|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mixer
|
Postano: uto vel 12, 2019 12:38 pm Naslov
: Vikend turniri ZIMA 2019. |
|
|
Tebe to ionak ne jebe kad je ručak rano pa se ne stigneš kvalificirati  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto vel 12, 2019 1:12 pm Naslov
|
|
po danu se bolje vidi nego navecer, sto je pokazatelj koliko je tamo svjetlo lose...
ali vise od svijetla me smetala hladnoca, kicma me uhvatila i ne pusta me vec 2 dana....grijalice su bile upaljene za publiku al za stolovima je bilo hladno... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto vel 12, 2019 1:18 pm Naslov
|
|
Jebe te polako godina proizvodnje
Kada si već znao šta te čeka, trebal si uzeti pojas za leđa i presvlačiti mokre majce i gaće između mečeva, a ne ovako sve odigrati u jednoj kombinaciji i naizmjenično se hladiti i zagrijavati.Nemaš više 18 godina, pa da to ne ostavi nikakve posljedice... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: uto vel 12, 2019 2:03 pm Naslov
|
|
Tebe ne jebe ni to jel kolko se krećeš i oznojiš dosta ti je majica za sezonu. Ne bum spominjala kvalificiranje jer si tu u rangu sa svojim frendom Bolfanom
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto vel 12, 2019 5:13 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | po danu se bolje vidi nego navecer, sto je pokazatelj koliko je tamo svjetlo lose...
ali vise od svijetla me smetala hladnoca, kicma me uhvatila i ne pusta me vec 2 dana....grijalice su bile upaljene za publiku al za stolovima je bilo hladno... |
Nebih htio biti mrgud ali što je je...
Hladno je, ne vidi se, nema baš mjesta, stolovi vibriraju zajedno s podom u ritmu skakutanja oko stolova. Dvorana je za -2 jedino po ljeti kada su dugi dani i nije zima.
Zimi je ista apsoulutno neregularna. Nek se netko ne uvrijedi, no uz svu volju i trud organizatora, ne razumijem da ju netko plača...
No to sam ja...a cijeli svijet je poludio..  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|