SOKAZ forum
9. liga proljeće 2020. godine
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- dundo bumbo
9. liga proljeće 2020. godine
Na početku biltena piše kako će se natjecanja odvijati u znaku jedinstvene godišnjice. Premda naša obljetnička godina nije baš tako unikatna i posebna, red je upozoriti vas na skromni jubilej ekipe Vrhovec. Krenuli smo u proljeće 2000. godine Dado Ivanec, Damir Pažin, Tomek Knežević i moja malenkost. Sljedeće godine dolazi Ivor Kruhak, 2008. Vrhovcu se pridružuje Darko Barna. Godine 2015. stiže i Boro Kesić. a prošle godine i naša najnovija akvizicija: Ico Dubravčić. U ovogodišnjoj proljetnoj sezoni prijavljeni smo: Dado, Ivor, Boro, Barna, Ico i ja, a bilo bi pošteno sjetiti se i svih onih koji su u vremenskom razdoblju od dvadeset godina igrali za našu ekipu. Redom, to su: Damir Pažin, Tomek Knežević, Boris Jagačić, Ivan Markotić, Ante Andrija Vlašić, Štef Šuštić, Antun Sokolić i Krešo Redenšek. Vrhovec je, kako sam vazda volio isticati, moja druga obitelj, a dva sokazovska desetljeća urezala su mi u pamćenje bezbroj neizbrisivih (pozitivnih, bizarnih i posve nedokučivih) iskustava s pečatom lude stolnoteniske supkulture. Nove igrače tražili smo samo i isključivo kada smo na to bili prisiljeni, ekipa je zbog objektivnih razloga dva puta bila pred raspadom, ali, i dalje nastavljamo u istom revijalnom tonu. Ne znam hoćemo li potrajati kao i naši unutrašnji organi, i umrijeti sa svojim posljednjim dahom, no, još uvijek smo tu.
Spremni za još jednu rundu.
Ovoga puta, jasno, u devetoj ligi.
Spremni za još jednu rundu.
Ovoga puta, jasno, u devetoj ligi.
Deveta liga 2020. godine
welcome back dundo bumbo

I čini mi se da si izostavio jednog bivšeg suigrača ... Nevena

I čini mi se da si izostavio jednog bivšeg suigrača ... Nevena
- dundo bumbo
Deveta liga 2020. godine
Dvojicu, zapravo. Nevena Duževića i Sanjina Petrovića. Morao bih otići psihijatru da mi pomogne shvatiti zašto sam izostavio Nevena. A bio je najzabavniji i najglasniji član u povijesti Vrhovca.
Deveta liga 2020. godine
Nemoj kod psihijatra ...to je uvijek opasno
...nego ...vidimo se u Pešči ..jel da ? 
P.S.

P.S.
... a i nije mu neka glasna konkurencijadundo je napisao/la:A bio je najglasniji član u povijesti Vrhovca.
Deveta liga 2020. godine
Dundo, zaboravio si još jednog igrača - Grivičića!
On i ja smo jedne sezone sami branili boje Vrhovca dok su se neki skitali po bijelom svijetu...
Jebate, kaj je 20 godina prošlo? A mi mladići sam tak...
On i ja smo jedne sezone sami branili boje Vrhovca dok su se neki skitali po bijelom svijetu...
Jebate, kaj je 20 godina prošlo? A mi mladići sam tak...
Deveta liga 2020. godine
ufff jere što ga napisa
vidim da će uskoro i monografija Vrhovca u tisak tj. u Srce lubenice u izlog 
- ghostbuster
Deveta liga 2020. godine
Još nema upisanih svih rezultata od drugog kola?
A Pešćenica će se brzo vratiti u višu ligu kako je krenula.
Veliki pozdrav Davoru od ekipe SC Veterana.

A Pešćenica će se brzo vratiti u višu ligu kako je krenula.
Veliki pozdrav Davoru od ekipe SC Veterana.
Deveta liga 2020. godine
...
...varka na početku

...varka na početku
Deveta liga 2020. godine
tekma 3. kola Tehnoring vs WD&1968 je odgođena