SOKAZ forum
5. liga proljeće 2009.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- masterinsider
- Kontakt:
Navlakusha!!Izra je napisao/la:da, na dva smo igrali.
Ova je kod njih dobro poznata stvar. Mogli ste se informirati (npr. kod nas). Mi smo isto prihvatili igrati na 2 stola prošle sezone (ali samo zato što su se sportski ponijeli i pričekali nam 3. igrača
Istina, na kraju smo ih dobili 6:4 (nije igrao Eskulić), ali smo se jako mučili.
Znam samo da je prostor bio prekratak i da su me doslovno pribili na zid.
Pretpostavljam da ste imali isti problem!
No, sada ste barem iskusniji!
Utrine, naravno.ib je napisao/la:Utrine!? Tko točno?Burke je napisao/la:Znam samo da je prostor bio prekratak i da su me doslovno pribili na zid.
Pretpostavljam da ste imali isti problem!
Daniel vjerojatno ne obzirom na način igre, ali Tonči i Srećko možda jesu!
S druge strane, igrate paralelno na 2 stola pa ne možeš tijekom meča dati pokoji savjet svom suigraču, a ni on tebi!
ma i nije mi smetao nedostatak prostora a cak i to da smo igrali na 2 stola mi nije bio prevelik problem (iako ne volim tako igrati), jednostavno su se neke stvari poklopile i igrao sam katastrofalno.
u jednom mecu protivnicka taktika sastojala se od nabacivanja zicera na forhend koje sam ja do kraja partije uspjesno promasivao. nakon prvog odigranog seta eskulicev savjet sa strane je bio "samo mu daj na forhend".
u jednom mecu protivnicka taktika sastojala se od nabacivanja zicera na forhend koje sam ja do kraja partije uspjesno promasivao. nakon prvog odigranog seta eskulicev savjet sa strane je bio "samo mu daj na forhend".
- masterinsider
- Kontakt:
Izra je napisao/la: nakon prvog odigranog seta eskulicev savjet sa strane je bio "samo mu daj na forhend".
Poslušat ćemo Stankov savjet, te ti igrati na forhend
Mi odradili derbi na papiru 8-2, Zrinski i Coha maznuli Stipetića
mislim da se sad gornji dio tablice neće baš mjenjati, jedino ak Izra popravi forhend
ovo je slikano zadnji put kad sam igrao protiv masterinsidera.. i prikazuje jednostavnost tehnike backhanda po cijelom stolu... a masterinsider naravno niti jedan set nije prešao 5 poena

Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
Ajde barem mi je utjeha da ljudi još uvijek ne očekuju da će me dobiti... makar će se i to brzo promijeniti. Mislim da je vrijeme da nakon 15 godina stanke ili počnem malo trenirati, ili prestati igrati... ili bar da nađem neku birtiju u blizini dvorane koja radi nakon 23h, pa da se utješim.masterinsider je napisao/la:Mi odradili derbi na papiru 8-2, Zrinski i Coha maznuli Stipetićaiako se tome baš i nismo nadali,
mislim da se sad gornji dio tablice neće baš mjenjati, jedino ak Izra popravi forhend
Svaka čast dečki, pošteno ste dobili.
- masterinsider
- Kontakt:
Stip je napisao/la: Mislim da je vrijeme da nakon 15 godina stanke ili počnem malo trenirati, ili prestati igrati... ili bar da nađem neku birtiju u blizini dvorane koja radi nakon 23h, pa da se utješim.
Svaka čast dečki, pošteno ste dobili.
Hvala, tekma je bila teža nego kaj rezultat govori, bila bi šteta da prestaneš igrati jer si jedini sa takvim stilom a to treba poštivati, radje otreniraj jednom mjesečno, a bertije nisu zec uvjek stigneš, pozdrav!
P.S. Ak niš drugo bar smo te ponuknuli da se pridružiš forumaškoj obitelji
- masterinsider
- Kontakt:
Ne, ne to nije slika kad si zadnji put igrao s menom, jer smo zadnji put igrali u Orokonfekciji i kolko se sjećam jedan meć si dobio ti a jedan ja,bigdedi je napisao/la:ovo je slikano zadnji put kad sam igrao protiv masterinsidera..
ovo je slika čovjeka koji VOLI SAMO SEBE.
Nije mi jasno zašto NE ukrasuješ postove DRUGE LIGE u kojoj igraš sa svojom umjetnošću slike i rijeći, već se spuštaš tako nisko do PETE LIGE i pokušavaš razgovarati sa nama smrtnicima, a nekak nam nejde.
Mislim da ti je i DRUGA LIGA pre nisko pa daj probaj postaviti par svojih slikica po postovima PRVE LIGE da ti se dečki malo dive.
Kad bolje razmislim ni to ti nebi bilo dovoljno, pa možemo zamoliti IB da se stavi tvoja slika na naslovnicu.
@kacavenda:
master insider je guma, a ne osoba.. a kak si se ti prepoznao u toj prici, neznam...
sliku sam stavio iz za*ebacije jerbo igram bekend tamo di ce svatko normalan forhend igrat... ali oke, nervozan si se vratio s posla pa nisi primjetio humor...

master insider je guma, a ne osoba.. a kak si se ti prepoznao u toj prici, neznam...
sliku sam stavio iz za*ebacije jerbo igram bekend tamo di ce svatko normalan forhend igrat... ali oke, nervozan si se vratio s posla pa nisi primjetio humor...
ma volim ja i škofinu, kerume, utrine pa upravo zato se spustam u petu ligu.. okej je škvadra...ovo je slika čovjeka koji VOLI SAMO SEBE.
ma ne, umjesto pehara nek se dijele moje slike... a za prvo mjesto može i moja bista....Kad bolje razmislim ni to ti nebi bilo dovoljno, pa možemo zamoliti IB da se stavi tvoja slika na naslovnicu.
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni