| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Tko će imati bolji skor u 5. ligi, sezona jesen 2019.? |
| Ikota-Sova |
|
73%
|
[ 17 ] |
| Guga |
|
26%
|
[ 6 ] |
|
| Ukupno glasova : 23 |
|
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: sri srp 24, 2019 2:06 pm Naslov
: 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. |
|
|
@Sova napisa :
Istetoviral bum si traku na čelo s natpisom NAJK
Pusti, budem ti ja  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri srp 24, 2019 2:32 pm Naslov
|
|
Ja sam Sova, igrač 5. Ljige za odlikaše,
imal bum (prema rezultatu glasovanja) skoro 3 puta više pobjede od Guge
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet srp 25, 2019 10:45 pm Naslov
|
|
Anketa traje već 4 dana i pretpostavljam da su oni koji su mislili glasati to i učinili,
pa polako možemo izvoditi zaključke...
Moram biti iskren i reći da nisam očekivao ovakav rezultat, i mislio sam da će biti izjednačeno.
Ja, kakav već jesam, iz svega ovoga ću crpiti motiv & inat da dokažem "neke stvari"
mnogima u idućoj sezoni, a pogotovo "dvanaestorici veličanstvenih" iako ne znam tko su oni jer je glasovanje naravno, tajno.
Istina je da već dosta dugo nisam igrao protiv Sove i možda je on stvarno dosta napredovao kada toliko ljudi vjeruje u njega i ako je to tako, to će dobro doći našoj ekipi.
Jako je optimistično očekivati da će netko ko prvi put igra 5. Ljigu napraviti izvrstan rezultat čisto zbog nepobitne činjenice kako u Sokazu idemo (pričam o prvih 10 Ljiga) prema 1. najjačoj ljigi - svaka iduća je barem malo jača od prethodne jednostavno zato jer se povečava koncentracija jakih igrača.
Zna se dogoditi od sezone do sezone određena deformacija da npr. 7. Ljiga bude jača od 6. Ili recimo 5. od 4. (igrom slučaja sam ja u tim ljigama ), ali to su samo izuzeci koji ne potvrđuju pravilo.
Zato je normalno da kada igrač stigne do Ljige u kojoj ima nulu (npr 18-18) i ako ipak iduće sezone ode u ljigu naprijed, u 90% slučajeva ima negativan skor ?
Jedino u slučaju da ostane još sezonu u istoj ljigi i NASTAVI SA TRENINZIMA adaptirati će se na snagu protivnika, poboljšati će skor i biti će spreman da i u ljigi naprijed napravi pozitivan skor.
Ima tu puno razloga, a navesti ću ove :
-veća koncentracija jakih, bivših igrača
-prisustvo većeg broja rekreativaca koji puno igraju i puno ulažu u svoj napredak
-nailazak na dosta novih, dobrih igrača s kojima do tada nisi igrao jer su oni uvijek bili u ljigama jačim od onih u kojima si igrao, a oni recimo ne idu po turnirima, pa ti je njihova igra totalna nepoznanica
-ti novi, nepoznati, prefrigani protivnici se puno lakše i puno brže adaptiraju na tvoju igru, nego ti na njihovu
-kako se napreduje prema najjačim ljigama, vidljivo je da nailaziš na sve manji broj igrača kojima poene možeš dobijati na "brzinu" ili "prevaru" jer u jačim ljigama igrači bolje čitaju rotacije i POGOTOVO BOLJE VRAĆAJU SERVE & IMAJU OPASNIJE VLASTITE SERVE
-to je "posljedica" čestog igranja, pogotovo s jakim protivnicima i ako se ti igrači godinama vrte u istim jakim ljigama...ljigu gore, ljigu dolje, znači da ćeš za svaki poen, set, a pogotovo meč - dušu ispustiti (ako si novi u toj ljigi)
-većina igrača tu ima uigrane šablone za dobivanje poena, u njihovom izvođenju su jako sigurni i ako ih želiš pobjediti moraš biti u stanju pročitati te šablone i imati protuigru za njih
-nema više labilnih protivnika kao u slabijim ljigama i ti sam moraš biti stabilan, jak u glavi i samuvjeren, inače ti se loše piše
Mogao bi nabrajati i dalje, ali mislim da je i ovo dovoljno da se shvati smisao.
Recimo, čuo sam da Sova na treninzima u Tozu zna dobiti jake igrače, dobro, i neke slabije kao na primjer Pavića ali kada dođe na tekmu, nije na tom nivou s treninga.
To je stvar koja se neda istrenirati i to igrač mora riješiti sam sa sobom, a tremu - ostaviti doma, jer ovo nije 15. Ljiga (bez uvrede) nego 5.
Ma šta ko mislio o tome, Brada i ja stvarno nećemo stavljati nikakav teret na njegova nejaka pleća u smislu da on mora pobijetiti bilo koga i nemamo nikakav prioritet, ni cilj da moramo osvojiti bilo koje mjesto, a naravno da ćemo baš u svakoj tekmi ići na pobjedu (meni je to jednostavno sportski odgoj nakon treniranja mnogih sportova).
Ako je netko bolji od nas, svaka čast.
Pružit ćemo mu ruku i čestitati, ali - nakon tekme, jer prije početka nikom nećemo priznati da je bolji.
U 2. i 3. Ljigi nisam mogao tako reći za bilo koju tekmu, iako vjerujem da nismo ostali već nakon 4 kola samo dvojica, da nebi čak ni ispali iz 3. Ljige, ali nema veze, to je sada prošlost.
5. Ljiga nam je kvalitativno ipak puno bliža i niti u jednoj tekmi nismo autsajderi.
Kao što sam već napisao Brada će tu puno lakše igrati, ja sam se malo školovao u 2. i 3. Ljigi, pa sam siguran da će sada biti ipak lakše, a vidim da mnogi vjeruju u Sovicu
nakon glasanja 5 realnih ljudi
&
čak 12 iz neke druge dimenzije, koji nemaju puno doticaja sa stvarnim stanjem
ispada da mi ove sezone u 5. Ljigi uopće nećemo imati problema jer je Sova puno jači igrač od Guge.
Živi bili, pa vidjeli  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pet srp 26, 2019 12:48 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet srp 26, 2019 8:50 am Naslov
|
|
| Guga (napisa): | | Moram biti iskren i reći da nisam očekivao ovakav rezultat, i mislio sam da će biti izjednačeno. |
Ma nemoj se guga niš uzrujavat.Rezultati ankete su ti više odraz simpatija ili ne simpatija nego stvarno poznavanje snaga igrača ...  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet srp 26, 2019 9:25 am Naslov
|
|
Guga ja sam mislio da igram sa vama da se vratite u 3.ligu, kad ono ti meni nabrajas nekakve razloge zbog kojih bum ja izgubio bar 10mečeva u 5.razredu.
Nemaoj da se razljutim i otvorim crnu knjigu....
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet srp 26, 2019 10:13 am Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Ma nemoj se guga niš uzrujavat.Rezultati ankete su ti više odraz simpatija ili ne simpatija nego stvarno poznavanje snaga igrača ...  |
Ne uzrujavam se i slažem se s tim šta si napisao.
Baš zato sam razočaran da me od 16 glasača samo 4 simpatizira
Jedino ako postoji čitava vojska mojih simpatizera koji su ljeni pritisnuti gumb, ne interesira ih, samozatajni su, za jednog "majstora" znam pouzdano da je zaboravio šifru za svoj profil pa više ne piše, samo čitaju ali ništa ne pišu, na moru su pa ih boli kurac za ankete...
Mogu se samo tješiti, kako je tako je  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet srp 26, 2019 10:16 am Naslov
|
|
| sova (napisa): | Guga ja sam mislio da igram sa vama da se vratite u 3.ligu, kad ono ti meni nabrajas nekakve razloge zbog kojih bum ja izgubio bar 10 mečeva u 5.razredu |
To je pravi stav
Misliš 10 mečeva u prvih 5 kola ili u 5. Ljigi ukupno  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet srp 26, 2019 11:52 am Naslov
|
|
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pet stu 01, 2019 10:33 am Naslov
|
|
Vidim da se borba jebeno zahuktala
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pet stu 01, 2019 10:49 am Naslov
|
|
| A u modnom segmentu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
domac101
|
Postano: pet stu 01, 2019 2:18 pm Naslov
|
|
Bit će svega kad se Guga baci u trening. Lako sad pričat.  _________________ Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet stu 29, 2019 2:48 pm Naslov
|
|
Pale je u vodstvu za jednu pobjedu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub stu 30, 2019 10:50 am Naslov
|
|
Samo zato jer je debelokožac koji je imun na loše uvjete za igru.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pet pro 20, 2019 2:00 pm Naslov
|
|
S obzirom da se rezultat ankete pokazao točnim (uako sam ja Gugi dao prednost) molim za analizu rezultata i viđenje ispravnosti istih.
Nebih se čudio da se dokaže kako je američki predsjenik Donald Trump imao prste u tome kako ša se odvijati ova sezona.
Bilo kako bilo sve mi smrdi na neku "teoriju zavjere". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet pro 20, 2019 3:07 pm Naslov
|
|
Cijela sezona je bila vrlo izjednačena sto se tiče ekipa.
Što se tiče ankete isto....
Mojih 19 naspram Guginih 17 pibjeda je vrlo izjednaceno.
Izostavio sam pobjede bez borbe jer se to valjda ne računs
Drago mi je da nisam iznevjerio svoje glasače  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|