SOKAZ forum
rekord il..?!?
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
rekord il..?!?
u igri parova, odigrali moji 22:25 u cetvrtom setu..
jel to konkurira za najduzi set sokaza (od kad se igra do 11) il...??
jel to konkurira za najduzi set sokaza (od kad se igra do 11) il...??
Rekorderi meni dostupnih podataka su Mikulec i Tumara

Sad mi se ne da gledat ponovo tko je legitimni rekorder
ali vidio sam nekoliko 28:26 i 27:25, tako da se ne nadate previše.
Sad mi se ne da gledat ponovo tko je legitimni rekorder
Moj osobni rekord je 51:49 u trećem (odlučujućem) setu, šesnaestina finala prvenstva Juge hiljaduosamsto i neke protiv Kovačića iz Čakovca. Ja dobio partiju, a on sijedu kosu (igrali smo u kategoriji pionira)...
Da, dobro, igralo se do 21 i nije Sokaz tema...ali se uvijek toga rado sjetim. Bar nešto za unuke.

Da, dobro, igralo se do 21 i nije Sokaz tema...ali se uvijek toga rado sjetim. Bar nešto za unuke.
jebote, 51:49...za ne vjerovat

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
svaka čast
hiljaduosamsto i neke nije bili ni Juge ni ping ponga. Pozdrav dvijestogodišnjaku i čestitka na rekordu.
Re: svaka čast
"hiljaduosamsto" je pjesnička slika kojom autor želi reći da je to bilo davno, daaaaaavno, a ping pong se, po Wikipediji, igra "since 1880s". Ha!!!bill je napisao/la:hiljaduosamsto i neke nije bili ni Juge ni ping ponga. Pozdrav dvijestogodišnjaku i čestitka na rekordu.
da li je rekord
Da je wikipedija pouzdan izvor pisalo bi i da je aprila 1670 g. Nj. Veličanstvo Luis XIV sa vojvodom od Orleansa započelo partiju tenisa na tratini ispred dvorca Voux. Nakon pljuska kiše igrači su se povukli u kristalnu dvoranu i tu je pala ideja da završe partiju pod krovom. Igrači su improvizirali igralište na stolu za ručanje, a svileni voal su umjesto mreže pridržavale sa lijeve strane gospođica Orore de Montale a sa desne Louise le Bom le Blanc. Nakon završetka partije vojvoda je isplatio kralju 12 zlatnih pistola. Iz gore navedenog može se zaključiti slijedeće: 1. ovo bi mogli biti prvi korjeni ping-ponga
2. ovo bi mogli biti počeci SOKAZa jer se igralo i za novac.....ja ipak mislim da ste se zaj.. pa umjesto da ste napisali osamdesetih godina izletilo je osamstotih pa se sad vadite.
2. ovo bi mogli biti počeci SOKAZa jer se igralo i za novac.....ja ipak mislim da ste se zaj.. pa umjesto da ste napisali osamdesetih godina izletilo je osamstotih pa se sad vadite.
Re: da li je rekord
da je malo više pjesničkog duha kod Billa vjerojatno bi to dobro shvatio kao i mi ostali .. a i malo više vjere u moderne izvore informacija nebi bilo zgoreg ...bill je napisao/la:ja ipak mislim da ste se zaj.. pa umjesto da ste napisali osamdesetih godina izletilo je osamstotih pa se sad vadite.
-
Robi 1 Kenobi
Re: da li je rekord
Hmm... vidim da sam stvarno u godinama kad se mojoj generaciji na Sokaz forumu obraća sa "VI"... Iceman, kaj veliš na to?bill je napisao/la:ja ipak mislim da ste se zaj.. pa umjesto da ste napisali osamdesetih godina izletilo je osamstotih pa se sad vadite.
ma sad su dosli neki novi klinci

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.