Ekipa Operator II traži igrača

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
vjeverko

#21 Post Postao/la vjeverko »

Slobodno si mogao i prešutiti.

Natječaj je i dalje otvoren.
kula

#22 Post Postao/la kula »

Ne razumijem.Meni se nitko nije javio da dođem na probu i vidim sada da gospodin Koritar kaže da je natječaj za igrača i dalje otvoren.Ni ovdje ni privatnom porukom.Mislio sam da ste u međuvremenu našli igrača kojeg ste tražili.Stvarno neozbiljno.
vjeverko

#23 Post Postao/la vjeverko »

Sory Kula.
Ništa osobno, ali trebamo igrača provjerenog renomea.
Predlažem da kreneš sa nekom malo nižom ligom.
55

#24 Post Postao/la 55 »

Ne sviđa se vjeverku što si trenirao boks :mljacko: , ima dug jezik pa se boji da ne bi bilo :cekicem: :zubo:
Donic

#25 Post Postao/la Donic »

Ima jedan igrac za vas, prava ljudina, "stari" Somek, pa pitajte ga !
kula

#26 Post Postao/la kula »

Pa valjda zato i postoje probe da se vidi tko kako igra.Renome ? To znači da niti jedan novi igrač nikada ne može započeti s igrom nego samo oni koji igraju godinama u Sokaz ligama? Moram reći da me je gospodin Koritar razočarao s predrasudama i nekako sumnjam da bi si odgovarali po karakteru, barem sudeći po ovakvim izjavama.Šta je tu je, nema smisla da se guram tamo gdje nisam poželjan.
max pax

#27 Post Postao/la max pax »

Kula nemoj se sekirat, gosp. koritaru rijetko tko paše po karakteru :lol: :lol: a što se tiče njegove procijene igračke kvalitete netko tko kaže da ja imam loš forehand je krajnje neozbiljan :lol: :lol: (za Augustinovića je pogodio :lol: :lol: ) po njegovoj procijeni bi vjerojatno mixer ispao kvalitetan igrač a onda znaš kolko je sati :cerek: :cerek:
agent_zero

#28 Post Postao/la agent_zero »

kula je napisao/la:Ne razumijem.Meni se nitko nije javio da dođem na probu i vidim sada da gospodin Koritar kaže da je natječaj za igrača i dalje otvoren.Ni ovdje ni privatnom porukom.Mislio sam da ste u međuvremenu našli igrača kojeg ste tražili.Stvarno neozbiljno.
Mislim da jasno piše u prvom postu da se zainteresirani igrači javljaju isključivo meni, preko privatne poruke ili mobitela. Na privatnu poruku mi se javio čovjek s nadimkom bistri (koji se nije javio na odgovor), a preko mobitela se javio gospodin Drčić. I to je sve. To što komentiraš na ovoj temi ne znači ništa. Komentiraju i svi ostali, pa ne znači da su zainteresirani. Ako si i dalje zainteresiran javi se na mob, pa ćemo dogovorit trening i mirni smo
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
mixer

#29 Post Postao/la mixer »

Odes u d sportova odigras sa Stanom i ak dobis set onda si za 13 ligu a ne se tu ljutit ko Pavic kad mu nedam set.. Po meni ak imas takav stav mozda bolje ni da neides na probu .Ako nisi negdje igrao nitko te ne pozna a ljudi traze pojacanje nemoj se ljutit jer bez predrasuda sumnjam da mozes igrat 5 ligu jer ugraci tipa igrao sam nekad bio sam dobar takvih ima kolko hoces evo vidi mog barabu :lol: :lol:
vjeverko

#30 Post Postao/la vjeverko »

Mixer, nije riječ o 5. već o 4. ligi.
mixer

#31 Post Postao/la mixer »

Pardon slabo mi idu ove nize lige :lol: :lol: .
a_marko

#32 Post Postao/la a_marko »

Ajd Mixeru makni se ljudima sa oglasa. Trolaš bezveze. Odi malo u Jazbinu na trening. Sigurno nisi dugo bio. :rofl:
mixer

#33 Post Postao/la mixer »

Koliko nam je ovaj vjeverko na topicu trebali bi mu dat pristupnicu :cerek:
vjeverko

#34 Post Postao/la vjeverko »

Bilo bi sasvim OK.
kula

#35 Post Postao/la kula »

Moram reći da sam razočaran s ponašanjem i izjavama gospodina Koritara, a komentari Mixera su da ne upotrijebim težu riječ - podcjenjivački.Nema druge nego osnovati novu ekipu.
mixer

#36 Post Postao/la mixer »

Stari moj nema tu nista podcjenjivacko nego je to prijateljski savjet ak si tak dobar kako mislis ili kako ti drugi kazu evo ja ti nudim mjesto u nasoj ekipi bez ikakvih uvjeta . Samo prvo odigraj sa vise igraca od 5-10 lige pa ces odmah vidjeti pravo stanje stvari.To je najkorektnije kaj mozes dobiti kao ponudu a kad si se vec ukljucio na forum budi spreman na svakakve koritare mixera pavice i ine jer to je belosvjetska banda
55

#37 Post Postao/la 55 »

Dobri moj, malo preosjetljivi kula, snaga igrača kojega se traži u ekipi Operator II je snaga solidnog bivšeg stolnotenisača ili barem izvrsnog rekreativca. Nemoj ljudima zamjerati što, kada si već svima nepoznat kao igrač, unaprijed pretpostavljaju da ne možeš zadovoljiti tražene kriterije. Javi se Vujasiću i probaj koliko si dobar.
Stvoriti novu ekipu i krenuti od kraja dobra je ideja. Ukoliko si stvarno puno bolji već nakon prve sezone možeš tražiti ekipu u jačem razredu... Posebno budeš li pohodio SOKAZ-ove turnire i tamo pokazao da si sposoban tuči jake igrače. :cheer:
vjeverko

#38 Post Postao/la vjeverko »

kula je napisao/la:Moram reći da sam razočaran s ponašanjem i izjavama gospodina Koritara, a komentari Mixera su da ne upotrijebim težu riječ - podcjenjivački.Nema druge nego osnovati novu ekipu.
Ne kužim Kula kaj hoćeš? Crveni tepih i ružine latice? Pa lijepo ti je Vujasić ponudio da mu se javiš ba mobitel i da odradite trening. Ako si stvarno dobar igrač i čovijek rado ćemo te prihvatit u ekipu. Istini za volju ova ljudska nota mi je nekak sumnjiva a o igeačkoj još nemam stav. Živi bili pa vidjeli. Hrabro se guraš u visoke lige a hrabri su hetoji. No heroji vrlo često ginu. Ak ja redpektiram 4. Ligu ne kužim s kojeim pravom se ti vidiš u njoj. Biti kvartovski prvak u SOKAZU ne znači baš ništa Pokaži se sa Vujasičem pa onda kukuriči. Nema frke.
55

#39 Post Postao/la 55 »

Eto ti ga na :ne zna: , ja pokušam sve fino izgladiti i opet se javi ovaj nesretni vjeverko :rofl:
Pale
Kontakt:

#40 Post Postao/la Pale »

Vjeverko u pravu si 100%
Ako si ti mogao godinama igrat tam nekakve 10. Lige, sve dok vam se nije Vujasić ukazao ko svjetlost na kraju tunela, zakaj bi netko to svr preskocil.

Kula bježi od vjeverka što dalje.
Mixer ti je dobro nspisal.
Sretno :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Odgovorite