NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

9. liga proljeće 2020. godine

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
dundo bumbo

PostPostano: pon vel 17, 2020 12:06 pm    Naslov : 9. liga proljeće 2020. godine Citirajte i odgovorite

Na početku biltena piše kako će se natjecanja odvijati u znaku jedinstvene godišnjice. Premda naša obljetnička godina nije baš tako unikatna i posebna, red je upozoriti vas na skromni jubilej ekipe Vrhovec. Krenuli smo u proljeće 2000. godine Dado Ivanec, Damir Pažin, Tomek Knežević i moja malenkost. Sljedeće godine dolazi Ivor Kruhak, 2008. Vrhovcu se pridružuje Darko Barna. Godine 2015. stiže i Boro Kesić. a prošle godine i naša najnovija akvizicija: Ico Dubravčić. U ovogodišnjoj proljetnoj sezoni prijavljeni smo: Dado, Ivor, Boro, Barna, Ico i ja, a bilo bi pošteno sjetiti se i svih onih koji su u vremenskom razdoblju od dvadeset godina igrali za našu ekipu. Redom, to su: Damir Pažin, Tomek Knežević, Boris Jagačić, Ivan Markotić, Ante Andrija Vlašić, Štef Šuštić, Antun Sokolić i Krešo Redenšek. Vrhovec je, kako sam vazda volio isticati, moja druga obitelj, a dva sokazovska desetljeća urezala su mi u pamćenje bezbroj neizbrisivih (pozitivnih, bizarnih i posve nedokučivih) iskustava s pečatom lude stolnoteniske supkulture. Nove igrače tražili smo samo i isključivo kada smo na to bili prisiljeni, ekipa je zbog objektivnih razloga dva puta bila pred raspadom, ali, i dalje nastavljamo u istom revijalnom tonu. Ne znam hoćemo li potrajati kao i naši unutrašnji organi, i umrijeti sa svojim posljednjim dahom, no, još uvijek smo tu.
Spremni za još jednu rundu.
Ovoga puta, jasno, u devetoj ligi.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: pon vel 17, 2020 2:09 pm    Naslov : Deveta liga 2020. godine Citirajte i odgovorite

Svaka čast Klanja se

Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
wolf

PostPostano: pon vel 17, 2020 3:23 pm    Naslov : Deveta liga 2020. godine Citirajte i odgovorite

welcome back dundo bumbo Juhuu Juhuu Juhuu
I čini mi se da si izostavio jednog bivšeg suigrača ... Nevena
Thumbs up
dundo bumbo

PostPostano: pon vel 17, 2020 6:02 pm    Naslov : Deveta liga 2020. godine Citirajte i odgovorite

Dvojicu, zapravo. Nevena Duževića i Sanjina Petrovića. Morao bih otići psihijatru da mi pomogne shvatiti zašto sam izostavio Nevena. A bio je najzabavniji i najglasniji član u povijesti Vrhovca.
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri vel 19, 2020 10:12 am    Naslov : Deveta liga 2020. godine Citirajte i odgovorite

Nemoj kod psihijatra ...to je uvijek opasno Zubo ...nego ...vidimo se u Pešči ..jel da ? Wink

P.S.
dundo (napisa):
A bio je najglasniji član u povijesti Vrhovca.
... a i nije mu neka glasna konkurencija Rolling Eyes Laughing
dambino

PostPostano: čet vel 20, 2020 7:39 am    Naslov : Deveta liga 2020. godine Citirajte i odgovorite

Dundo, zaboravio si još jednog igrača - Grivičića!
On i ja smo jedne sezone sami branili boje Vrhovca dok su se neki skitali po bijelom svijetu... Beljenje
Jebate, kaj je 20 godina prošlo? A mi mladići sam tak...
[Vrh]
rope

PostPostano: čet vel 27, 2020 8:49 am    Naslov : Deveta liga 2020. godine Citirajte i odgovorite

ufff jere što ga napisa Cheer Cheer vidim da će uskoro i monografija Vrhovca u tisak tj. u Srce lubenice u izlog Smile
[Vrh]
ghostbuster

PostPostano: ned ožu 08, 2020 5:32 pm    Naslov : Deveta liga 2020. godine Citirajte i odgovorite

Još nema upisanih svih rezultata od drugog kola?

Confused

A Pešćenica će se brzo vratiti u višu ligu kako je krenula.
Veliki pozdrav Davoru od ekipe SC Veterana.

Cheer Cheer Cheer Cheer
[Vrh]
kiri

PostPostano: ned ožu 08, 2020 7:42 pm    Naslov : Deveta liga 2020. godine Citirajte i odgovorite

... Mah mah

...varka na početku Very Happy Wink
[Vrh]
Charlie

PostPostano: pet ožu 13, 2020 10:15 am    Naslov : Deveta liga 2020. godine Citirajte i odgovorite

tekma 3. kola Tehnoring vs WD&1968 je odgođena
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.