NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

guma stiga boost tc

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zmilko

PostPostano: pet tra 17, 2009 7:48 am    Naslov : guma stiga boost tc Citirajte i odgovorite

Da li je guma stiga boost tc tvornički tjunirana?Ako je tjunirana koliko dugo i da li se ikada smije tjunirati nedozvoljenim sredstvima za tjuniranje?
Hvala!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bigdedi

PostPostano: sub tra 18, 2009 7:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

općenito je pravilo da se NEDOZVOLJENE stvari NE SMIJU raditi... ja mislim da sam taj koncept funkcioniranja svemira savladao još u vrtiću... ali nemaš zašto brinuti, jer u odri se sve smije, čak i igrati prstom
ib
Site Admin

PostPostano: sub tra 18, 2009 9:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL In love

Btw. igrati (samo) prstom se smije svugdje Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
LiChin

PostPostano: sub tra 18, 2009 12:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Da li je guma stiga boost tc tvornički tjunirana?Ako je tjunirana koliko dugo i da li se ikada smije tjunirati nedozvoljenim sredstvima za tjuniranje?

Sta's tunirat gumu koja ima ugradjen speed glue efekt? To je ko igranje s plutonijem... Nije tunirana tvornicki. Postoji razlika izmedju guma koje imaju ugradjen speed glue efekt - to nisu tunirane gume, i guma koje tuniras. Tuning nije dozvoljen.
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
geek

PostPostano: ned tra 19, 2009 5:55 am    Naslov : Tuning Citirajte i odgovorite

Tvornički je dozvoljen tuning guma, npr. Joola Express One ili DHS Hurricane3 ili Haifu Blue Whale II Factory Tuned. Nije dozvoljen samostalni tuning od pojedinca. Više o tome na slijedećem linku :

http://aussietabletennis.blogspot.com/

Stiga Boost TC nije tvornički tunirana, već ima ugrađen speed glue efekat. Kako to znati ? Jednostavno. Ne miriši na bebe (parafinsko ulje) kao Joola Express One i reagira na dodatni tuning (oba slučaja probao Marinković).

Za slična pitanja ne treba ostavljati post-ove na forumu, jer je vjerojatnost dobivanja pogrešnog odgovora vrlo velika, već se treba obratiti ili domaćem zastupniku ili direktno proizvođaču (Stiga na takva pitanja odgovara u 1 dan - vlastito iskustvo).

Kako je tuning bio razgradiv, nije ga moguće detektirati na stroju (Enez), već se naknadni tuning (od pojedinca) ustanovljava mjerenjem debljine topsheet-a i spužve, koja ne smije prelaziti 4 mm, a tuning "napuhuje" spužvu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zmilko

PostPostano: ned tra 19, 2009 9:26 am    Naslov : tjuning Citirajte i odgovorite

Općenito je pravilo da se pravilima određene stvari upotrebljavaju.Npr. toalet papir upotrebljavaš a ne koristiš prst. Ili?
Ja osobno koristim vlažni toaletni papir.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: ned tra 19, 2009 3:46 pm    Naslov : tjuning i kinder schule Citirajte i odgovorite

Hvala na savjetima,vrlo su korisni.Ali zašto se prodaje neka stvar kojoj je ime booster(pojačivač)?
[Vrh]
zmilko

PostPostano: ned tra 19, 2009 4:13 pm    Naslov : kindeschule Citirajte i odgovorite

Zaboravio sam na temu nedozvoljeno -dozvoljeno.
Svi posjedujemo kućni odgoj ovakav ili onakav.Okolina nas može pokvariti i natjerati da sami krojimo pravila . I tumačimo i namećemo pravila,nepisana pravila,svima oko sebe.Ok kao što netko ima pravo nametati nepisana pravila, netko ima pravo držati se pravila,pisanih pravila npr.st.tenisa.Ili raditi na promijeni loših pravila,odnosno neodrživih pravila,jer tko stvarno može utvrditi da li je samo prst,šaka,dlan dakle sve što se zove šaka s reketom.

Pošteno Beljenje Beljenje
bi bilo da npr. udarac rubom reketa koji promijeni smjer loptici i prevari suparnika isto tako bude nepisanim pravilom prepušten suparniku kao nepravilan udarac.

U svakom slučaju protiv mene ubuduće što god rekli da je(sekend,prasica,prst,stop,avion ja priznajem. Poen je vaš.Sudac je apsolutno nepotreban osim kao brojač poena.Ako kažete da niste koncentrirani ponavljamo poen dok ne dobijete.Sve ok.Nepisano pravilo da ne smiješ imati stav, a što se može.Šuti i slušaj. Predaja
[Vrh]
dajdosta

PostPostano: pon tra 20, 2009 3:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne razumijem ovakvo tumačenje pravila. Mislim ako lijepo postoji pisano pravilo da šaka vrijedi, onda vrijedi! I neću dat protivniku bod. Jer ga niti ne očekujem od njega u istom slučjau. Isto ko što vrijedi prasica i mreža, makar nepredvidljivo mijenja smjer loptice.
Čim promijene pisano pravilo, odmah i ja zovem prst.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: uto tra 21, 2009 9:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

najgluplje pravilo u pingacu...i uvijek priznam prst ili ruku, pa da je i na mec loptu...ili ga treba ukinut, ili ukinut pravilo o tzv. duploj lopti, pa nek je sve dozvoljeno...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
LiChin

PostPostano: uto tra 21, 2009 10:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
najgluplje pravilo u pingacu...i uvijek priznam prst ili ruku, pa da je i na mec loptu...ili ga treba ukinut, ili ukinut pravilo o tzv. duploj lopti, pa nek je sve dozvoljeno...

Thumbs up

geek (napisa):
Za slična pitanja ne treba ostavljati post-ove na forumu, jer je vjerojatnost dobivanja pogrešnog odgovora vrlo velika

A ne znam, onda ova podskupina "Rasprava" ne bi trebala uopce postojati na forumu... Ma zapravo, cijeli forum onda ne bi trebao postojati... Jer, dobrom dijelu ljudi koji igraju Sokaz i stolni tenis uopce upravo ovaj forum je najveci izvor informacija... I upravo zbog slobode da svatko moze pitati ono sto ga zanima, forum postaje bogatiji i kvalitetniji... Koliko god se nekome neko pitanje cinilo glupim, pa ljudi nema glupih pitanja (doobro ima tu i tamo Zubo ), ali bitno je pitati ako ti nesto nije jasno. I btw, od oko 1000 igraca u sokazu, mozes li ih nabrojati vise od 10 koji znaju tko je domaci zastupnik za Stigu? Mislim, pa mozes uvijek pitati na forumu, ali tko zna sto ce ti ljudi odgovoriti, ipak je vjerojatnost dobivanja pogresnog odgovora vrlo velika... Klanja se Klanja se Klanja se
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
bigdedi

PostPostano: uto tra 21, 2009 10:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):

takoje!! napokon netko ko nije zaslijepljan pravilima... lijepo ti izvoli biti sposoban pogoditi lopticu reketom... i još to sve kaze netko ko igra s jednim okom... Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se

ili kako haba kaže: "To si gađao? ...ako si to i htio, onda ću ti priznati poen." Laughing Laughing Juhuu
zoko007

PostPostano: sri tra 22, 2009 12:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
Iceman (napisa):

takoje!! napokon netko ko nije zaslijepljan pravilima... lijepo ti izvoli biti sposoban pogoditi lopticu reketom... i još to sve kaze netko ko igra s jednim okom... Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se

ili kako haba kaže: "To si gađao? ...ako si to i htio, onda ću ti priznati poen." Laughing Laughing Juhuu

Ak je to šala Confused malo je Thumbs down,
Elem kako vidim da smo se poprilično udaljili od izvorne teme, apropo "sekenda",imam jednu priču,: igralo se četvrtfinale Licula , Marinković i moja malenkost, vodim 1-0, 10-9 te se odigrala brza izmjena na kojoj ja odigravam čistim prstom, VIdi MORALNA DVOJBA, što učiniti- povesti 2-0, te vrlovjerovatno nakon tako dobivenog seta doči do polufinala, ili držati se sportskih načela te viknuti sekend Confused Izabrao sam ovo drugo i izgubio.
No osječaj je Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
rope

PostPostano: sri tra 22, 2009 1:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zoko007 (napisa):
,: igralo se četvrtfinale Licula , Marinković i moja malenkost, vodim 1-0, 10-9

cijelo Prečko je zastalo na tren i nikom nije bilo jasno zašto ne mijenjaju strane.... Naime hoću reći.... nitko u dvorani to nije primijetio.... osim autora..... samo mala ispravka: igralo se za četvrtfinale Licula Tisina
[Vrh]
zoko007

PostPostano: sri tra 22, 2009 9:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
zoko007 (napisa):

cijelo Prečko je zastalo na tren i nikom nije bilo jasno zašto ne mijenjaju strane.... Naime hoću reći.... nitko u dvorani to nije primijetio.... osim autora..... samo mala ispravka: igralo se za četvrtfinale Licula Tisina
Nije bitno, ali prvi puta Rope griješiš igralo se za polufinale a u polufinalu je cekao Milković, pa potom Tham Very Happy Mudri djed Zubo Thumbs up
[Vrh]
Burke

PostPostano: sri tra 22, 2009 11:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zoko007 (napisa):
rope (napisa):
zoko007 (napisa):

Nije bitno, ali prvi puta Rope griješiš igralo se za polufinale a u polufinalu je cekao Milković, pa potom Tham Very Happy Mudri djed Zubo Thumbs up

Pa, ako dobro vidim, Rope je to i rekao - samo drugim riječima!! Bonk! Bit ce dobro
"Igrati četvrtfinale" valjda znači isto što i "Igrati za polufinale" Ne ne Ne ne Đe si?
Ha ha, Zoka, vjerojatno je jučer bilo Zivili Ples Pivo Drunk pa se potkrala i pokoja greška!! ROFL Zubo
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet tra 23, 2009 7:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
zoko007 (napisa):
rope (napisa):
zoko007 (napisa):

Pa, ako dobro vidim, Rope je to i rekao - samo drugim riječima!! Bonk! Bit ce dobro
"Igrati četvrtfinale" valjda znači isto što i "Igrati za polufinale" Ne ne Ne ne Đe si?
Ha ha, Zoka, vjerojatno je jučer bilo Zivili Ples Pivo Drunk pa se potkrala i pokoja greška!! ROFL Zubo

Neznam , ali kak se meni čini zoka je tu silver ko batman a neko drugi je loma sinoć Pivo al nije ni to loše Very Happy
rope

PostPostano: čet tra 23, 2009 7:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

zoko007 (napisa):

ponovnim pregledom svojih memorijskih zabilješki potvrđujem Zokinu izjavu. Je igralo se za POLUFINALE. Ajooj Ajooj

samo da podsjetim tema ovog topica je :guma stiga boost tc
[Vrh]
zoko007

PostPostano: čet tra 23, 2009 1:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
zoko007 (napisa):

ponovnim pregledom svojih memorijskih zabilješki potvrđujem Zokinu izjavu. Je igralo se za POLUFINALE. Ajooj :ajooj:Nego dobra ova guma, a Very Happy

samo da podsjetim tema ovog topica je :guma stiga boost tc
[Vrh]
zoko007

PostPostano: čet tra 23, 2009 1:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zubo Akolkosmomisvetozaručak Very Happy dajmičuturusven ROFL ablaablaabla Laughing a ono ja janpi In love
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.