| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet ožu 12, 2020 12:50 pm Naslov
: 6. Čulo Ljiga proljeće 2020. |
|
|
Samo ti prcaj...
Spremi si onu moju poruku. Da ćeš kad tad doći na nju je neminovno...pitanje je jedino kada.. _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet ožu 12, 2020 12:56 pm Naslov
|
|
E da, zaboravio sam reći da sam protiv Novaka imao 6-4 u 5. setu,
pa sam do kraja uspio promašiti 3 (tri) svoje serve i ostao na 7
Činjenica da se serve promašuju (nitko te na to ne tjera, nemaš pritisak protivničkog udarca nego sam biraš šta ćeš servirati) zbog :
-nedostatka treniranja servisa
-nepotrebnog riskiranja s kompliciranim servama
-povećanog umora
-žurbe
-pada koncentracije
-ili ako si jednostavno.......glup
Moji hendikepi :
-oba operirana koljena
-53 godine (po Kokiju duboka starost, bez ikakvih refleksa)
-samo 50 kila viška
-dioptrija na oba oka -2.5
-krećem se (ipak) bez staračke hodalice ili štapa
Jebote, dobro da ne igram 16. a ne 6. Ljigu i da mogu bilo koga dobiti  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet ožu 12, 2020 1:04 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: čet ožu 12, 2020 1:01 pm Naslov
|
|
Par ste dobili neočekivano lako _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet ožu 12, 2020 1:13 pm Naslov
|
|
Guga bilo je ovo malo iznenađenje, poznato je da su gosti malo slabiji sa materijalom, ali sam mislio da će ih rezultat iz prva dva kola potaknutt da nastave s pobjedničkim nizom. Bio si u pravu svakoj ekipi će u gostima biti teže.
Vjerujem da će mojim prijateljima iz Gajca isto tako biti danas, a onda drugi tjedan teško i neugodno gostovanje u Pesci koja je doma puno jača nego u gostima. Gledajući rezultate ovog kola, sve je to tu negdje, jedino nije realan visok poraz Pesce..(tolko velik)
Još je samo Raguž ostao kandidat koji bi mogao bit sam na vrhu bez i jednog poraza u ova 3 kola, što daje za pravo ono kaj sam rekao.
Liga je slabija nego prošle sezone (nema Zabe- Granta) ali je liga puno puno izjednačenija što je i zanimljivije.
Bit će jako zanimljiva i borba za opastanak, jer koja god ekipa da ispadne to nije uopće slaba ekipa.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: čet ožu 12, 2020 1:23 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | E da, zaboravio sam reći da sam protiv Novaka imao 6-4 u 5. setu,
Činjenica da se serve promašuju (nitko te na to ne tjera, nemaš pritisak protivničkog udarca nego sam biraš šta ćeš servirati) zbog :
-povećanog umora
-žurbe
-pada koncentracije
Jebote, dobro da ne igram 16. a ne 6. Ljigu i da mogu bilo koga dobiti  |
Želiš mi reći da zbog "nedostatka treniranja servisa" promašiš 3 serve kod 6-4 u 5. setu? To želiš uvjeriti sebe ili ostale?
Pa što ih nisi promašivao kod 2-2 u 1. setu? _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet ožu 12, 2020 1:54 pm Naslov
|
|
Janša i ja smo mogu reći - izvrstan par
On ni sam nije znao šta može očekivati od mene u paru, ali sada je vidio (i sam je to priznao) da se prevario u procjeni.
Ja mogu reći da sada prvi puta, od svih partnera s kojima sam igrao parove imam suigrača čija mi filozofija i način igre za parove jaaaako odgovara.
Ima odličan blok, ne srlja, travom šalje nezgodne i neočekivane loptice, odlično se kreće...
Uglavnom, ima nešto u igri što ja nisam recimo nikako uspio objasniti Bradi
(iako je on odličan singl igrač ) da nije poanta kada igramo par da on odmah divljački udari prvu lopticu, a ja u tom trenutku stojim na sasvim krivom mjestu, totalno nespreman za idući udarac,
kao na......streljani.
Jebi ga, neki igrači su bolji u singlu, a neki bolji u igri parova jer to jednostavno - nije ista igra.
Fenomenalan primjer za to je recimo Vjeverko koji je
prosječan ili ispodprosječan singl igrač 6.- 8. Ljige Sokaza
ali je zato u parovima - zubata zvijer ili ubojica neobrijanog dječjeg lica
Zašto ?
Kao što sam već rekao, igra parova je drugi sport u usporedbi sa singl partijama jer :
-obojica morate "graditi poen"
-kada primaš servu ZNAŠ gdje će ti protivnik servirati
(dobar primjer je bio jučer kada me je Ivan "ubio servama" jer nisam znao dali će serva biti na FH, BH, u trbuh, kratka, duga...a u parovima mi nije mogao apsolutno ništa sa servom jer sam se namjestio i samo čekao da dođe njegova loptica)
-imaš daleko više vremena (ako tvoj suigrač prati gdje si ti, pa recimo plasira lopticu na nezgodno mjesto i da ti vremena da dođeš na bolju poziciju)
-protivnici osim dobrih udaraca moraju imati međusobno kvalitetno kretanje i pokrivanje prostora jer u suprotnom smetaju jedan drugome
-po meni nije najjači par sa dva jaka napadača jer oni u poenu "ne rade jedan za drugoga" i to je bio odličan primjer u jučerašnjim parovima kada su oni imali dva odlična napadača, a mi jednog odličnog lukavog blokera travom (Janša) i mene koji sam držao lopticu i čekao pravu da ju pljusnem (uglavnom BH-dom, ali bilo ih je i FH-ndom)
I tako je Vjeverko izrazito kvalitetan igrač parova zato jer je :
-ljevak
-krakat pa lako pokrije svoju stranu stola
-stari je zlikovac, izuzetno zloban (po Kokijevoj procjeni godišta) i premazan svim mastima
-osnovna vodilja u igri parova mu je da iznervira, ponizi, prevari i izigra protivnika
-želi protivnika uloviti na krivoj nozi, u raskoraku, disbalansu, nekomfornoj poziciji za odigravanje idućeg udarca....jednostavno - zajebati ga jer mu je to u igračkoj prirodi i neizmjerno uživa u takvim poenima nakon kojih je blizu ekstaze-svršavanja u navučene hlaćice do iznad pupka, a dobar pogođeni spin mu znači daleeeesko manje
-filozofija igre parova se svodi na to da je glavni cilj
OMOGUČITI SVOM PARTNERU DA DOBIJE IDUĆU LOPTICU LAKŠU ZA ODIGRATI NEGO ŠTO SI JE IMAO TI a to nećeš nužno postići ako pogodiš udarac punom snagom
jer ako već ideš na takav udarac, to mora biti winner i ne smije nakon toga biti igre...znači treba čekati pravu lopticu.
-Vjeverko izvrsno servira "iz ruke" a kada mu protivnik prigovori na to, mrtav-hladan odgovori : a kak da serviram, iz noge ?
-ima izvrsno utreniran servis kada iz potpuno jednakog pokreta šalje flah ili rezanu servu
-odlično vraća tuđe serve kada se može (kao i ja) "ukopati i čekati" jer zna u parovima gdje ta serva dolazi
-jedan je od najjačih likova u Sokazu "u spiki" i ako uđete s njim u tu vrstu borbe, šanse su vam ko teletu kod mesara
-kada igra s kvalitetnim suigračem (kao sada s Draganicom) "narastu mu krila" i izvlači najbolje udarce iz sebe
-mnogi igrači koji za sebe misle da su lukavi, u igri parova protiv njega su brutalno spušteni na zemlju, pa su morali priznati i da od lukavih ima....lukavijih
Kvalitetan i premazan igrač parova : lukav - lukaviji - Vjeverko  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet ožu 12, 2020 3:57 pm; ukupno mijenjano 10 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet ožu 12, 2020 2:10 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | Guga (napisa): | E da, zaboravio sam reći da sam protiv Novaka imao 6-4 u 5. setu,
-povećanog umora
-žurbe
-pada koncentracije
Jebote, dobro da ne igram 16. a ne 6. Ljigu i da mogu bilo koga dobiti  |
Želiš mi reći da zbog "nedostatka treniranja servisa" promašiš 3 serve kod 6-4 u 5. setu? To želiš uvjeriti sebe ili ostale?
Pa što ih nisi promašivao kod 2-2 u 1. setu? |
Umor, žurba, pad koncentracije, nepotreban rizik, glup...... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: čet ožu 12, 2020 2:43 pm Naslov
|
|
I meni jako smrdi na strah u presudnim trenucima!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet ožu 12, 2020 3:22 pm Naslov
|
|
Meni je to nepoznata riječ i pojam
ali šta vrijedi kada trenutni rezultati pokazuju drukčije. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: čet ožu 12, 2020 3:25 pm Naslov
|
|
Ma ne...dečko ne...
Fulao si tri serve od prekomjerne hrabrosti..  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet ožu 12, 2020 3:32 pm Naslov
|
|
Baš to...suluda hrabrost i brzopletost.
Htio sam ga zajebati pa sam probao odservirati nešto što uopće nisam do tada servirao.
I......ode meč  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; čet ožu 12, 2020 3:35 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: čet ožu 12, 2020 3:34 pm Naslov
|
|
Ma ljudi u zabludi ste...
Zar niste mogli ništa izčitati iz njegove konstatacije da ja nosim hlaćice navučene preko pupka?
Njega naviše jebe što mu je pupak došao preko nogavica. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet ožu 12, 2020 3:36 pm Naslov
|
|
Ja te hvalim kako dobro igraš parove, a ti meni tako  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: čet ožu 12, 2020 3:52 pm Naslov
|
|
| Pa i ja tebe hvalim. kakav je to "muž" ak nema bar prek 100 kil? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet ožu 12, 2020 3:58 pm Naslov
|
|
Onda sam ja skoro muž i pol  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko
Pridružen/a: 21. 10. 2011. (23:37:54) Postovi: 511 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet ožu 12, 2020 10:49 pm Naslov
|
|
| Jedna zanimljivost.. Imam 2 poraza i to 5 set 10-6 i 11-10 za mene i oba izgubim 13-11. Marin Cilic |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet ožu 12, 2020 11:07 pm Naslov
|
|
Sigurno budeš imao mirnu noć ispunjenu lijepim snovima  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|