SOKAZ forum
2. liga jesen
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Za Pongija koji čita postove samo u prvih par liga
jedan citat

Kad valja moraš priznatGugimir je napisao/la:Nisam uspio puno vidjeti pošto sam gledao Trnskog i Paličku, ali sam čuo da je Mixer ispuštao čudne zvukove i da nije bio zadovoljan samo sa :
mrežicom,
reketom,
svojim gumama,
materijalom na protivničkim reketima,
vlagom u dvorani,
jačinom svjetla,
semaforom,
sucem koji je okretao brojeve na semaforu,
čudnim bijelim crtama koje su bez razloga nacrtane na stolu,
redoslijedom igranja,
sokovima za osvježenje,
spinovima,
flah udarcima...
Inače je igral odlično i sa svim ostalim stvarima je bio jako zadovoljan
Jos sam u soku treba se oporavit od sinocne traume
.Prevelik mi je pritisak biti 1 igrac pa cu mjessto prepustiti vjecnom pretendentu i optimistu Barabi.Sve se nada preskociti na rang listi al onda popusti pod teretom odgovornosti.
Kaj reci tuga i buga al bu bolje decki bili bolji i zasluzeno dobili zgleda grdo al nebumo ispali tu je Hrgica nekad ZEUS a danas CHICKEN.
.kad dodje Bunca degradirat cu Barabu dekretom u 4 igraca nek se malo ohladi.E i pozdrav Busbusu pozdravljaju ga Santa i Radocaj Busbus si je inace frendic od Hrgice zvanog Chicken al izgleda da su u rudesu svi takvi
bar kaj se tice oklada.Isprika svim nasim navijacima Bolfanu i ostalima kojih se nemrem bas sjetit
na nikad vise tak losoj igri ..
Cestitke bivsim prijateljima iz Utrina na odlicnoj igri.
Ps poseban pozdrav omiljenom Predcedniku kojem sam porazima uljepsao noc i lak san i da nam se sto prije oporavi jer sam ostao bez love pa da ko ima placat pive
.
Kaj reci tuga i buga al bu bolje decki bili bolji i zasluzeno dobili zgleda grdo al nebumo ispali tu je Hrgica nekad ZEUS a danas CHICKEN.
Cestitke bivsim prijateljima iz Utrina na odlicnoj igri.
Ps poseban pozdrav omiljenom Predcedniku kojem sam porazima uljepsao noc i lak san i da nam se sto prije oporavi jer sam ostao bez love pa da ko ima placat pive
Vidis vidis vec dva navijaca imam
ak ne racunam moje iz ekipe a i to je malo upitno znao sam da uvijek mogu na Bolfana i Kokija racunat
E sad Guga jesi cuo ili vidio daj se odluci nisam ja Pavic da se zalim na vlagu problem je tu malo kompleksniji al to vi iz nizih liga ne kuzite
.Treba sad nastavit trenirat i bilo bu bolje u mom slucaju igrat vise nego trenirat . Zamisli kak ti se bilo tesko usredotocit nakon atomskog pingica Palicke i Trnskog.
tak da se i meni bilo tesko usredotocit sve u svemu bum uvazio ove tvoje intervencja i malo se vise koncentrirao evo vidis kak sinoc nije bilo vlage mora da je Pavic 3 napravio al danas ce imat berbu usiju
E sad Guga jesi cuo ili vidio daj se odluci nisam ja Pavic da se zalim na vlagu problem je tu malo kompleksniji al to vi iz nizih liga ne kuzite
Ma sve 5
teško sam lovil lopticu pogledom nakom bombardiranja Trnskog sirotog Paličke, ali ti si bil (gledano sa strane, očima neutralnog promatrača) dosta malodušan.
Možda mi je promakla ta vlaga, ali sve ostalo stoji
I čisto da kažem istina je da Tumarina Jazbina nije mjesto za djecu pa možda nisam trebal dopeljati svoju mlađu kćer nakon njenog treninga da malo pogleda kak izgledaju pravi mečevi (i ona trenira pingić već godinu dana), ali je sreće da je već "baždarena" na malo "teži riječnik" pošto sam joj ja, jelte, tata...inače bi ju mogel ravno poslije vaše i Paličkine tekme vodit kod psihijatra na seansu smirivanja
Ps.Za neke svece koje si spominjal i radnje koje bi im radil sam i ja sada prvi puta čuo
Možda mi je promakla ta vlaga, ali sve ostalo stoji
I čisto da kažem istina je da Tumarina Jazbina nije mjesto za djecu pa možda nisam trebal dopeljati svoju mlađu kćer nakon njenog treninga da malo pogleda kak izgledaju pravi mečevi (i ona trenira pingić već godinu dana), ali je sreće da je već "baždarena" na malo "teži riječnik" pošto sam joj ja, jelte, tata...inače bi ju mogel ravno poslije vaše i Paličkine tekme vodit kod psihijatra na seansu smirivanja
Ps.Za neke svece koje si spominjal i radnje koje bi im radil sam i ja sada prvi puta čuo
The Only Way Is Up...rutinski