NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Zabavna imena ekipa ^^
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: sub vel 20, 2016 9:13 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

D.Šimat. (napisa):
baljezg .. baljezg I.

Vidim da je bolest uzela maha Ne ne
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: sub vel 20, 2016 11:55 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Postovani d simat, ne kuzim kaj se to tebe tak jako dotikavlje da si tako agresivan u opisivanju penisa i ko ih dira i ne znam sto? traume iz djetinjstva mozda? al to se ne lijeci na forumu...

decki su se smjesno nazvali, lijepo smo se nasmijali i ajmo dalje...nemojmo da im prva sezona u sokazu odma prisjedne...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod jr.

PostPostano: pon vel 22, 2016 9:12 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

zanima me samo da li gosp. Šimat ima kaj za reć na dva prezimena naše predsjednice lijepe nam naše...pazi ovo,grabar-kitarović,stvarno neumjesno od hrvatskog puka da izglasa jedno takvo vulgarno i neumjesno ime...ne samo da je kitarović nego je i grabar kitarović što je po g.Šimatu pretvara u ženu koja hvata i grabi kitulje te ih vjerovatno stavlja gdje stigne i radi sa njima kojekakve pizdarije...još da se zove blowinda Zubo

tak da je ovo sa penisačima skroz ok fora i mislim da ne bu nikom smetalo ko je iole normalan i može shvatit šegu...dečki,nazovite se mufači druge sezone da se neki ne bi ljutili više!!!

a ovo da mjenjaju ime zbog žena Ajooj
kao,ženama je neugodno ono ku'iš,penis,stol...pa ne znam koja nije imala penis u rukama i dobila ga na stolu,stoga dečki,ime je Thumbs up
Izra

PostPostano: pon vel 22, 2016 10:54 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: sri vel 24, 2016 10:14 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Cijenjena predsjednica je od muža dobila - Kitarovića, a straga ju je na položaj gurao - Karamarko, stoga držim neupitnim da je žena odustala od - Šeksa.
Inače, drago mi je da će naši Penisači kod nekih imati - topli prijem. Osjećati će se kao među braćom.

Dinko Šimatović
Ady Endre III.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: sri vel 24, 2016 3:01 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Ovaj ga trola ko Milkovic Juhuu ROFL Laughing
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
lisac

PostPostano: pon stu 21, 2016 10:29 am    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Citat:
Ja bih zamolio da ekipa Stolnopenisaci promjene ime. Nekako mi je to preneozbiljno za Sokaz...

Slažem se sa svojim sparing partnerom Vrackom
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: pon stu 21, 2016 12:42 pm    Naslov : Zabavna imena ekipa ^^ Citirajte i odgovorite

Što bi Stolnopenisači mijenjali ime ako im je "prošlo" kod prijave ? Nije potrebno tajniku Sokaza nametati ulogu policije za moral jer, BTW, moral je pojam relativnog sadržaja, i unutar Hrvatske.
Sada, na brzinu, mi pada puno "bezobraznijih" naziva na sličnu temu, ovo je i lektorski prihvatljivo.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.