2. liga jesen

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Guga
Kontakt:

#41 Post Postao/la Guga »

Zekoslav je napisao/la:Kavomat odustaje od sezone,vidimo se za koju godinu ponovo :E:
Ma daj :confused: :confused: :confused:
Ozbiljno govoriš ili je ova izjava posljedica onog udarca u glavu prilikom pada s bicikla prije 2 godine ???
Ako je istina :ne zna: ne mogu vjerovati...
The Only Way Is Up...rutinski
Tomaca
Kontakt:

#42 Post Postao/la Tomaca »

Nismo se mogli dogovorit ko bu na kojoj poziciji igrao pa smo se svi medjusobno potukli
was once Kemilov suigrač
busbus

#43 Post Postao/la busbus »

Kakav potop u Tozu jucer Mixer-a i druzine , ohohoho ...

:eek: :eek: :B: :B:
wolf
Kontakt:

#44 Post Postao/la wolf »

Za Pongija koji čita postove samo u prvih par liga :zubo: jedan citat
Gugimir je napisao/la:Nisam uspio puno vidjeti pošto sam gledao Trnskog i Paličku, ali sam čuo da je Mixer ispuštao čudne zvukove i da nije bio zadovoljan samo sa :
mrežicom,
reketom,
svojim gumama,
materijalom na protivničkim reketima,
vlagom u dvorani,
jačinom svjetla,
semaforom,
sucem koji je okretao brojeve na semaforu,
čudnim bijelim crtama koje su bez razloga nacrtane na stolu,
redoslijedom igranja,
sokovima za osvježenje,
spinovima,
flah udarcima...
Inače je igral odlično i sa svim ostalim stvarima je bio jako zadovoljan
Kad valja moraš priznat :top: :zubo:
ČUPKO

#45 Post Postao/la ČUPKO »

mixer je bil za -3 :gitara: :headbang:
ib
Site Admin
Kontakt:

#46 Post Postao/la ib »

Al treba priznati - imali smo sreće da nije bilo Bunče, s njim bi bilo drukčije! :hihihi: :trk:

;)

A sad ozbiljno: Domagoj, brz oporavak ti želimo! :s:
ČUPKO

#47 Post Postao/la ČUPKO »

sad si hrabar :gitara: :headbang:
ib
Site Admin
Kontakt:

#48 Post Postao/la ib »

Nego šta! :mirko:

Nisam mogao sinoć ovu killer šalu dok smo bili u ugodnom razgovoru, uništio bi atmosferu i popio nokaut. Ovako iza ekrana sam sigurniji :O:
Izra
Kontakt:

#49 Post Postao/la Izra »

bio je odlican mec i druzenje. rezultatski smo imali malo srece sto su dario i brada odigrali malo ispod svog uobicajenog nivoa. :D
ČUPKO

#50 Post Postao/la ČUPKO »

mixer javi se :gitara: :headbang:
Baraba

#51 Post Postao/la Baraba »

.cestitke utrinasima jedina zal je sto se nisam mixeru odljepio u mecevima da pocne ozbiljnije shvacat kako je to biti drugi igrac ekipe :rofl: :B:
mixer

#52 Post Postao/la mixer »

Jos sam u soku treba se oporavit od sinocne traume :cerek: .Prevelik mi je pritisak biti 1 igrac pa cu mjessto prepustiti vjecnom pretendentu i optimistu Barabi.Sve se nada preskociti na rang listi al onda popusti pod teretom odgovornosti.
Kaj reci tuga i buga al bu bolje decki bili bolji i zasluzeno dobili zgleda grdo al nebumo ispali tu je Hrgica nekad ZEUS a danas CHICKEN. :cerek: .kad dodje Bunca degradirat cu Barabu dekretom u 4 igraca nek se malo ohladi.E i pozdrav Busbusu pozdravljaju ga Santa i Radocaj Busbus si je inace frendic od Hrgice zvanog Chicken al izgleda da su u rudesu svi takvi :lol: :lol: bar kaj se tice oklada.Isprika svim nasim navijacima Bolfanu i ostalima kojih se nemrem bas sjetit :cerek: na nikad vise tak losoj igri ..
Cestitke bivsim prijateljima iz Utrina na odlicnoj igri.
Ps poseban pozdrav omiljenom Predcedniku kojem sam porazima uljepsao noc i lak san i da nam se sto prije oporavi jer sam ostao bez love pa da ko ima placat pive :lol: :lol: .
Koki
Kontakt:

#53 Post Postao/la Koki »

Nije se lijepo naslađivati ovakvim porazom. Svakom se to ponekad dogodi i jasno je da rezultat nije realan...
Dva puta nam se dogodilo da izgubimo 10-0 meč koji je na papiru bio oko 5-5. Ali papir svašta trpi... :rofl:
ib
Site Admin
Kontakt:

#54 Post Postao/la ib »

Ma mi smo si iz dvorane pa smijemo malo oštrije. :pivo: :cerek:
Znaš ono kad si s nekim dobar! :top:

Drugi put će oni nas nalupat i proslavit ovdje, i to je to! :cheer:
Izra
Kontakt:

#55 Post Postao/la Izra »

Koki je napisao/la:...i jasno je da rezultat nije realan...
kako to mislis? :confused:

:rofl: zezamo se, mi smo u mec usli racunajuci da ce im igrati buncic i da cemo teze mi do 3 boda nego oni, tako da smo svakako racunali na borbu protiv standardne postave... ali kad ces zezati mixera ako ne sad? :cerek:
wolf
Kontakt:

#56 Post Postao/la wolf »

Kak bi to Koka znao :rofl: viš da je vječito u fajtu , vidi ga i tam di ga nema :eek: ... :love:
Koki
Kontakt:

#57 Post Postao/la Koki »

A ja htio utješit Mixera... :grli:
Da nebi ispao čangrizavi prdonja kidam nalijevo... :trk:
wolf
Kontakt:

#58 Post Postao/la wolf »

čuj ...utješit Mixera :mama: pa on je čvršći od stijene , nepokolebljiv karakter , jači od Čaka Noreca ... :strah:
mixer

#59 Post Postao/la mixer »

Vidis vidis vec dva navijaca imam :cerek: ak ne racunam moje iz ekipe a i to je malo upitno znao sam da uvijek mogu na Bolfana i Kokija racunat :lol:
E sad Guga jesi cuo ili vidio daj se odluci nisam ja Pavic da se zalim na vlagu problem je tu malo kompleksniji al to vi iz nizih liga ne kuzite :zubo: .Treba sad nastavit trenirat i bilo bu bolje u mom slucaju igrat vise nego trenirat . Zamisli kak ti se bilo tesko usredotocit nakon atomskog pingica Palicke i Trnskog. :lol: :eek: tak da se i meni bilo tesko usredotocit sve u svemu bum uvazio ove tvoje intervencja i malo se vise koncentrirao evo vidis kak sinoc nije bilo vlage mora da je Pavic 3 napravio al danas ce imat berbu usiju
Guga
Kontakt:

#60 Post Postao/la Guga »

Ma sve 5 :top: teško sam lovil lopticu pogledom nakom bombardiranja Trnskog sirotog Paličke, ali ti si bil (gledano sa strane, očima neutralnog promatrača) dosta malodušan.
Možda mi je promakla ta vlaga, ali sve ostalo stoji :top:
I čisto da kažem istina je da Tumarina Jazbina nije mjesto za djecu pa možda nisam trebal dopeljati svoju mlađu kćer nakon njenog treninga da malo pogleda kak izgledaju pravi mečevi (i ona trenira pingić već godinu dana), ali je sreće da je već "baždarena" na malo "teži riječnik" pošto sam joj ja, jelte, tata...inače bi ju mogel ravno poslije vaše i Paličkine tekme vodit kod psihijatra na seansu smirivanja :lol: :B:

Ps.Za neke svece koje si spominjal i radnje koje bi im radil sam i ja sada prvi puta čuo :lol:
The Only Way Is Up...rutinski
Odgovorite