| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub vel 20, 2016 9:13 am Naslov
: Zabavna imena ekipa ^^ |
|
|
| D.Šimat. (napisa): | | baljezg .. baljezg I. |
Vidim da je bolest uzela maha  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub vel 20, 2016 11:55 am Naslov
|
|
Postovani d simat, ne kuzim kaj se to tebe tak jako dotikavlje da si tako agresivan u opisivanju penisa i ko ih dira i ne znam sto? traume iz djetinjstva mozda? al to se ne lijeci na forumu...
decki su se smjesno nazvali, lijepo smo se nasmijali i ajmo dalje...nemojmo da im prva sezona u sokazu odma prisjedne... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon vel 22, 2016 9:12 pm Naslov
|
|
zanima me samo da li gosp. Šimat ima kaj za reć na dva prezimena naše predsjednice lijepe nam naše...pazi ovo,grabar-kitarović,stvarno neumjesno od hrvatskog puka da izglasa jedno takvo vulgarno i neumjesno ime...ne samo da je kitarović nego je i grabar kitarović što je po g.Šimatu pretvara u ženu koja hvata i grabi kitulje te ih vjerovatno stavlja gdje stigne i radi sa njima kojekakve pizdarije...još da se zove blowinda
tak da je ovo sa penisačima skroz ok fora i mislim da ne bu nikom smetalo ko je iole normalan i može shvatit šegu...dečki,nazovite se mufači druge sezone da se neki ne bi ljutili više!!!
a ovo da mjenjaju ime zbog žena
kao,ženama je neugodno ono ku'iš,penis,stol...pa ne znam koja nije imala penis u rukama i dobila ga na stolu,stoga dečki,ime je  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon vel 22, 2016 10:54 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri vel 24, 2016 10:14 am Naslov
|
|
Cijenjena predsjednica je od muža dobila - Kitarovića, a straga ju je na položaj gurao - Karamarko, stoga držim neupitnim da je žena odustala od - Šeksa.
Inače, drago mi je da će naši Penisači kod nekih imati - topli prijem. Osjećati će se kao među braćom.
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri vel 24, 2016 3:01 pm Naslov
|
|
Ovaj ga trola ko Milkovic  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
lisac
|
Postano: pon stu 21, 2016 10:29 am Naslov
|
|
| Citat: | | Ja bih zamolio da ekipa Stolnopenisaci promjene ime. Nekako mi je to preneozbiljno za Sokaz... |
Slažem se sa svojim sparing partnerom Vrackom |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon stu 21, 2016 12:42 pm Naslov
|
|
Što bi Stolnopenisači mijenjali ime ako im je "prošlo" kod prijave ? Nije potrebno tajniku Sokaza nametati ulogu policije za moral jer, BTW, moral je pojam relativnog sadržaja, i unutar Hrvatske.
Sada, na brzinu, mi pada puno "bezobraznijih" naziva na sličnu temu, ovo je i lektorski prihvatljivo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|