| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: pet svi 11, 2018 5:14 pm Naslov
: 1. liga proljeće 2018. |
|
|
11.kolo.JUčer smo odigrali protiv J.Trešnjevke www.svezasport.hr u Tumarovoj jazbini . .I oni su smatrali da mogu polučiti dobar rezultat i to isto samo s dvojicom .Moram reći da su bili u pravu ali ipak malo teže nego što su mislili. Naime moj Tomislav je odigrao vrhunski protiv Nevena i pružio sjajan otpor Izgubio je 3:1 ali sve u fixsu i velikoj borbi.Da je izjednaćio na 2:2 (a imao je set loptu) bilo bi frkovito 5.set.I ja sam dobro odigrao 1.set protiv Nevena ali sam u fixu izgubio te kasnije i ostala dva seta .Za Juričevića mogu reći da sjajno igra i tu se nije moglo ništa napraviti .Sad još očekujemo da domačin stavi rezultat na  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub svi 12, 2018 2:03 pm Naslov
|
|
ma vjerovatno je bilo tako tijesno da ih je sramota stavit  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto svi 15, 2018 11:43 am Naslov
|
|
Zacko, kakav je to bio triler sa arenom precko?
si se malo opustio trecu partiju nakon sto si zvijezde dobio?  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: čet svi 17, 2018 10:02 am Naslov
|
|
Lopta je okrugla!
Protiv Marca i Staneta sam imao sreće a protiv Počuće nisam.
Prosto ko pasulj.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: čet svi 17, 2018 10:32 am Naslov
|
|
12.predzadnje kolo.
Odigrali smo sinoć i to predzadnje kolo protiv J.Trešnjevke III.
.Moram reći da sam iz kola u kolo zadovoljan što smo odlućili igrati 1.ligu Tu i tamo smo dobili po ali neka,iskustvo jakog i jakih poena nam nitko ne može oduzeti .Igramo bolje ,duže se i igra i pružamo kolki-tolki otpor.Posebno moj sin Tomislav .Igra iz dana u dan sve bolje .Jučer je protiv Babića vodio 2:0 i 5.set 10:8 Imao je 4.meć lopte i na kraju izgubio 14:12 .Nema veze ,iskustvo mu ne može nitko uzeti .Par smo dobili jer nam je odgovarala postava kada je Babić meni servirao Dobili smo u pet seta par,makar se nemrem oteti dojmu da nisu igrali full (Posebno Tadić)  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet svi 17, 2018 10:43 am Naslov
|
|
Tadinjo je legenda
Kad igra full snagom loptice stavlja 3,14 cm iza mrežice. Kad je opušten pobjegnu mu i preko 5 centi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet svi 17, 2018 8:51 pm Naslov
|
|
| zacko (napisa): | Lopta je okrugla!
Protiv Marca i Staneta sam imao sreće a protiv Počuće nisam.
Prosto ko pasulj.  |
ko ni ja jucer protiv Tina...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet svi 17, 2018 9:00 pm Naslov
|
|
da je jucer bilo kladionice u igri mislim da bi svi popusili pare...
na kraju santa zgubio sve 3 a tin dobio 2...odlicno igra...sjajan mec i klopa i cuga poslije  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet svi 17, 2018 9:45 pm Naslov
|
|
Vrijeme ide, mladi dolaze a Tin je jedan od njih premda ih nema mnogo. Rookie sezonu je prosao i sada je respektabilan protivnik bilo kome...
Tako to ide...  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: uto svi 22, 2018 10:54 pm Naslov
|
|
13.zadnje kolo u 1.ligi
Odigrali smo to zadnje kolo protiv odlične ekipe www.nabava.net na matematičkom fakultetu.Moj Tomislav se razvio u izvrsnog igraća.Matijašecu je pružio sjajan otpor u prvom meču .I protiv Čar-a je pružio sjajnu igru(Posebno u drugom setu) Cijelu sezonu u 1.ligi odigrali smo pošteno i onako kako smo znali i umijeli .Za razliku od nas ekipa Plankeri ,poslije nerješenog rezultata s nama skoro sve tekme je predala Predala je tekmu u 7.kolu,11.kolu i 12.kolu a naš voditelj Ante šuti i ne reagira To nije u redu!Ova tablica 1.lige na internetu nije regularna Ekipa Plankeri trebaju biti kažnjeni(ako uzmemo u obzir da jednu predaju mi voditelji možemo oprostiti) sa oduzimanjem minimalno -10 bodova(za svaku tekmu,predaju po -5,jer je u zadnja tri kola)i novčanom kaznom po 100,00kn isto za svaku predaju. Pa ti dečki ne poštivaju svoje protivnike SOKAZ-udrugu.Pošto su došli u 1.ligu Ja sam u SOKAZ-u od 1970.god Prošao sam sve lige i nikad nisam predao niti jednu tekmu  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri svi 23, 2018 7:03 am Naslov
|
|
Slažem se sa Šljivom oko ovih predavanja utakmica , ne samo u 1. ligi bilo je toga i u drugim ligama.(Neki su čak odlučili igrat samo domaće tekme a ove u gostima predavat ) Sokaz je poligon za druženje ali respekta spram natjecanja i udruge treba biti ili neće biti dobro. _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sri svi 23, 2018 8:28 am Naslov
|
|
| Šljiva (napisa): | 13.zadnje kolo u 1.ligi
Odigrali smo to zadnje kolo protiv odlične ekipe www.nabava.net na matematičkom fakultetu.Moj Tomislav se razvio u izvrsnog igraća.Matijašecu je pružio sjajan otpor u prvom meču .I protiv Čar-a je pružio sjajnu igru(Posebno u drugom setu) Cijelu sezonu u 1.ligi odigrali smo pošteno i onako kako smo znali i umijeli .Za razliku od nas ekipa Plankeri ,poslije nerješenog rezultata s nama skoro sve tekme je predala Predala je tekmu u 7.kolu,11.kolu i 12.kolu a naš voditelj Ante šuti i ne reagira To nije u redu!Ova tablica 1.lige na internetu nije regularna Ekipa Plankeri trebaju biti kažnjeni(ako uzmemo u obzir da jednu predaju mi voditelji možemo oprostiti) sa oduzimanjem minimalno -10 bodova(za svaku tekmu,predaju po -5,jer je u zadnja tri kola)i novčanom kaznom po 100,00kn isto za svaku predaju. Pa ti dečki ne poštivaju svoje protivnike SOKAZ-udrugu.Pošto su došli u 1.ligu Ja sam u SOKAZ-u od 1970.god Prošao sam sve lige i nikad nisam predao niti jednu tekmu  |
Koliko mi je poznato Plankeri su kažnjeni oduzimanjem bodova. To se još ne vidi ali bude.
Što se poštovanja tiče to je druga tema. Momci su mladi i teško su im pali uzastopni porazi. Prva liga je teška za igranje i nije to lako izdržati ako kvalitetom ne spadaš tamo. U tom smislu čestitke ekipi HEP-a koja je stojički izdržala svu tu kanonadu iz kola u kolo.  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri svi 23, 2018 9:32 am Naslov
|
|
Iako su također po godinama tu negdje kao i Plankeri
Koka moj, to je razlika u životnom iskustvu.Rutineri su u pitanju i prošli su nekada davno u srednjoj školi (kao i ja) predmet NNNI (Ništa Nas Nesmije Iznenaditi-jer neprijatelj nikada ne spava a poslije je bila ONO I DSZ-Opće Narodna Odbrana I Društvena Samo Zaštita)
Zato su ove mlade generacije dosta nježne i osjetljive na takve kanonade u 1. ljigi.
Kaje najgore, zajebali su mi Bradu i Mixera jer su njih - dobili
Ne znam dali će se sada promijeniti situacija kada se Plankerima izbrišu bodovi i dali će
Žalosna Trešnjevka imati šanse za opstanak
Neda mi se sada gledati tablica 1. ljige, jer mi to nije zanimljivo  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sri svi 23, 2018 9:38 am Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Slažem se sa Šljivom oko ovih predavanja utakmica , ne samo u 1. ligi bilo je toga i u drugim ligama.(Neki su čak odlučili igrat samo domaće tekme a ove u gostima predavat ) Sokaz je poligon za druženje ali respekta spram natjecanja i udruge treba biti ili neće biti dobro. |
I ja se stobom slažem Wolfe .Rečeno je da su Plankeri kažnjeni i da če se to vidjeti na kraju Kažnjavati treba transparentno po kolu(ako ima potrebe) Treba samo javiti našem glavnom administratoru Bući i on te promjene odmah stavi na internet da se vide:geek: .Svi pričamo da je internet tablica informativnog karaktera a u biti svi gledamo tu tablicu koja nije istinita .Zbog čega se ona nebi ažurirala u hodu  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sri svi 23, 2018 9:54 am Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Iako su također po godinama tu negdje kao i Plankeri
Koka moj, to je razlika u životnom iskustvu.Rutineri su u pitanju i prošli su nekada davno u srednjoj školi (kao i ja) predmet NNNI (Ništa Nas Nesmije Iznenaditi-jer neprijatelj nikada ne spava a poslije je bila ONO I DSZ-Opće Narodna Odbrana I Društvena Samo Zaštita)
Zato su ove mlade generacije dosta nježne i osjetljive na takve kanonade u 1. ljigi.
Kaje najgore, zajebali su mi Bradu i Mixera jer su njih - dobili
Ne znam dali će se sada promijeniti situacija kada se Plankerima izbrišu bodovi i dali će
Žalosna Trešnjevka imati šanse za opstanak
Neda mi se sada gledati tablica 1. ljige, jer mi to nije zanimljivo  |
Plankeri će dobiti kaznene bodove. Nema brisanja jer su odigrali više od pola utakmica. No koliko vidim i Tužna je predala zadnje kolo pa i njih onda čekaju kazneni bodovi... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri svi 23, 2018 2:12 pm Naslov
|
|
Danas me zvao voditelj lige, riješim kaznene bodove do večeras.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri svi 23, 2018 3:26 pm Naslov
|
|
Opa,pokrenuli ste Drenića,je's čuo!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri svi 23, 2018 3:54 pm Naslov
|
|
Kazneni bodovi ekipi koja ispada i koja nikad nije ni imala ikakve šanse ne ispast , uf ...to će stvarno sve odvratit od ovakvih svinjarija potez dostojan najvećih vojskovođa  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri svi 23, 2018 5:33 pm Naslov
|
|
Ja bi išao oštrije....deblja financijska kazna (ionako po Mixeru Sokaz grca u dugovima,
nemaju ni za loptice )
ili recimo zabrana igranja jednu polu-sezonu
To bi bile prave Korejske mjere na nivou Banfićke
Nakon takvih "vaspitnih mjera" bi svatko dobro razmislio kakvog smisla ima ići iz 7., 8. ili ti ne znam koje ljige ravno u 1. a nisi spreman psihički podnositi tamburanje iz tjedna u tjedan.
Dobro, u 1. ljigi igra i Pongy, Mixer, pa čak i Brada, ali takvih tamo nema puno...
I vjerojatno bi onda smanjili 1. ljigu na 4 ekipe koje bi igrale osmero-kružno
Ko osmerac, ali....bez kormilara. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri svi 23, 2018 6:21 pm Naslov
|
|
Da, mogli bi uvest takva neka pravila kojih se moraš držat samo ako dobro stojiš u ligi.
Nije ni meni jasna drama (možda HEPovci samo jako žele ne bit zadnji ), ali ako netko predaje tekme bez da javlja voditelju, onda je za kažnjavanje svejedno koliko bodova ima, i može li mrsiti račune u ligi kao GSTK Zagreb Amateri-ne (tu se s kaznama slažete, da pogodim) ili ne može kao Plankeri.
Malo dosljednosti nije nikoga ubilo, neće ni Plankere.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|