NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri ZIMA 2019.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mixer

PostPostano: uto vel 12, 2019 12:38 pm    Naslov : Vikend turniri ZIMA 2019. Citirajte i odgovorite

Tebe to ionak ne jebe kad je ručak rano pa se ne stigneš kvalificirati Laughing In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: uto vel 12, 2019 1:12 pm    Naslov : Vikend turniri ZIMA 2019. Citirajte i odgovorite

po danu se bolje vidi nego navecer, sto je pokazatelj koliko je tamo svjetlo lose...

ali vise od svijetla me smetala hladnoca, kicma me uhvatila i ne pusta me vec 2 dana....grijalice su bile upaljene za publiku al za stolovima je bilo hladno...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: uto vel 12, 2019 1:18 pm    Naslov : Vikend turniri ZIMA 2019. Citirajte i odgovorite

Jebe te polako godina proizvodnje ROFL
Kada si već znao šta te čeka, trebal si uzeti pojas za leđa i presvlačiti mokre majce i gaće između mečeva, a ne ovako sve odigrati u jednoj kombinaciji i naizmjenično se hladiti i zagrijavati.Nemaš više 18 godina, pa da to ne ostavi nikakve posljedice...
mixer

PostPostano: uto vel 12, 2019 2:03 pm    Naslov : Vikend turniri ZIMA 2019. Citirajte i odgovorite

Tebe ne jebe ni to jel kolko se krećeš i oznojiš dosta ti je majica za sezonu. Ne bum spominjala kvalificiranje jer si tu u rangu sa svojim frendom Bolfanom In love
In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: uto vel 12, 2019 5:13 pm    Naslov : Vikend turniri ZIMA 2019. Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
po danu se bolje vidi nego navecer, sto je pokazatelj koliko je tamo svjetlo lose...

ali vise od svijetla me smetala hladnoca, kicma me uhvatila i ne pusta me vec 2 dana....grijalice su bile upaljene za publiku al za stolovima je bilo hladno...

Nebih htio biti mrgud ali što je je...
Hladno je, ne vidi se, nema baš mjesta, stolovi vibriraju zajedno s podom u ritmu skakutanja oko stolova. Dvorana je za -2 jedino po ljeti kada su dugi dani i nije zima.
Zimi je ista apsoulutno neregularna. Nek se netko ne uvrijedi, no uz svu volju i trud organizatora, ne razumijem da ju netko plača...

No to sam ja...a cijeli svijet je poludio.. Beljenje
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.