| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
zmilko
|
Postano: pet tra 17, 2009 7:48 am Naslov
: guma stiga boost tc |
|
|
Da li je guma stiga boost tc tvornički tjunirana?Ako je tjunirana koliko dugo i da li se ikada smije tjunirati nedozvoljenim sredstvima za tjuniranje?
Hvala! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sub tra 18, 2009 7:41 am Naslov
: |
|
|
općenito je pravilo da se NEDOZVOLJENE stvari NE SMIJU raditi... ja mislim da sam taj koncept funkcioniranja svemira savladao još u vrtiću... ali nemaš zašto brinuti, jer u odri se sve smije, čak i igrati prstom _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub tra 18, 2009 9:15 am Naslov
|
|
Btw. igrati (samo) prstom se smije svugdje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: sub tra 18, 2009 12:22 pm Naslov
|
|
| Citat: | | Da li je guma stiga boost tc tvornički tjunirana?Ako je tjunirana koliko dugo i da li se ikada smije tjunirati nedozvoljenim sredstvima za tjuniranje? |
Sta's tunirat gumu koja ima ugradjen speed glue efekt? To je ko igranje s plutonijem... Nije tunirana tvornicki. Postoji razlika izmedju guma koje imaju ugradjen speed glue efekt - to nisu tunirane gume, i guma koje tuniras. Tuning nije dozvoljen. _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned tra 19, 2009 5:55 am Naslov
: Tuning |
|
|
Tvornički je dozvoljen tuning guma, npr. Joola Express One ili DHS Hurricane3 ili Haifu Blue Whale II Factory Tuned. Nije dozvoljen samostalni tuning od pojedinca. Više o tome na slijedećem linku :
http://aussietabletennis.blogspot.com/
Stiga Boost TC nije tvornički tunirana, već ima ugrađen speed glue efekat. Kako to znati ? Jednostavno. Ne miriši na bebe (parafinsko ulje) kao Joola Express One i reagira na dodatni tuning (oba slučaja probao Marinković).
Za slična pitanja ne treba ostavljati post-ove na forumu, jer je vjerojatnost dobivanja pogrešnog odgovora vrlo velika, već se treba obratiti ili domaćem zastupniku ili direktno proizvođaču (Stiga na takva pitanja odgovara u 1 dan - vlastito iskustvo).
Kako je tuning bio razgradiv, nije ga moguće detektirati na stroju (Enez), već se naknadni tuning (od pojedinca) ustanovljava mjerenjem debljine topsheet-a i spužve, koja ne smije prelaziti 4 mm, a tuning "napuhuje" spužvu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: ned tra 19, 2009 9:26 am Naslov
: tjuning |
|
|
Općenito je pravilo da se pravilima određene stvari upotrebljavaju.Npr. toalet papir upotrebljavaš a ne koristiš prst. Ili?
Ja osobno koristim vlažni toaletni papir. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: ned tra 19, 2009 3:46 pm Naslov
: tjuning i kinder schule |
|
|
| Hvala na savjetima,vrlo su korisni.Ali zašto se prodaje neka stvar kojoj je ime booster(pojačivač)? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: ned tra 19, 2009 4:13 pm Naslov
: kindeschule |
|
|
Zaboravio sam na temu nedozvoljeno -dozvoljeno.
Svi posjedujemo kućni odgoj ovakav ili onakav.Okolina nas može pokvariti i natjerati da sami krojimo pravila . I tumačimo i namećemo pravila,nepisana pravila,svima oko sebe.Ok kao što netko ima pravo nametati nepisana pravila, netko ima pravo držati se pravila,pisanih pravila npr.st.tenisa.Ili raditi na promijeni loših pravila,odnosno neodrživih pravila,jer tko stvarno može utvrditi da li je samo prst,šaka,dlan dakle sve što se zove šaka s reketom.
Pošteno
bi bilo da npr. udarac rubom reketa koji promijeni smjer loptici i prevari suparnika isto tako bude nepisanim pravilom prepušten suparniku kao nepravilan udarac.
U svakom slučaju protiv mene ubuduće što god rekli da je(sekend,prasica,prst,stop,avion ja priznajem. Poen je vaš.Sudac je apsolutno nepotreban osim kao brojač poena.Ako kažete da niste koncentrirani ponavljamo poen dok ne dobijete.Sve ok.Nepisano pravilo da ne smiješ imati stav, a što se može.Šuti i slušaj.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dajdosta
|
Postano: pon tra 20, 2009 3:56 pm Naslov
|
|
Ne razumijem ovakvo tumačenje pravila. Mislim ako lijepo postoji pisano pravilo da šaka vrijedi, onda vrijedi! I neću dat protivniku bod. Jer ga niti ne očekujem od njega u istom slučjau. Isto ko što vrijedi prasica i mreža, makar nepredvidljivo mijenja smjer loptice.
Čim promijene pisano pravilo, odmah i ja zovem prst. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto tra 21, 2009 9:39 am Naslov
|
|
najgluplje pravilo u pingacu...i uvijek priznam prst ili ruku, pa da je i na mec loptu...ili ga treba ukinut, ili ukinut pravilo o tzv. duploj lopti, pa nek je sve dozvoljeno... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: uto tra 21, 2009 10:57 am Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | najgluplje pravilo u pingacu...i uvijek priznam prst ili ruku, pa da je i na mec loptu...ili ga treba ukinut, ili ukinut pravilo o tzv. duploj lopti, pa nek je sve dozvoljeno... |
| geek (napisa): | | Za slična pitanja ne treba ostavljati post-ove na forumu, jer je vjerojatnost dobivanja pogrešnog odgovora vrlo velika |
A ne znam, onda ova podskupina "Rasprava" ne bi trebala uopce postojati na forumu... Ma zapravo, cijeli forum onda ne bi trebao postojati... Jer, dobrom dijelu ljudi koji igraju Sokaz i stolni tenis uopce upravo ovaj forum je najveci izvor informacija... I upravo zbog slobode da svatko moze pitati ono sto ga zanima, forum postaje bogatiji i kvalitetniji... Koliko god se nekome neko pitanje cinilo glupim, pa ljudi nema glupih pitanja (doobro ima tu i tamo ), ali bitno je pitati ako ti nesto nije jasno. I btw, od oko 1000 igraca u sokazu, mozes li ih nabrojati vise od 10 koji znaju tko je domaci zastupnik za Stigu? Mislim, pa mozes uvijek pitati na forumu, ali tko zna sto ce ti ljudi odgovoriti, ipak je vjerojatnost dobivanja pogresnog odgovora vrlo velika...  _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: uto tra 21, 2009 10:41 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | | najgluplje pravilo u pingacu...i uvijek priznam prst ili ruku, pa da je i na mec loptu...ili ga treba ukinut, ili ukinut pravilo o tzv. duploj lopti, pa nek je sve dozvoljeno... |
takoje!! napokon netko ko nije zaslijepljan pravilima... lijepo ti izvoli biti sposoban pogoditi lopticu reketom... i još to sve kaze netko ko igra s jednim okom...
ili kako haba kaže: "To si gađao? ...ako si to i htio, onda ću ti priznati poen."  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zoko007
|
Postano: sri tra 22, 2009 12:18 pm Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | | Iceman (napisa): | | najgluplje pravilo u pingacu...i uvijek priznam prst ili ruku, pa da je i na mec loptu...ili ga treba ukinut, ili ukinut pravilo o tzv. duploj lopti, pa nek je sve dozvoljeno... |
takoje!! napokon netko ko nije zaslijepljan pravilima... lijepo ti izvoli biti sposoban pogoditi lopticu reketom... i još to sve kaze netko ko igra s jednim okom...
ili kako haba kaže: "To si gađao? ...ako si to i htio, onda ću ti priznati poen."  |
Ak je to šala malo je ,
Elem kako vidim da smo se poprilično udaljili od izvorne teme, apropo "sekenda",imam jednu priču,: igralo se četvrtfinale Licula , Marinković i moja malenkost, vodim 1-0, 10-9 te se odigrala brza izmjena na kojoj ja odigravam čistim prstom, VIdi MORALNA DVOJBA, što učiniti- povesti 2-0, te vrlovjerovatno nakon tako dobivenog seta doči do polufinala, ili držati se sportskih načela te viknuti sekend Izabrao sam ovo drugo i izgubio.
No osječaj je  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri tra 22, 2009 1:51 pm Naslov
|
|
| zoko007 (napisa): | | ,: igralo se četvrtfinale Licula , Marinković i moja malenkost, vodim 1-0, 10-9 |
cijelo Prečko je zastalo na tren i nikom nije bilo jasno zašto ne mijenjaju strane.... Naime hoću reći.... nitko u dvorani to nije primijetio.... osim autora..... samo mala ispravka: igralo se za četvrtfinale Licula  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zoko007
|
Postano: sri tra 22, 2009 9:17 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | | zoko007 (napisa): | | ,: igralo se četvrtfinale Licula , Marinković i moja malenkost, vodim 1-0, 10-9 |
cijelo Prečko je zastalo na tren i nikom nije bilo jasno zašto ne mijenjaju strane.... Naime hoću reći.... nitko u dvorani to nije primijetio.... osim autora..... samo mala ispravka: igralo se za četvrtfinale Licula  | Nije bitno, ali prvi puta Rope griješiš igralo se za polufinale a u polufinalu je cekao Milković, pa potom Tham  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sri tra 22, 2009 11:22 pm Naslov
|
|
| zoko007 (napisa): | | rope (napisa): | | zoko007 (napisa): | | ,: igralo se četvrtfinale Licula , Marinković i moja malenkost, vodim 1-0, 10-9 |
cijelo Prečko je zastalo na tren i nikom nije bilo jasno zašto ne mijenjaju strane.... Naime hoću reći.... nitko u dvorani to nije primijetio.... osim autora..... samo mala ispravka: igralo se za četvrtfinale Licula  | Nije bitno, ali prvi puta Rope griješiš igralo se za polufinale a u polufinalu je cekao Milković, pa potom Tham  |
Pa, ako dobro vidim, Rope je to i rekao - samo drugim riječima!!
"Igrati četvrtfinale" valjda znači isto što i "Igrati za polufinale"
Ha ha, Zoka, vjerojatno je jučer bilo pa se potkrala i pokoja greška!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet tra 23, 2009 7:18 am Naslov
|
|
| Burke (napisa): | | zoko007 (napisa): | | rope (napisa): | | zoko007 (napisa): | | ,: igralo se četvrtfinale Licula , Marinković i moja malenkost, vodim 1-0, 10-9 |
Pa, ako dobro vidim, Rope je to i rekao - samo drugim riječima!!
"Igrati četvrtfinale" valjda znači isto što i "Igrati za polufinale"
Ha ha, Zoka, vjerojatno je jučer bilo pa se potkrala i pokoja greška!!  |
Neznam , ali kak se meni čini zoka je tu silver ko batman a neko drugi je loma sinoć al nije ni to loše  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet tra 23, 2009 7:46 am Naslov
|
|
| zoko007 (napisa): |
Nije bitno, ali prvi puta Rope griješiš igralo se za polufinale a u polufinalu je cekao Milković, pa potom Tham  |
ponovnim pregledom svojih memorijskih zabilješki potvrđujem Zokinu izjavu. Je igralo se za POLUFINALE.
samo da podsjetim tema ovog topica je :guma stiga boost tc |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zoko007
|
Postano: čet tra 23, 2009 1:45 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | | zoko007 (napisa): |
Nije bitno, ali prvi puta Rope griješiš igralo se za polufinale a u polufinalu je cekao Milković, pa potom Tham  |
ponovnim pregledom svojih memorijskih zabilješki potvrđujem Zokinu izjavu. Je igralo se za POLUFINALE. :ajooj:Nego dobra ova guma, a
samo da podsjetim tema ovog topica je :guma stiga boost tc | |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zoko007
|
Postano: čet tra 23, 2009 1:57 pm Naslov
|
|