... Igramo maximalno do kraja pa kaj bude i kak ispadne svasta jos moze bit. Nije kvatric za zajebavat se mogu oni puno poremetiti tablicu pa i ici gore .Baraba treniraj a manje se druzi sa Dabijem i Hrgom a ne da te Brada stalno vadi :lol: :lol:
Dren

#94 Post Postao/la Dren »

Ahahah mixer, kod tebe sve teorije zavjere :D

Ali evo ja cu te ispraviti. Ovo i jest odgoda cetvrtog kola.

I sve je cisto. Nekad se tako poklopi. Objasnim ti detalje u dvorani, ako te zanima.

A Baraba sad rjesava teoriju sa Dabijem i Hrgom jer je u praksi prejak :mig:
Baraba

#95 Post Postao/la Baraba »

Sad me Drda zvao I rekao je da vas sve pozdravlja I da vidi da je jedino Juzna tresnjevka 1jedina postena ekipa I da joj zeli ulazak u 2 ligu a onda ih mozda on dode I pojaca :lux: :B: :cheer:
Zadnja izmjena: Baraba, dana/u sri tra 01, 2015 9:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.
busbus

#96 Post Postao/la busbus »

mixer je napisao/la:Kakve su to jebene fore razbolili se evo nek se razbole i kad mi dolazimo.izgleda da se nikom ne igra 2 liga osim Barabi.nemogu vjerovat igras doma i ne dodjes al to za goricu nije nis cudno pa kaj nisu odgodili cisti pederluk ak sam u krivu nek me isprave
Uglavnom kuhinje su se vec zagrijale.Boli me k.... Igramo maximalno do kraja pa kaj bude i kak ispadne svasta jos moze bit. Nije kvatric za zajebavat se mogu oni puno poremetiti tablicu pa i ici gore .Baraba treniraj a manje se druzi sa Dabijem i Hrgom a ne da te Brada stalno vadi :lol: :lol:
baraba je vidio da cetvrta nije dovoljno marketinski jaka pa se oce reklamirat drugoj ligi,necete se vise zvat juzna tresnjevka nego dado d.o.o. hahhahahha
mixer

#97 Post Postao/la mixer »

Kad dobije Salkovica i Hudjeka moze u 3 a kad dobije mene onda u 2 dotle nek trenira i druzi se sa novim frendovima koji ga vrbuju pazi sad u 5 jer on je za njih spiler :lol: :klap: :klap:
Stip

#98 Post Postao/la Stip »

Još jedna 'interesantna' tekma za nas - gubili smo 4:2, okrenuli na 4:6 :woohoo: . Od zadnjih pet partija, četiri su bile u pet setova.

Nažalost, stradao je i jedan reket :ajooj: , ali sve je završilo na :pivo: i :klopa: . Hvala domaćinima!
Brod

#99 Post Postao/la Brod »

Ne usudim se uopće komentirati ligu u kojoj čovjek koji nemože proći grupu na Vodovodu ima skor 17:1! :E:
Stip ne mislim na tebe,tebi svaka čast! :D

E sad počinju borbe za odličja,ajmo Južnaaaaaa! :s:
Čim smo vam dali "brand" - druga ekipa! :top:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
mixer

#100 Post Postao/la mixer »

Stip je bio pametniji pa nije ni dosao na Vodovod .Dobro ste se skrumpali profiv cesta al nismo ni mi bolji ovaj Baraba ce me u grob oterati sva sreca pa nas Brada spasava.malo cudna podloga u rizu .jos nisam vidio xa se loptica tak visoko odbija dosta nezgodno moras se brzo prilagodit inace ciao :cerek: .
.Gospon predsednik sam da obavijestim da od iduce sezone ako se sve poklopi(Baraba konacno pocne dobivat) necete moci birati stol :lol: .osim ako ne dodjete u pravu ekipu i bar jednom u zivotu budete negde prvi ne nuzno na tablici :B: :lol: :lol:
Odgovorite