rekord il..?!?

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
topnik4

rekord il..?!?

#1 Post Postao/la topnik4 »

u igri parova, odigrali moji 22:25 u cetvrtom setu.. :s:
jel to konkurira za najduzi set sokaza (od kad se igra do 11) il...??
rogi

#2 Post Postao/la rogi »

mislim da konkurira u samo jednoj kategoriji: najneregularniji set sokaza. Mislio sam da se u fiksu igra na 2 razlike a ne na 3. :eek:
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Zrinski

#3 Post Postao/la Zrinski »

idetelj je napisao/la:mislim da konkurira u samo jednoj kategoriji: najneregularniji set sokaza. Mislio sam da se u fiksu igra na 2 razlike a ne na 3. :eek:

:rofl: :rofl: :rofl:
ib
Site Admin
Kontakt:

#4 Post Postao/la ib »

Rekorderi meni dostupnih podataka su Mikulec i Tumara :rofl: :rofl: :rofl:

Sad mi se ne da gledat ponovo tko je legitimni rekorder :) ali vidio sam nekoliko 28:26 i 27:25, tako da se ne nadate previše.
topnik4

#5 Post Postao/la topnik4 »

:lol: sry, mislio sam 23:25..
mikulec i tumara... :lol: 30:32!!!
nismo ni blizu, a ja se vec ponadao da cemo imat neki rekord :cry:
cvijo
Kontakt:

#6 Post Postao/la cvijo »

Moj osobni rekord je 51:49 u trećem (odlučujućem) setu, šesnaestina finala prvenstva Juge hiljaduosamsto i neke protiv Kovačića iz Čakovca. Ja dobio partiju, a on sijedu kosu (igrali smo u kategoriji pionira)... :zubo: :zubo: :zubo:
Da, dobro, igralo se do 21 i nije Sokaz tema...ali se uvijek toga rado sjetim. Bar nešto za unuke. :cerek: :mudri:
Iceman

#7 Post Postao/la Iceman »

jebote, 51:49...za ne vjerovat :s: :s: :s:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
bill

svaka čast

#8 Post Postao/la bill »

hiljaduosamsto i neke nije bili ni Juge ni ping ponga. Pozdrav dvijestogodišnjaku i čestitka na rekordu.
cvijo
Kontakt:

Re: svaka čast

#9 Post Postao/la cvijo »

bill je napisao/la:hiljaduosamsto i neke nije bili ni Juge ni ping ponga. Pozdrav dvijestogodišnjaku i čestitka na rekordu.
"hiljaduosamsto" je pjesnička slika kojom autor želi reći da je to bilo davno, daaaaaavno, a ping pong se, po Wikipediji, igra "since 1880s". Ha!!! :mig:
bill

da li je rekord

#10 Post Postao/la bill »

Da je wikipedija pouzdan izvor pisalo bi i da je aprila 1670 g. Nj. Veličanstvo Luis XIV sa vojvodom od Orleansa započelo partiju tenisa na tratini ispred dvorca Voux. Nakon pljuska kiše igrači su se povukli u kristalnu dvoranu i tu je pala ideja da završe partiju pod krovom. Igrači su improvizirali igralište na stolu za ručanje, a svileni voal su umjesto mreže pridržavale sa lijeve strane gospođica Orore de Montale a sa desne Louise le Bom le Blanc. Nakon završetka partije vojvoda je isplatio kralju 12 zlatnih pistola. Iz gore navedenog može se zaključiti slijedeće: 1. ovo bi mogli biti prvi korjeni ping-ponga
2. ovo bi mogli biti počeci SOKAZa jer se igralo i za novac.....ja ipak mislim da ste se zaj.. pa umjesto da ste napisali osamdesetih godina izletilo je osamstotih pa se sad vadite.
wolf
Kontakt:

Re: da li je rekord

#11 Post Postao/la wolf »

bill je napisao/la:ja ipak mislim da ste se zaj.. pa umjesto da ste napisali osamdesetih godina izletilo je osamstotih pa se sad vadite.
da je malo više pjesničkog duha kod Billa vjerojatno bi to dobro shvatio kao i mi ostali .. a i malo više vjere u moderne izvore informacija nebi bilo zgoreg ... :zubo:
Robi 1 Kenobi

#12 Post Postao/la Robi 1 Kenobi »

Ma činjenica je da wikipedia nije povjerljiv izvor informacija... :zubo:
wolf
Kontakt:

#13 Post Postao/la wolf »

Sigurno , ali koja enciklopedija je ??
cvijo
Kontakt:

Re: da li je rekord

#14 Post Postao/la cvijo »

bill je napisao/la:ja ipak mislim da ste se zaj.. pa umjesto da ste napisali osamdesetih godina izletilo je osamstotih pa se sad vadite.
Hmm... vidim da sam stvarno u godinama kad se mojoj generaciji na Sokaz forumu obraća sa "VI"... Iceman, kaj veliš na to? :cry:
Brod

#15 Post Postao/la Brod »

Goooodineee su proooosle pune suuuuuuuuuzaaaaaa.... :lol:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Iceman

#16 Post Postao/la Iceman »

ma sad su dosli neki novi klinci :rofl: :rofl: :rofl:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
antispin

#17 Post Postao/la antispin »

Na Dedi su igrali Milković I Tomić 4 set 25:27.
Odgovorite