Ljetna tema i Stanetove pripreme

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Stane
Kontakt:

#61 Post Postao/la Stane »

:)
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:43 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
trnac

#62 Post Postao/la trnac »

:(

Ah, već me fata nostalgija za stolom 1 u Vjesniku :top:
Stane
Kontakt:

#63 Post Postao/la Stane »

Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
trnac

#64 Post Postao/la trnac »

I zajebeš me jer nisi od jutra nego od večer prije jer si upravo natukao 2753 sat špilanja :zubo:

Jel još igraš s onim klapcima juniorima iz GSTK? Dražen i ja ćemo vam dati revanš u parovima :rofl:

Na stolu 1, naravno.
Stane
Kontakt:

#65 Post Postao/la Stane »

Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 4:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
trnac

#66 Post Postao/la trnac »

Jesi li razmišljao o školi za trenere?
Stane
Kontakt:

#67 Post Postao/la Stane »

Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Guga
Kontakt:

#68 Post Postao/la Guga »

dtrnski je napisao/la:http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-ma ... 36144.aspx
Guga, da nije u planu i tabla s upozorenjem o nenošenju majice? :zubo:
To s ležaljkama i ručnicima je fakat bezobrazluk, ali na sreću to kod nas na Prviću nije baš tak jako izraženo, možda samo na glavnoj plaži gdje se mi i onako nikada ne kupamo jer ima puno lijepših pozicija za kupanje.Kaj se majce tiče, o tome za sada ni glasa i nadam se da bu tak ostalo i dalje :top:
The Only Way Is Up...rutinski
Guga
Kontakt:

#69 Post Postao/la Guga »

Stane je napisao/la:Guga se sigurno brčka u moru zamisli kad se frajer zaleti s mola i skoči u vodu kakav je to prasak.
Prije 2-3 dana sam skočil "bombu" s velike, glavne rive i taj skok je iste sekunde ušao u anale i legende koje će se prepričavati godinama, budučim generacijama uz logorske vatre i njime plašiti zločestu djecu.
Prva tri reda gledatelja i slučajnih prolaznika su ostali šokirani i imali su neplanirano tuširanje, a "istisnuta količina mora" je bila dovoljna za kompletno pranje ovečeg kombija :lol:
Moj nećak je nagovaral svog starog (mog buraza) da i on tak skoči, ali je buraz, inače vrsni skakač s večih visina na glavu, salto naprijed, salto natrag i slično, pokunjeno priznao da nema smisla niti da pokušava jer mu za ovakav nebesko-atraktivan skok nedostaje - 25 kila žive vage :cheer: :B: :lol:
Rivom se nakon nekoliko sekundi i početnog šoka prolomio spontani aplauz, pomiješan s uzvicima na nekoliko različitih jezika (Njemački, Češki, Slovenski, Francuski, Hrvatski)...čak i od nekoliko, neplanirano morem "natopljenih" gospođa u večernjim haljinama :lux:
Uživao sam nekoliko minuta u aplauzima, ali nisam htio pokazati da me peče guza pošto sam zbog pogrešne kalkulacije umjesto na skvrčena koljena "zabombirao" jednim, dobrim dijelom i na - guzu.
Nema veze, sve za slavu, čak i ako su mi od onda stalno mokre kupaće gače straga, čak i kad nisam u moru.Valjda se negdje u tijelu akumulirala određena količina mora :lol:
To je nažalost nus-pojava te neponovljive atrakcije, a pozitivne stvari su da od onda nekak idem lakše na WC i da me svi oni ljudi koji su svjedočili tom povijesnom skoku i oni koji su za njega već saznali putem priča, puštaju da kupim kruh preko reda u pekari i sladoled u kafiću kada se sretnemo.Osim toga često vidim na ulici kako roditelji nešto šapuču djeci na uho i pokazuju rukom u mom smjeru, dok me istovremeno s razgoračenim očima ta djeca gledaju sa strahopoštovanjem :zubo:
Trnski mi je javil da je on baš u tom trenutku bil na redovitom plivanju oko Zlarina i da je imal grdih problema da dopliva natrag u luku jer jer ga je nekakav "valić" povukel prema otvorenom moru, prema Italiji, a i brodicama usidrenim u luci nije bilo svejedno...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet kol 14, 2015 11:49 pm, ukupno mijenjano 10 puta.
Koki
Kontakt:

#70 Post Postao/la Koki »

fakat niste normalni.... :B:
Ti bokca ...do lige mjesec dana a natukli već 5 stranica...
Guga
Kontakt:

#71 Post Postao/la Guga »

Dobro, OK je to 5 stranica (sada je 6), ali priznaj da ima puno interesantnih i pametnih stvari, odnosno životnih mudrosti koje vrijedi pročitati :B:
I daj :cice: Banfićka otvori nekakav natječaj za najbolji post :D
Iceman

#72 Post Postao/la Iceman »

jel ima neka opcija kod gledanja novih postova da se stavi kvacica na temu koju ne zelis pratiti? :)
slika
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Guga
Kontakt:

#73 Post Postao/la Guga »

Ima, moraš napisati gore, u search - "Bypass too demanding topics"
jer to očito nije za tebe :B:
Stane
Kontakt:

#74 Post Postao/la Stane »

Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
trnac

#75 Post Postao/la trnac »

Guga, ne brini, znamo sve o legendarnom skoku :top:

Jedino ne znamo jesu li ti došli dečki iz Lučke kapetanije s molbom da ih obavijestiš o svom idućem skoku?

Oni imaju nešto nalik meteo alarmu pa moraju izdati crveno upozorenje nautičarima :zubo:

Dečki su OK, mene su isto zamolili da polako ulazim u more. :D
Guga
Kontakt:

#76 Post Postao/la Guga »

Stane je napisao/la:šesta strana ! Sam ti rekel guga da ni 5% trnski nema šanse.Ima ak ti miniraju temu ili ju zaključaju :eek: Neznam jel se to more.Zamisli to.Znači 8 nos ti posran najzanimljivija a još nije počelo pravo.Kaj bu tek u 9 mjesecu. :azdaja:
Znal sam za skok, a daj mi reci jel znaš lastu skočit? :pobjeda:
Jezik pregrizo da bog da...kaj si normalan ?
Očeš na nas, odnosno na temu 8 nos ti posran navući neko grdo :poop: sranje :lol:
Nemoj coprati, da možemo i dalje fino raspravljati.
Kaj se laste tiče, normalno da ju znam.To mi je, dapače, jedan od omiljenih, rutinskih skokova pošto imam baš kao za taj skok stvorenu - vretenastu građu tijela.
Povremeno ju izvodim kada se za to stvore potrebni atmosferski uvjeti.
Mnogi taj skok doživljavaju olako, ali ja mu pristupam s posebnom pažnjom i daleko bi nas odvelo da sada idem u detalje opisivati svaki od skokova iz mog širokog dijapazona "skokova smrti" :cheer:
Recimo, prilikom izvođenja nekih skokova najprije zamolim da djeca bez roditeljskog nadzora napuste rivu da mi ne ruše neophodnu maxi-koncentraciju.
Ali kao što rekoh, to je za priču nekom drugom prilikom...
Isto kao i recimo ona situacija kada smo se jedne godine vračali sa skijanja i spuštali s glečera na 2.800 metara i ja sam naravno predvodio kolonu vozila kroz "epske" nanose snijega prema kojima je Vlak u snijegu fakat bil - film za djecu...
A bila je takva magla da ni ja sam nisam vidio tastaturu u svom vlastitom automobilu :cool:
Guga
Kontakt:

#77 Post Postao/la Guga »

Evo, može jedan vitz za laku noć...
Dolazi mladunče slona na plažu, na otoku Prviću, kraj Vodica.
Taman se sprema ući u more, kad pored njega protrči jedan nudist koji je nakon plivanja Leptir stilom izašao iz mora
(nije bil Guga :D , mislim da je bil Trnski).
Mladunče slona zastane u šoku i promrmlja sam sebi u bradu - siroček jedan, pa kak bu kroz život s tak malom surlom... :lol:
Stane
Kontakt:

slika

#78 Post Postao/la Stane »

Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 4:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Guga
Kontakt:

#79 Post Postao/la Guga »

Ja Guga,
ovoga puta kao glas razuma molim sudionike da ne pretjeruju s vitzovima.
Ajde tu i tamo poneki nedužni i strogo cenzurirani...ali oprezno, jer svi znamo kak je prošli put završilo kada se i Wolf Bolfan uključio... :cry:
Stane
Kontakt:

#80 Post Postao/la Stane »

Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:44 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Odgovorite