SOKAZ forum
Ljetna tema i Stanetove pripreme
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:43 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 4:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
To s ležaljkama i ručnicima je fakat bezobrazluk, ali na sreću to kod nas na Prviću nije baš tak jako izraženo, možda samo na glavnoj plaži gdje se mi i onako nikada ne kupamo jer ima puno lijepših pozicija za kupanje.Kaj se majce tiče, o tome za sada ni glasa i nadam se da bu tak ostalo i daljedtrnski je napisao/la:http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-ma ... 36144.aspx
Guga, da nije u planu i tabla s upozorenjem o nenošenju majice?
The Only Way Is Up...rutinski
Prije 2-3 dana sam skočil "bombu" s velike, glavne rive i taj skok je iste sekunde ušao u anale i legende koje će se prepričavati godinama, budučim generacijama uz logorske vatre i njime plašiti zločestu djecu.Stane je napisao/la:Guga se sigurno brčka u moru zamisli kad se frajer zaleti s mola i skoči u vodu kakav je to prasak.
Prva tri reda gledatelja i slučajnih prolaznika su ostali šokirani i imali su neplanirano tuširanje, a "istisnuta količina mora" je bila dovoljna za kompletno pranje ovečeg kombija
Moj nećak je nagovaral svog starog (mog buraza) da i on tak skoči, ali je buraz, inače vrsni skakač s večih visina na glavu, salto naprijed, salto natrag i slično, pokunjeno priznao da nema smisla niti da pokušava jer mu za ovakav nebesko-atraktivan skok nedostaje - 25 kila žive vage
Rivom se nakon nekoliko sekundi i početnog šoka prolomio spontani aplauz, pomiješan s uzvicima na nekoliko različitih jezika (Njemački, Češki, Slovenski, Francuski, Hrvatski)...čak i od nekoliko, neplanirano morem "natopljenih" gospođa u večernjim haljinama
Uživao sam nekoliko minuta u aplauzima, ali nisam htio pokazati da me peče guza pošto sam zbog pogrešne kalkulacije umjesto na skvrčena koljena "zabombirao" jednim, dobrim dijelom i na - guzu.
Nema veze, sve za slavu, čak i ako su mi od onda stalno mokre kupaće gače straga, čak i kad nisam u moru.Valjda se negdje u tijelu akumulirala određena količina mora
To je nažalost nus-pojava te neponovljive atrakcije, a pozitivne stvari su da od onda nekak idem lakše na WC i da me svi oni ljudi koji su svjedočili tom povijesnom skoku i oni koji su za njega već saznali putem priča, puštaju da kupim kruh preko reda u pekari i sladoled u kafiću kada se sretnemo.Osim toga često vidim na ulici kako roditelji nešto šapuču djeci na uho i pokazuju rukom u mom smjeru, dok me istovremeno s razgoračenim očima ta djeca gledaju sa strahopoštovanjem
Trnski mi je javil da je on baš u tom trenutku bil na redovitom plivanju oko Zlarina i da je imal grdih problema da dopliva natrag u luku jer jer ga je nekakav "valić" povukel prema otvorenom moru, prema Italiji, a i brodicama usidrenim u luci nije bilo svejedno...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pet kol 14, 2015 11:49 pm, ukupno mijenjano 10 puta.
jel ima neka opcija kod gledanja novih postova da se stavi kvacica na temu koju ne zelis pratiti? 

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jezik pregrizo da bog da...kaj si normalan ?Stane je napisao/la:šesta strana ! Sam ti rekel guga da ni 5% trnski nema šanse.Ima ak ti miniraju temu ili ju zaključajuNeznam jel se to more.Zamisli to.Znači 8 nos ti posran najzanimljivija a još nije počelo pravo.Kaj bu tek u 9 mjesecu.
![]()
Znal sam za skok, a daj mi reci jel znaš lastu skočit?
Očeš na nas, odnosno na temu 8 nos ti posran navući neko grdo
Nemoj coprati, da možemo i dalje fino raspravljati.
Kaj se laste tiče, normalno da ju znam.To mi je, dapače, jedan od omiljenih, rutinskih skokova pošto imam baš kao za taj skok stvorenu - vretenastu građu tijela.
Povremeno ju izvodim kada se za to stvore potrebni atmosferski uvjeti.
Mnogi taj skok doživljavaju olako, ali ja mu pristupam s posebnom pažnjom i daleko bi nas odvelo da sada idem u detalje opisivati svaki od skokova iz mog širokog dijapazona "skokova smrti"
Recimo, prilikom izvođenja nekih skokova najprije zamolim da djeca bez roditeljskog nadzora napuste rivu da mi ne ruše neophodnu maxi-koncentraciju.
Ali kao što rekoh, to je za priču nekom drugom prilikom...
Isto kao i recimo ona situacija kada smo se jedne godine vračali sa skijanja i spuštali s glečera na 2.800 metara i ja sam naravno predvodio kolonu vozila kroz "epske" nanose snijega prema kojima je Vlak u snijegu fakat bil - film za djecu...
A bila je takva magla da ni ja sam nisam vidio tastaturu u svom vlastitom automobilu
Evo, može jedan vitz za laku noć...
Dolazi mladunče slona na plažu, na otoku Prviću, kraj Vodica.
Taman se sprema ući u more, kad pored njega protrči jedan nudist koji je nakon plivanja Leptir stilom izašao iz mora
(nije bil Guga
, mislim da je bil Trnski).
Mladunče slona zastane u šoku i promrmlja sam sebi u bradu - siroček jedan, pa kak bu kroz život s tak malom surlom...
Dolazi mladunče slona na plažu, na otoku Prviću, kraj Vodica.
Taman se sprema ući u more, kad pored njega protrči jedan nudist koji je nakon plivanja Leptir stilom izašao iz mora
(nije bil Guga
Mladunče slona zastane u šoku i promrmlja sam sebi u bradu - siroček jedan, pa kak bu kroz život s tak malom surlom...
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:44 pm, ukupno mijenjano 2 puta.