NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5. ljiga za odlikaše - jesen 2019.
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Tko će imati bolji skor u 5. ligi, sezona jesen 2019.?
Ikota-Sova
73%
 73%  [ 17 ]
Guga
26%
 26%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 23

Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: sri srp 24, 2019 2:06 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

@Sova napisa :
Istetoviral bum si traku na čelo s natpisom NAJK Very Happy

Pusti, budem ti ja ROFL
Guga

PostPostano: sri srp 24, 2019 2:32 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Ja sam Sova, igrač 5. Ljige za odlikaše,
imal bum (prema rezultatu glasovanja) skoro 3 puta više pobjede od Guge Thumbs up

Guga

PostPostano: čet srp 25, 2019 10:45 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Anketa traje već 4 dana i pretpostavljam da su oni koji su mislili glasati to i učinili,
pa polako možemo izvoditi zaključke...
Moram biti iskren i reći da nisam očekivao ovakav rezultat, i mislio sam da će biti izjednačeno.
Ja, kakav već jesam, iz svega ovoga ću crpiti motiv & inat da dokažem "neke stvari"
mnogima u idućoj sezoni, a pogotovo "dvanaestorici veličanstvenih" Laughing iako ne znam tko su oni jer je glasovanje naravno, tajno.
Istina je da već dosta dugo nisam igrao protiv Sove i možda je on stvarno dosta napredovao kada toliko ljudi vjeruje u njega i ako je to tako, to će dobro doći našoj ekipi.
Jako je optimistično očekivati da će netko ko prvi put igra 5. Ljigu napraviti izvrstan rezultat čisto zbog nepobitne činjenice kako u Sokazu idemo (pričam o prvih 10 Ljiga) prema 1. najjačoj ljigi - svaka iduća je barem malo jača od prethodne jednostavno zato jer se povečava koncentracija jakih igrača.
Zna se dogoditi od sezone do sezone određena deformacija da npr. 7. Ljiga bude jača od 6. Ili recimo 5. od 4. (igrom slučaja sam ja u tim ljigama Beljenje ), ali to su samo izuzeci koji ne potvrđuju pravilo.
Zato je normalno da kada igrač stigne do Ljige u kojoj ima nulu (npr 18-18) i ako ipak iduće sezone ode u ljigu naprijed, u 90% slučajeva ima negativan skor ?
Jedino u slučaju da ostane još sezonu u istoj ljigi i NASTAVI SA TRENINZIMA adaptirati će se na snagu protivnika, poboljšati će skor i biti će spreman da i u ljigi naprijed napravi pozitivan skor.

Ima tu puno razloga, a navesti ću ove :

-veća koncentracija jakih, bivših igrača

-prisustvo većeg broja rekreativaca koji puno igraju i puno ulažu u svoj napredak

-nailazak na dosta novih, dobrih igrača s kojima do tada nisi igrao jer su oni uvijek bili u ljigama jačim od onih u kojima si igrao, a oni recimo ne idu po turnirima, pa ti je njihova igra totalna nepoznanica

-ti novi, nepoznati, prefrigani protivnici se puno lakše i puno brže adaptiraju na tvoju igru, nego ti na njihovu

-kako se napreduje prema najjačim ljigama, vidljivo je da nailaziš na sve manji broj igrača kojima poene možeš dobijati na "brzinu" ili "prevaru" jer u jačim ljigama igrači bolje čitaju rotacije i POGOTOVO BOLJE VRAĆAJU SERVE & IMAJU OPASNIJE VLASTITE SERVE

-to je "posljedica" čestog igranja, pogotovo s jakim protivnicima i ako se ti igrači godinama vrte u istim jakim ljigama...ljigu gore, ljigu dolje, znači da ćeš za svaki poen, set, a pogotovo meč - dušu ispustiti Laughing (ako si novi u toj ljigi)

-većina igrača tu ima uigrane šablone za dobivanje poena, u njihovom izvođenju su jako sigurni i ako ih želiš pobjediti moraš biti u stanju pročitati te šablone i imati protuigru za njih

-nema više labilnih protivnika kao u slabijim ljigama i ti sam moraš biti stabilan, jak u glavi i samuvjeren, inače ti se loše piše

Mogao bi nabrajati i dalje, ali mislim da je i ovo dovoljno da se shvati smisao.

Recimo, čuo sam da Sova na treninzima u Tozu zna dobiti jake igrače, dobro, i neke slabije kao na primjer Pavića Beljenje ali kada dođe na tekmu, nije na tom nivou s treninga.
To je stvar koja se neda istrenirati i to igrač mora riješiti sam sa sobom, a tremu - ostaviti doma, jer ovo nije 15. Ljiga (bez uvrede) nego 5.
Ma šta ko mislio o tome, Brada i ja stvarno nećemo stavljati nikakav teret na njegova nejaka pleća Laughing u smislu da on mora pobijetiti bilo koga i nemamo nikakav prioritet, ni cilj da moramo osvojiti bilo koje mjesto, a naravno da ćemo baš u svakoj tekmi ići na pobjedu (meni je to jednostavno sportski odgoj nakon treniranja mnogih sportova).
Ako je netko bolji od nas, svaka čast.
Pružit ćemo mu ruku i čestitati, ali - nakon tekme, jer prije početka nikom nećemo priznati da je bolji.
U 2. i 3. Ljigi nisam mogao tako reći za bilo koju tekmu, iako vjerujem da nismo ostali već nakon 4 kola samo dvojica, da nebi čak ni ispali iz 3. Ljige, ali nema veze, to je sada prošlost.
5. Ljiga nam je kvalitativno ipak puno bliža i niti u jednoj tekmi nismo autsajderi.
Kao što sam već napisao Brada će tu puno lakše igrati, ja sam se malo školovao u 2. i 3. Ljigi, pa sam siguran da će sada biti ipak lakše, a vidim da mnogi vjeruju u Sovicu Thumbs up

nakon glasanja 5 realnih ljudi ROFL Thumbs up

&
čak 12 iz neke druge dimenzije, koji nemaju puno doticaja sa stvarnim stanjem Beljenje

ispada da mi ove sezone u 5. Ljigi uopće nećemo imati problema jer je Sova puno jači igrač od Guge.
Živi bili, pa vidjeli Very Happy

Zadnja promjena: Guga; pet srp 26, 2019 12:48 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: pet srp 26, 2019 8:50 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Moram biti iskren i reći da nisam očekivao ovakav rezultat, i mislio sam da će biti izjednačeno.

Ma nemoj se guga niš uzrujavat.Rezultati ankete su ti više odraz simpatija ili ne simpatija nego stvarno poznavanje snaga igrača ... Pojma nemam Raspa nokte
Pale

PostPostano: pet srp 26, 2019 9:25 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Guga ja sam mislio da igram sa vama da se vratite u 3.ligu, kad ono ti meni nabrajas nekakve razloge zbog kojih bum ja izgubio bar 10mečeva u 5.razredu.
Very Happy
Nemaoj da se razljutim i otvorim crnu knjigu....
ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet srp 26, 2019 10:13 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Ma nemoj se guga niš uzrujavat.Rezultati ankete su ti više odraz simpatija ili ne simpatija nego stvarno poznavanje snaga igrača ... Pojma nemam Raspa nokte

Ne uzrujavam se i slažem se s tim šta si napisao.
Baš zato sam razočaran da me od 16 glasača samo 4 simpatizira Crying
Jedino ako postoji čitava vojska mojih simpatizera koji su ljeni pritisnuti gumb, ne interesira ih, samozatajni su, za jednog "majstora" znam pouzdano da je zaboravio šifru za svoj profil pa više ne piše, samo čitaju ali ništa ne pišu, na moru su pa ih boli kurac za ankete...
Mogu se samo tješiti, kako je tako je Very Happy
Guga

PostPostano: pet srp 26, 2019 10:16 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

sova (napisa):
Guga ja sam mislio da igram sa vama da se vratite u 3.ligu, kad ono ti meni nabrajas nekakve razloge zbog kojih bum ja izgubio bar 10 mečeva u 5.razredu Very Happy

To je pravi stav Evil
Misliš 10 mečeva u prvih 5 kola ili u 5. Ljigi ukupno Beljenje
Pale

PostPostano: pet srp 26, 2019 11:52 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Cheer

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: pet stu 01, 2019 10:33 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Vidim da se borba jebeno zahuktala
Eeeek! Eeeek! Eeeek! Eeeek! Eeeek! Eeeek! Eeeek! Eeeek!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: pet stu 01, 2019 10:49 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

A u modnom segmentu?
[Vrh]
domac101

PostPostano: pet stu 01, 2019 2:18 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Bit će svega kad se Guga baci u trening. Lako sad pričat. Wink
trnac

PostPostano: pet stu 29, 2019 2:48 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Pale je u vodstvu za jednu pobjedu. Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Dinko Š.

PostPostano: sub stu 30, 2019 10:50 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Samo zato jer je debelokožac koji je imun na loše uvjete za igru.
Smile
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: pet pro 20, 2019 2:00 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

S obzirom da se rezultat ankete pokazao točnim (uako sam ja Gugi dao prednost) molim za analizu rezultata i viđenje ispravnosti istih.
Nebih se čudio da se dokaže kako je američki predsjenik Donald Trump imao prste u tome kako ša se odvijati ova sezona.
Bilo kako bilo sve mi smrdi na neku "teoriju zavjere".
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet pro 20, 2019 3:07 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Cijela sezona je bila vrlo izjednačena sto se tiče ekipa.
Što se tiče ankete isto....
Mojih 19 naspram Guginih 17 pibjeda je vrlo izjednaceno.
Izostavio sam pobjede bez borbe jer se to valjda ne računs Very Happy
Drago mi je da nisam iznevjerio svoje glasače Juhuu

[Vrh]
wolf

PostPostano: pet pro 20, 2019 4:49 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Ikotu za precednika Cheer Cheer Cheer Zubo
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.