SOKAZ forum
4. liga - LIGA ZVANA LJUBAV <3 - jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Heh, gdje vidiš kontradikciju?
Redovno kolo i njegovo ugovaranje je posve odvojen proces od ugovaranja odgode.
institut odgode je takav da trebaju ponuditi bar jedan termin.
tko je i kako i zašto odgovoran za redovno kolo se ne može uzimati u obzir. Onog trenutka kad su pristali na odgodu, preuzeli su i obveze koje proizlaze iz toga. Dakle, ponuditi termin odigravanja odgode. To nisu učinili...i kako god ja njih razumio i pokušao opravdati - oni su tu ti koji su više u krivu.
Objektivni razlozi postoje zašto nisu nudili termin i zato ih neću kažnjavati sa oduzimanjem bodova ili novčanom kaznom. Tek to ne bi bilo fer.
Ovo nije kažnjavanje već registracija utakmice u korist ekipe koja je manje kriva.
Kad se sve zbroji i oduzme, krivo mi je što nisu lijepo rekli, nemremo odgodit. A dio te krivice je na meni jer imam stav da se tekme igraju a ne dobijaju bez borbe i tendenciju da omogućim svima što ravnopravnije uvjete.
Ne osjećam se opće dobro zbog ove odluke. Ali odluku moram donijeti. Da nije ekstremna situacija, nikad se ovo ne bi ni spomenulo...kao ni 2 odgode Gabreka i Gorice i evo, ni ne sjećam se svih odgoda ni iz ove sezone al zvoni mi da ih je bilo još. Kao što ih bude svake sezone...i nikad nitko nije stvarao probleme.
Al situacija jest ekstremna, ja trebam odlučiti, i odlučio jesam.
Redovno kolo i njegovo ugovaranje je posve odvojen proces od ugovaranja odgode.
institut odgode je takav da trebaju ponuditi bar jedan termin.
tko je i kako i zašto odgovoran za redovno kolo se ne može uzimati u obzir. Onog trenutka kad su pristali na odgodu, preuzeli su i obveze koje proizlaze iz toga. Dakle, ponuditi termin odigravanja odgode. To nisu učinili...i kako god ja njih razumio i pokušao opravdati - oni su tu ti koji su više u krivu.
Objektivni razlozi postoje zašto nisu nudili termin i zato ih neću kažnjavati sa oduzimanjem bodova ili novčanom kaznom. Tek to ne bi bilo fer.
Ovo nije kažnjavanje već registracija utakmice u korist ekipe koja je manje kriva.
Kad se sve zbroji i oduzme, krivo mi je što nisu lijepo rekli, nemremo odgodit. A dio te krivice je na meni jer imam stav da se tekme igraju a ne dobijaju bez borbe i tendenciju da omogućim svima što ravnopravnije uvjete.
Ne osjećam se opće dobro zbog ove odluke. Ali odluku moram donijeti. Da nije ekstremna situacija, nikad se ovo ne bi ni spomenulo...kao ni 2 odgode Gabreka i Gorice i evo, ni ne sjećam se svih odgoda ni iz ove sezone al zvoni mi da ih je bilo još. Kao što ih bude svake sezone...i nikad nitko nije stvarao probleme.
Al situacija jest ekstremna, ja trebam odlučiti, i odlučio jesam.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Zajebano... Voditelji imaju dužnost poticati ekipe da se tekme odigravaju, to je tako. S druge strane, onda je voditelj "odgovoran" što je predlagao odgodu, domaćini je prihvate i kasnije ipak ne mogu organizirati odigravanje utakmice...
Situacija je usrana, no i ja se slažem s konstatacijom voditelja sensei Bilanovića
, ako je domaćin već pristao na odgodu utakmice onda je trebao i odraditi to kako spada.
Nismo djeca, ako su dečki iz Foxyja znali da im je jako teško naći drugi termin u naredna dva mjeseca, onda su trebali reći da odgodu ne prihvaćaju, i to jeste tako.

Situacija je usrana, no i ja se slažem s konstatacijom voditelja sensei Bilanovića
Nismo djeca, ako su dečki iz Foxyja znali da im je jako teško naći drugi termin u naredna dva mjeseca, onda su trebali reći da odgodu ne prihvaćaju, i to jeste tako.
Po meni je jedini krivac voditelj (sorry Dren)
Postoje pisana pravila koja kažu da se odgoda mora odigrati do utorka sljedečeg kola, a voditelj je tu da provodi pravila a ne daih krši.
Treba promjenit u peavilniku da voditelj odlučuje kolko bu kome dal odgode. Kolko ljudi igra sa dvojcom. Jebajga ak se nemreju ni dvoje dogovorit da dođu na tekmu onda u k....c
Postoje pisana pravila koja kažu da se odgoda mora odigrati do utorka sljedečeg kola, a voditelj je tu da provodi pravila a ne daih krši.
Treba promjenit u peavilniku da voditelj odlučuje kolko bu kome dal odgode. Kolko ljudi igra sa dvojcom. Jebajga ak se nemreju ni dvoje dogovorit da dođu na tekmu onda u k....c
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
To je to, čvrsti stav
Sovuljaga je uvijek znal "odrezati" kad treba i nesalomljiv je u svojim stavovima,
a opet nekako je i sklon...kompromisima.
I ko se trebal dogovoriti dvojica ili dvoje (kak veli Ikota), kaj imaju i žensku u ekipi
Ak je to istina, onda nije ni čudo kaj se nisu mogli dogovoriti i Ikota očito zna nekaj kaj mi obični smrtnici ne znamo.Ipak se on "kreće" po Markovom Trgu i oko Banskih Dvora...
Sovuljaga je uvijek znal "odrezati" kad treba i nesalomljiv je u svojim stavovima,
a opet nekako je i sklon...kompromisima.
I ko se trebal dogovoriti dvojica ili dvoje (kak veli Ikota), kaj imaju i žensku u ekipi
Ak je to istina, onda nije ni čudo kaj se nisu mogli dogovoriti i Ikota očito zna nekaj kaj mi obični smrtnici ne znamo.Ipak se on "kreće" po Markovom Trgu i oko Banskih Dvora...
The Only Way Is Up...rutinski
Ponovo, pravilo ne kaže da se mora odigrati do utorka, već da se mora odigrati "u pravilu najkasnije do utorka".
Ne znam, ja dajem +1 Drenu, em se slažem sa svim šta je nadrobio, em njegove dobre namjere nisu nikad bile pod upitnikom, pa ako ga je to i koštalo - izvući će se, pametan je i pošten, to je glavno.

Ne znam, ja dajem +1 Drenu, em se slažem sa svim šta je nadrobio, em njegove dobre namjere nisu nikad bile pod upitnikom, pa ako ga je to i koštalo - izvući će se, pametan je i pošten, to je glavno.
Meni se čini da su kompletna Sokazova pravila " u pravilu"ib je napisao/la:Ponovo, pravilo ne kaže da se mora odigrati do utorka, već da se mora odigrati "u pravilu najkasnije do utorka".
![]()
Pa zakaj se spominje taj utorak kad je u pravilu nebitan.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
PRIJE
„odgodu sam isposlovao JA kao voditelj u najboljoj namjeri“ „iako inicijalno nisu bili za odgodu“
„domaćini su nevoljko pristali na moje inzistiranje (i uz nesporazum)“
„vjerujem da bi studio A vas ugostio i u Autopraoni Ritmo, i platio termin i počastio tamo (jer su dečki odreda svi super, zbilja!)“
POSLIJE
„uopće ne žele ponuditi termin“
„Ideja gdje bih ja trebao kažnjavati mi je mrska“
„Uzet bodove ekipi koja u punom sastavu jest objektivno jača“
„Koja je ekipa manje kriva ovdje? Određuje voditelj - u ovom slučaju JA“
„Registriram 0:10“
„Ja sam ovdje nepristran“
„odgodu sam isposlovao JA kao voditelj u najboljoj namjeri“ „iako inicijalno nisu bili za odgodu“
„domaćini su nevoljko pristali na moje inzistiranje (i uz nesporazum)“
„vjerujem da bi studio A vas ugostio i u Autopraoni Ritmo, i platio termin i počastio tamo (jer su dečki odreda svi super, zbilja!)“
POSLIJE
„uopće ne žele ponuditi termin“
„Ideja gdje bih ja trebao kažnjavati mi je mrska“
„Uzet bodove ekipi koja u punom sastavu jest objektivno jača“
„Koja je ekipa manje kriva ovdje? Određuje voditelj - u ovom slučaju JA“
„Registriram 0:10“
„Ja sam ovdje nepristran“
Moram priznati da mi je jako žao Drena kad čitam sve ovo.
Osobno mislim da bi trebalo biti više voditelja liga poput njega, koji su pravi zaljubljenici ne samo u stolni tenis, nego i u SOKAZ kao sportsko druženje.
U konkretnom slučaju, obje ekipe, u biti, imaju isti problem.
Jedna u zadnjih 5 godina prvi puta nije mogla skupiti 2 igrača da odigraju tekmu, a druga u dva i pol mjeseca nijednom ne može skupiti 2 igrača da odigraju tekmu.
Možda bi trebali napraviti fuziju ekipa, da uvijek imamo dovoljno igrača, mogla bi se zvati Most, npr., ili Ljepilo.
Osobno mislim da bi trebalo biti više voditelja liga poput njega, koji su pravi zaljubljenici ne samo u stolni tenis, nego i u SOKAZ kao sportsko druženje.
U konkretnom slučaju, obje ekipe, u biti, imaju isti problem.
Jedna u zadnjih 5 godina prvi puta nije mogla skupiti 2 igrača da odigraju tekmu, a druga u dva i pol mjeseca nijednom ne može skupiti 2 igrača da odigraju tekmu.
Možda bi trebali napraviti fuziju ekipa, da uvijek imamo dovoljno igrača, mogla bi se zvati Most, npr., ili Ljepilo.
pusi kuac:)mixer je napisao/la:... ima i gorih stvari u sokazu recimo Pongi 1 igracpa smo i to prezivjeli...
moje misljenje je da se utakmica treba registrirat 10:0 za domacina ipak...
pokusali su odgodit, odgoda im na kraju ipak ne odgovara i ne mogu ili ne zele se skupit, nebitno i imaju pravo na te bodove...
ova spika, odgoda je druga drzava sa drugim pravilima, kakve su to gluposti?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Osvite sva sreca da ovo nema veze sa stolniteniskom tehnikom i da na forumu imaju svi pravo na mišljenje te isto i iznjet na svjetlo dana. Budite sretni da Vam nije g. Ćurić voditelj igrali bi vi na betonskim stolovima ak treba i trčali sa zapisnikom na Knežiju u roku 24sata. Ziher nebi došlo do ovog. Dren je super lik i svaka mu čast. Da je više ljudi ko on do ovog nebi došlo. Al nije i prema tome treba uzet objim ekipama bodove, tj. Nitko nebi trebal dobit bodove. Utakmica je jednostavno otišla u zastaru, jel tako Kern 
Ja mislim da je do ovog došlo baš zato što je Dren takav kakav je...Ikota~sova je napisao/la:Osvite sva sreca da ovo nema veze sa stolniteniskom tehnikom i da na forumu imaju svi pravo na mišljenje te isto i iznjet na svjetlo dana. Budite sretni da Vam nije g. Ćurić voditelj igrali bi vi na betonskim stolovima ak treba i trčali sa zapisnikom na Knežiju u roku 24sata. Ziher nebi došlo do ovog. Dren je super lik i svaka mu čast. Da je više ljudi ko on do ovog nebi došlo. Al nije i prema tome treba uzet objim ekipama bodove, tj. Nitko nebi trebal dobit bodove. Utakmica je jednostavno otišla u zastaru, jel tako Kern
Nemam ništa protiv betonskih stolova (dvadeset godina sam gotovo isključivo na na njima igrao), niti protiv iskazivanja tuđeg mišljenja, ali počeli smo se svi skupa na forumu ponavljati.
Voditelj lige odlučuje u konačnici odlučuje, jasno da nitko od nas neće biti zadovoljan s njegovom odlukom (iz raznih razloga), a nisam znao da i tekma može otići u zastaru.
Voditelj lige odlučuje u konačnici odlučuje, jasno da nitko od nas neće biti zadovoljan s njegovom odlukom (iz raznih razloga), a nisam znao da i tekma može otići u zastaru.