znači da nema nagrada , , ma mislili smo pošto smo svi tak i tak tamo da odigramo nekaj, a turnir parova mi se čini nekako najjednostavnije, bilo bi dobro da tko želi igrat dođe tipa oko 4 pol 5 radi lakše organizacije, a kasnije kad se svi skupimo lako odredimo nekakvu nagradu za pobjednike(ako ništa drugo slikanje sa zvijezdom dvorane ramićem)
Lako se budalama zajebavat vidimcim me nema par dana u dvorani odma se desavaju pizdarije.od sad pa na dalje i ubuduce igram samo sa jednoznamenkastim ligam a ostali mogu sa ikotom jer je on nepo jediv bar dok igra za mobom i kompom pa bu te vidli kaj je mrak kaje kmica.
parovi su za Pavica i Tolu koji neznaju ni cijim reketom igraju i ostale talente. Koji se skrivaju iza suigraca..za sve ostale upite molim javite se Bolfanu.sad sam vec i uvredjen pa se nadam da ima dosta mesa jer moram negdje nadoknadit tu silnu nervozu od ovi mudrijasa i pik zibnera
Sutra 08.09.2015. ciscenje dvorane od pajceka subotnjeg s pocetkom od 17,00 h pa nadalje, predvidja se da stolovi nebuju dostupni cca sat i pol tak da Mixer molim te da posudis neki film u videoteci i zalegnes barem jedan dan u mjesecu!
Svim dežurcima!
Fešta koju smo prvotno planirali za 03.10. pomiče se za tjedan dana,na 10.10. pa si oslobodite termin kako bi se kvalitetno podružili u velikom broju!
Razlog: 03.10. je finalni turnir u Prečkom,i prognoza je izuzetno loša,tjedan kasnije trebalo bi biti puno bolje!(nadam se...)!
Vidimo se...
Pa ja bih došao danas, ali ranije, možda negdje u 18 ili 19h. Ima netko zainteresiran?
Kasnije mogu razmisliti želim li gledati Dinamo ili mi je bilo dosta frustracija s tenisom i košarkom.