NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1. liga proljeće 2018.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Šljiva

PostPostano: pet svi 11, 2018 5:14 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

11.kolo.JUčer smo odigrali protiv J.Trešnjevke www.svezasport.hr u Tumarovoj jazbini In love. .I oni su smatrali Misli da mogu polučiti Wink dobar rezultat i to isto samo s dvojicom Gimme five .Moram reći da su bili u pravu Mah mah ali ipak malo teže Laughing nego što su mislili. Question Naime moj Tomislav je odigrao Klanja se vrhunski protiv Nevena i pružio sjajan otpor WD Tekstilci Izgubio je 3:1 ali sve u fixsu i velikoj Macevanje Box borbi.Da je izjednaćio na 2:2 ROFL Question (a imao je set loptu) bilo bi Mig Facepalm frkovito 5.set.I ja sam dobro Yesss! odigrao 1.set protiv Nevena Thumbs up ali sam u fixu izgubio Tuzni te kasnije i ostala dva seta Eeeek! .Za Juričevića mogu reći Mudri djed da sjajno igra Klanja se Gitara i tu se nije moglo ništa No no napraviti Banned .Sad još očekujemo da domačin stavi rezultat na Geek Komp
Iceman

PostPostano: sub svi 12, 2018 2:03 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

ma vjerovatno je bilo tako tijesno da ih je sramota stavit Zubo Laughing
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: uto svi 15, 2018 11:43 am    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Zacko, kakav je to bio triler sa arenom precko? Klanja se

si se malo opustio trecu partiju nakon sto si zvijezde dobio? Plazi jezik
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
zacko

PostPostano: čet svi 17, 2018 10:02 am    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Lopta je okrugla! Zubo

Protiv Marca i Staneta sam imao sreće a protiv Počuće nisam.

Prosto ko pasulj. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Šljiva

PostPostano: čet svi 17, 2018 10:32 am    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

12.predzadnje kolo.
Odigrali smo sinoć i to predzadnje kolo protiv J.Trešnjevke III.
In love Very Happy .Moram reći da sam iz kola u kolo zadovoljan Thumbs up što smo odlućili igrati 1.ligu Prvak Tu i tamo smo dobili po Sibom po guzi Cekicem po glavi ali neka,iskustvo jakog Pingic i jakih Big gun poena nam nitko ne može oduzeti Cheer Laughing .Igramo bolje FU ,duže se i igra i pružamo Skace Woo hoo! Juhuu kolki-tolki Box otpor.Posebno moj sin Tomislav Klanja se .Igra iz dana u dan sve bolje Laughing .Jučer je protiv Babića vodio 2:0 i 5.set 10:8 Klap Imao je 4.meć lopte Eeeek! i na kraju izgubio 14:12 Crying .Nema veze Ne ne Misli ,iskustvo mu ne može nitko uzeti Smile .Par smo dobili jer nam je odgovarala postava Cool kada je Babić meni servirao Rocket launcher Headbang Dobili smo u pet seta par,makar se nemrem oteti dojmu Wink da nisu igrali full ROFL (Posebno Tadić) Žmurko
trnac

PostPostano: čet svi 17, 2018 10:43 am    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Tadinjo je legenda Zubo
Kad igra full snagom loptice stavlja 3,14 cm iza mrežice. Kad je opušten pobjegnu mu i preko 5 centi. Zubo
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet svi 17, 2018 8:51 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):
Lopta je okrugla! Zubo

Protiv Marca i Staneta sam imao sreće a protiv Počuće nisam.

Prosto ko pasulj. Smile

ko ni ja jucer protiv Tina... ROFL
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet svi 17, 2018 9:00 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

da je jucer bilo kladionice u igri mislim da bi svi popusili pare...

na kraju santa zgubio sve 3 a tin dobio 2...odlicno igra...sjajan mec i klopa i cuga poslije Klanja se
[Vrh]
Koki

PostPostano: čet svi 17, 2018 9:45 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Vrijeme ide, mladi dolaze a Tin je jedan od njih premda ih nema mnogo. Rookie sezonu je prosao i sada je respektabilan protivnik bilo kome...
Tako to ide... Thumbs up
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Šljiva

PostPostano: uto svi 22, 2018 10:54 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

13.zadnje kolo u 1.ligi
Odigrali smo to zadnje kolo Thumbs up protiv odlične ekipe Klanja se www.nabava.net na matematičkom fakultetu.Moj Tomislav se razvio In love Juhuu u izvrsnog igraća.Matijašecu je pružio Sumo Yesss! sjajan otpor Klap u prvom meču Macevanje .I protiv Čar-a je pružio Laughing sjajnu igru(Posebno u drugom setu) Woo hoo! Cijelu sezonu u 1.ligi odigrali smo pošteno i onako kako smo znali i umijeli Very Happy Thumbs up .Za razliku od nas ekipa Plankeri Confused ,poslije nerješenog rezultata s nama Zubo Rolling Eyes Eeeek! skoro sve tekme je predala Predaja No no Facepalm Predala je tekmu u 7.kolu,11.kolu i 12.kolu Question Ajooj Thumbs down a naš voditelj Ante šuti i ne reagira Kava Geek Zzz To nije u redu!Ova tablica 1.lige na internetu nije regularna Mudri djed Exclamation Ekipa Plankeri trebaju biti kažnjeni(ako uzmemo u obzir da jednu predaju mi voditelji možemo oprostiti) sa oduzimanjem minimalno -10 bodova(za svaku tekmu,predaju po -5,jer je u zadnja tri kola)i novčanom kaznom po 100,00kn isto za svaku predaju. Amen Banned Pa ti dečki ne poštivaju svoje protivnike Pfff SOKAZ-udrugu.Pošto su došli u 1.ligu Pojma nemam Misli Retaj Ja sam u SOKAZ-u od 1970.god Thumbs up Prošao sam sve lige Laughing i nikad nisam predao niti jednu tekmu Amen
wolf

PostPostano: sri svi 23, 2018 7:03 am    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Slažem se sa Šljivom oko ovih predavanja utakmica , ne samo u 1. ligi bilo je toga i u drugim ligama.(Neki su čak odlučili igrat samo domaće tekme a ove u gostima predavat Rolling Eyes ) Sokaz je poligon za druženje ali respekta spram natjecanja i udruge treba biti ili neće biti dobro.
Koki

PostPostano: sri svi 23, 2018 8:28 am    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Šljiva (napisa):
13.zadnje kolo u 1.ligi
Odigrali smo to zadnje kolo Thumbs up protiv odlične ekipe Klanja se www.nabava.net na matematičkom fakultetu.Moj Tomislav se razvio In love Juhuu u izvrsnog igraća.Matijašecu je pružio Sumo Yesss! sjajan otpor Klap u prvom meču Macevanje .I protiv Čar-a je pružio Laughing sjajnu igru(Posebno u drugom setu) Woo hoo! Cijelu sezonu u 1.ligi odigrali smo pošteno i onako kako smo znali i umijeli Very Happy Thumbs up .Za razliku od nas ekipa Plankeri Confused ,poslije nerješenog rezultata s nama Zubo Rolling Eyes Eeeek! skoro sve tekme je predala Predaja No no Facepalm Predala je tekmu u 7.kolu,11.kolu i 12.kolu Question Ajooj Thumbs down a naš voditelj Ante šuti i ne reagira Kava Geek Zzz To nije u redu!Ova tablica 1.lige na internetu nije regularna Mudri djed Exclamation Ekipa Plankeri trebaju biti kažnjeni(ako uzmemo u obzir da jednu predaju mi voditelji možemo oprostiti) sa oduzimanjem minimalno -10 bodova(za svaku tekmu,predaju po -5,jer je u zadnja tri kola)i novčanom kaznom po 100,00kn isto za svaku predaju. Amen Banned Pa ti dečki ne poštivaju svoje protivnike Pfff SOKAZ-udrugu.Pošto su došli u 1.ligu Pojma nemam Misli Retaj Ja sam u SOKAZ-u od 1970.god Thumbs up Prošao sam sve lige Laughing i nikad nisam predao niti jednu tekmu Amen

Koliko mi je poznato Plankeri su kažnjeni oduzimanjem bodova. To se još ne vidi ali bude.
Što se poštovanja tiče to je druga tema. Momci su mladi i teško su im pali uzastopni porazi. Prva liga je teška za igranje i nije to lako izdržati ako kvalitetom ne spadaš tamo. U tom smislu čestitke ekipi HEP-a koja je stojički izdržala svu tu kanonadu iz kola u kolo. Thumbs up
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: sri svi 23, 2018 9:32 am    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Iako su također po godinama tu negdje kao i Plankeri Laughing

Koka moj, to je razlika u životnom iskustvu.Rutineri su u pitanju i prošli su nekada davno u srednjoj školi (kao i ja) predmet NNNI (Ništa Nas Nesmije Iznenaditi-jer neprijatelj nikada ne spava Very Happy a poslije je bila ONO I DSZ-Opće Narodna Odbrana I Društvena Samo Zaštita)

Zato su ove mlade generacije dosta nježne i osjetljive na takve kanonade u 1. ljigi.
Kaje najgore, zajebali su mi Bradu i Mixera jer su njih - dobili Confused Laughing Beljenje
Ne znam dali će se sada promijeniti situacija kada se Plankerima izbrišu bodovi i dali će
Žalosna Trešnjevka imati šanse za opstanak Pojma nemam
Neda mi se sada gledati tablica 1. ljige, jer mi to nije zanimljivo Beljenje
Šljiva

PostPostano: sri svi 23, 2018 9:38 am    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Slažem se sa Šljivom oko ovih predavanja utakmica , ne samo u 1. ligi bilo je toga i u drugim ligama.(Neki su čak odlučili igrat samo domaće tekme a ove u gostima predavat Rolling Eyes ) Sokaz je poligon za druženje ali respekta spram natjecanja i udruge treba biti ili neće biti dobro.

I ja se stobom slažem Wolfe Thumbs up .Rečeno je da su Plankeri kažnjeni i da če se to vidjeti na kraju Bla bla Question Kažnjavati treba transparentno po kolu(ako ima potrebe) Komp Treba samo javiti našem glavnom administratoru Bući i on te promjene odmah stavi na internet da se vide:geek: .Svi pričamo da je internet tablica informativnog karaktera Rolling Eyes a u biti svi gledamo tu tablicu koja nije istinita Brukica .Zbog čega se ona nebi ažurirala u hodu Zubeki
Koki

PostPostano: sri svi 23, 2018 9:54 am    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Iako su također po godinama tu negdje kao i Plankeri Laughing

Koka moj, to je razlika u životnom iskustvu.Rutineri su u pitanju i prošli su nekada davno u srednjoj školi (kao i ja) predmet NNNI (Ništa Nas Nesmije Iznenaditi-jer neprijatelj nikada ne spava Very Happy a poslije je bila ONO I DSZ-Opće Narodna Odbrana I Društvena Samo Zaštita)

Zato su ove mlade generacije dosta nježne i osjetljive na takve kanonade u 1. ljigi.
Kaje najgore, zajebali su mi Bradu i Mixera jer su njih - dobili Confused Laughing Beljenje
Ne znam dali će se sada promijeniti situacija kada se Plankerima izbrišu bodovi i dali će
Žalosna Trešnjevka imati šanse za opstanak Pojma nemam
Neda mi se sada gledati tablica 1. ljige, jer mi to nije zanimljivo Beljenje

Plankeri će dobiti kaznene bodove. Nema brisanja jer su odigrali više od pola utakmica. No koliko vidim i Tužna je predala zadnje kolo pa i njih onda čekaju kazneni bodovi...
ib
Site Admin

PostPostano: sri svi 23, 2018 2:12 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Danas me zvao voditelj lige, riješim kaznene bodove do večeras. Thumbs up
[Vrh]
Brod

PostPostano: sri svi 23, 2018 3:26 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Opa,pokrenuli ste Drenića,je's čuo! ROFL
wolf

PostPostano: sri svi 23, 2018 3:54 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Kazneni bodovi ekipi koja ispada i koja nikad nije ni imala ikakve šanse ne ispast , uf ...to će stvarno sve odvratit od ovakvih svinjarija Rolling Eyes potez dostojan najvećih vojskovođa ROFL ROFL ROFL
Guga

PostPostano: sri svi 23, 2018 5:33 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Laughing Thumbs up

Ja bi išao oštrije....deblja financijska kazna (ionako po Mixeru Sokaz grca u dugovima,
nemaju ni za loptice Very Happy )
ili recimo zabrana igranja jednu polu-sezonu Beljenje
To bi bile prave Korejske mjere na nivou Banfićke Eeeek!
Nakon takvih "vaspitnih mjera" bi svatko dobro razmislio kakvog smisla ima ići iz 7., 8. ili ti ne znam koje ljige ravno u 1. a nisi spreman psihički podnositi tamburanje iz tjedna u tjedan.
Dobro, u 1. ljigi igra i Pongy, Mixer, pa čak i Brada, ali takvih tamo nema puno...
I vjerojatno bi onda smanjili 1. ljigu na 4 ekipe koje bi igrale osmero-kružno Thumbs up
Ko osmerac, ali....bez kormilara.
ib
Site Admin

PostPostano: sri svi 23, 2018 6:21 pm    Naslov : 1. liga proljeće 2018. Citirajte i odgovorite

Da, mogli bi uvest takva neka pravila kojih se moraš držat samo ako dobro stojiš u ligi. Cestitamo!

Nije ni meni jasna drama (možda HEPovci samo jako žele ne bit zadnji Very Happy ), ali ako netko predaje tekme bez da javlja voditelju, onda je za kažnjavanje svejedno koliko bodova ima, i može li mrsiti račune u ligi kao GSTK Zagreb Amateri-ne (tu se s kaznama slažete, da pogodim) ili ne može kao Plankeri.

Malo dosljednosti nije nikoga ubilo, neće ni Plankere. Pojma nemam
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.