4. liga - LIGA ZVANA LJUBAV <3 - jesen 2015.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Topspin

#121 Post Postao/la Topspin »

Pusic ce biti tek pojacanje za Operator.
On je iz Duge Rese ?. Ako dolazi na tekme svaka cast :top: .
Iceman

#122 Post Postao/la Iceman »

haha, vidim upoznali ste Domjana...

neka neka, zasto da samo mi patimo :)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
King

#123 Post Postao/la King »

Ma nije ovo prvi put da igamo s njim, ali ovaj put smo saznali toliko mnogo "korisnih" informacija da smo se morali pohvaliti. :D
Guga
Kontakt:

#124 Post Postao/la Guga »

Ma daj Kong, sigurno - si malo pretjeral u opisu...
The Only Way Is Up...rutinski
a_marko

#125 Post Postao/la a_marko »

Odigrasmo mi sinoć sa ekipom Deda u Prečkom. :pingic:
Na domaćinskoj strani Šarić, Ipša i Anić a na drugoj strani Barić, Pavić, Augustinović. Stričeki iz Dede igraju :s:
Znali smo da će biti teško gostovanje, ali nekako smo se nadali da ćemo pobijediti bez obzira na "Svemirca" i njegov učinak ove sezone. :eek:
Matematički smo išli na opciju - svi po 2 na stričeku Ipši i Aniću, kad ono već u prvoj utakmici - Marijan izgubi od Anića koji je odigrao vrhunski. Uvaljivao je serve i jako puno toga je pogodio. :top:
Marijan je imao priliku iskupiti se protiv Šarića i imao je 3 meč lopte ali je ipak Svemir okrenuo u svoju korist i dobio.
Drugo iznenađenje je to što je striček Ipša mene razmontirao ko kantu u 3 seta. :cry:
Na kraju čupanje u paru za bod. Sve u svemu, dobar pingač i 5:5 na kraju.
Nekako sam mišljenja da je prevagnuo domaći teren u korist Dede, ali i to je dio sokaza.
Puno sreće momcima do kraja prvenstva i želim im da skinu što više ekipa na tom putu. I siguran sam da hoće.

:w:
King

#126 Post Postao/la King »

Dobro gospon povjerenik, budu se konačno dečki dogovorili i odigrali tekmu koju duguju ili budeš presudio i svima oduzeo po 10 bodova pa da bude mir?
Dren

#127 Post Postao/la Dren »

E ekipa sori, nisam bio u HR par dana.
Trebam upisat bukovac- kvatric 6:4 i vidit vise s tom odgodom.

Javim se tjekom dana
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
agent_zero

#128 Post Postao/la agent_zero »

ima li tko upotrebljiv broj od gospodina Librića iz Gabreka? onaj broj iz biltena se ne koristi
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
Guga
Kontakt:

#129 Post Postao/la Guga »

S obzirom kakve rezultate postižete, možda je najpametnije da više nikoga ne zoveš iz Biltena i ne dogovaraš dalje tekme :lol:
I kažeš fino tu na forumu da si ti htel, ali da su svi brojevi iz Biltena za 4. ljigu - neupotrebljivi :B:
agent_zero

#130 Post Postao/la agent_zero »

snašao sam se već i tekma je ugovorena. rekao bih i da ćeš za tjedan dana imati materijala za sprdanje, ali nisam se sklon tako lako predati :D
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
mistreaver

#131 Post Postao/la mistreaver »

Vuja, jel bi se moglo reći da ste dovođenjem Pušića ipak.. popušili?
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
max pax

#132 Post Postao/la max pax »

Bravo vujo za tricu, znači proigrali smo taman prije dede(slučajno) :zubo:
agent_zero

#133 Post Postao/la agent_zero »

mistreaver je napisao/la:Vuja, jel bi se moglo reći da ste dovođenjem Pušića ipak.. popušili?
Ma ne, nikako
Dren

#134 Post Postao/la Dren »

Pozdrav ljudi...

eto, izgleda da je ova sezona dost čupava i za mene kao voditelja. Stvari se tako slažu da jednostavno nemam vremena za ovaj zadatak, i zbilja mi je žao zbog toga.

Enivej, evo sad sam uhvatio nešto vremena pa da vam javim što se zbiva:

Upisao sam Bukovac - Kvatrić (6:4), te Gabrek - Kvatrić (5:5).
Gabrek protiv RIZa je odgodio 6. kolo uz moju dozvolu i kako stvari stoje igraju danas (Nedjelja)

Time bi imali čistu situaciju i sve rezultate do 9. kola.
Naravno osim Foxy - Studio A.

Čuo sam se sa kapetanom Foxy-ja i fino smo popričali. Mislim da se nazire rješenje ove problematike i čut ću se još jednom s njim danas ili sutra pa bi trebali imati i konačno rješenje.

Ekipi iz Studia A se ispričavam na nejavljanju na telefon. Nisam bio u mogućnosti javiti se kad ste zvali zbog poslovnih obveza, javim se danas.
Hvala svima na strpljenju.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dren

#135 Post Postao/la Dren »

Librić poslao, Dren stavio na net :clint:
agent_zero

#136 Post Postao/la agent_zero »

Nakon 10 dugih tjedana, konačno smo se maknuli sa začelja ljestvice :cheer: Ko zna, možda i ne padnemo nazad u 6. ligu :D
Pohvale za moje drage suigrače, Huzyja koji se upisao među pobjednike maestralnom igrom protiv Grahovca, i Vjeverka koji je okrenuo Dokmanića nakon šta je prva dva seta skupljao poene na kapaljku :s: :s:
Guga
Kontakt:

#137 Post Postao/la Guga »

Bravo majstori :cheer: :lux: :cheer: :lux:
vjeverko

#138 Post Postao/la vjeverko »

agent_zero je napisao/la:Nakon 10 dugih tjedana, konačno smo se maknuli sa začelja ljestvice :cheer: Ko zna, možda i ne padnemo nazad u 6. ligu :D
Pohvale za moje drage suigrače, Huzyja koji se upisao među pobjednike maestralnom igrom protiv Grahovca, i Vjeverka koji je okrenuo Dokmanića nakon šta je prva dva seta skupljao poene na kapaljku :s: :s:
Ma ta prva dva seta igrao sam taktički.
Kad se skroz opustio i skoro zaspao od dosade preuzeo sam stvar u svoje ruke i sa lakoćom dobio u dugotrajnom fixu petog seta.
Kako bi Guga rekao "rutinski".
King

#139 Post Postao/la King »

Dren, svaka čast na toleranciji i razumijevanju za odgode, ali što je previše je previše. Mislim da je krajnje vrijeme da se odigra/presudi/whatever odgođena utakmica drugog kola.
Ovo je postalo neregularno i nefer za druge ekipe. Ako ti nisi u stanju onda traži pomoć, ali ajde više riješite to sranje.
Dren

#140 Post Postao/la Dren »

Registriram 0:10 ako ne ponude termin odgode do srijede slijedeci tjedan :(
Odgovorite