SOKAZ forum
Rang-lista - trkeljana topic
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
kaj ne izlazi rang lista ponedjeljkom? 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Tko to ne čita što piše? 
I kakvo je to elementarno nepoznavanje rada liste, da partije protiv Cvije ulaze u računicu tek krajem tjedna iza?
), tako da je za sljedeću subotu sve poznato 
I kakvo je to elementarno nepoznavanje rada liste, da partije protiv Cvije ulaze u računicu tek krajem tjedna iza?
Čovjek je složio dvicu (jedna se doduše sama od sebe složila što nije njegov problemib je napisao/la:Ako dobro računam, iduću subotu još ne prolaziš Mikija, a za onu iza (7. studenog) ti sljedeći tjedan treba samo jedna pobjeda protiv nabrijanog Cvije...
čuo sam da miki kaže I"ll be back.ništa od ledenog na prvom mjestu.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
ma znas kaj, ne vjerujem dok ne vidim

mozda je sve ovo samo veliko trolanje...lijepo mi je rekao moj "dragi" suigrac Branko: na sta je sokaz spao kad si ti prvi igrac
mozda je sve ovo samo veliko trolanje...lijepo mi je rekao moj "dragi" suigrac Branko: na sta je sokaz spao kad si ti prvi igrac
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
reko idem vidjet da ne sanjam:)
reko je Stepan da nikad njega ne spominjem u pobjednickim govorima, a veli da je on najzasluzniji za moje rezultate, pa eto, hvala ti Stepane
reko je Stepan da nikad njega ne spominjem u pobjednickim govorima, a veli da je on najzasluzniji za moje rezultate, pa eto, hvala ti Stepane
hvala Guga hvala....trlalalala nista mi nemre ovaj dan pokvariiit lalalala