Kakve trave su dozvoljene?

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
rope

Re: Kakve trave

#121 Post Postao/la rope »

Kuhbauch je napisao/la:To me je uvijek i mučilo NEDOSTATAK TEHNIKE, pa još kad Ti to kažeš!!

Ma svima predlazem da odigramo inverzni mec. ...zamjenimo rekete pa da vidimo..... nedostatak tehnike
Lio

#122 Post Postao/la Lio »

Nemam nikakvih problema igrati protiv materijala..cak protivno posebna su mi poslastica :)

Sto se tice mjenjanja karakteristika originalnih dozvoljenih trava govori o karakteru i po meni cudnom mentalnom stanju doticne osobe..

Kome bi palo na pamet da tenergy 05 idem susit jedan dio..premazivat..rezat ...dodatno obradjivat na milijun nacina...da bi rotacija ili spin bio nepredvidiv... :jadnana:
Norrin

#123 Post Postao/la Norrin »

Mislim da inverzni meč ne bi bio ravnopravan, jer ne vjerujem da je netko prvo stavio materijal na drvo, pa poslije stavio backside.
Nego kad nije išlo s čistim gumama iz jednog od 2 gore navedena razloga, onda je stavio materijal.
Prema tome čovjek s materijalom je u prednosti, jer je probao igrati i s jednim i drugim neki period života.

Doduše, ako u tom meču smijem vrtiti reket, da ne igram s travom na vašem reketu, pristajem na meč, rope! :top:
Zadnja izmjena: Norrin, dana/u pet sij 20, 2012 11:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Kuhbauch

kakve trave

#124 Post Postao/la Kuhbauch »

Čovječe da ne povjeruješ???!!!
pionirček

#125 Post Postao/la pionirček »

cijenjeno pučanstvo .sa vašim škofina travama možete igrati samo u Sokazu i nigdje više jer bilo gdje vani dođe sudac pogleda reket i kaže FUCK OFF ti i tvoj reket i zabrani i vam igrati ako nemate rezervni mislim na rekreativne turnire ove ozbiljnije neću ni spominjati.među 50 igrača na svijetu ima 5 travara nešto vrijednih ali nebitnih za svjetsku rang listu.u mlađoj dobi je trava posebno superiorna ali svremenom fizika nadvladava travu i kad 1 naučiš igrati kao profesionalac nemaš kasnije problema osim ako nisi timo koji nemože probiti jozu mj dana a onda dođe ma lin pokaže školu st tenisa sa travom i ubije ga na 5 poena.nisam za zabrane ali kaje previše previšeje Ma jednoj strani reketa može biti samo 1 vrsta gume pa ju feniraj koliko hoćeš ali na je sve jednako ako je to moguće a ne da imaš 3 vrste gume pa ni sam neznaš kaj si vratio a kamoli da bi ja znao.osobno volio bi igrati i protiv zrinskog i cohe pa ak tam nekaj naučim i napravim onda mogu i sa ostalima.
rope

#126 Post Postao/la rope »

Norrin je napisao/la:Doduše, ako u tom meču smijem vrtiti reket, da ne igram s travom na vašem reketu, pristajem na meč, rope! :top:
naravno, aj planiraj za petak oko 19.00-19.30 na kneziji...
rogi

#127 Post Postao/la rogi »

A propos jučer Jožek-Zhang 4:0 :zubo:

http://www.youtube.com/watch?v=PElQis1U980
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Norrin

#128 Post Postao/la Norrin »

rope je napisao/la:
naravno, aj planiraj za petak oko 19.00-19.30 na kneziji...
Molim da mi se ponudi 2 termina :rofl:, ne mogu u petak, igramo ZK, domaćini smo.

Ako možete doći u Kušlanovu u pon od 19, isto možemo odigrati.
Brod

#129 Post Postao/la Brod »

pionirček je napisao/la:cijenjeno pučanstvo .sa vašim škofina travama možete igrati samo u Sokazu i nigdje više jer bilo gdje vani dođe sudac pogleda reket i kaže FUCK OFF ti i tvoj reket i zabrani i vam igrati ako nemate rezervni mislim na rekreativne turnire ove ozbiljnije neću ni spominjati.među 50 igrača na svijetu ima 5 travara nešto vrijednih ali nebitnih za svjetsku rang listu.u mlađoj dobi je trava posebno superiorna ali svremenom fizika nadvladava travu i kad 1 naučiš igrati kao profesionalac nemaš kasnije problema osim ako nisi timo koji nemože probiti jozu mj dana a onda dođe ma lin pokaže školu st tenisa sa travom i ubije ga na 5 poena.nisam za zabrane ali kaje previše previšeje Ma jednoj strani reketa može biti samo 1 vrsta gume pa ju feniraj koliko hoćeš ali na je sve jednako ako je to moguće a ne da imaš 3 vrste gume pa ni sam neznaš kaj si vratio a kamoli da bi ja znao.osobno volio bi igrati i protiv zrinskog i cohe pa ak tam nekaj naučim i napravim onda mogu i sa ostalima.

Daj reci, ti nekom extra plačaš ak koristiš interpunkcije u rečenicama??? :rofl:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
pionirček

#130 Post Postao/la pionirček »

ne ali imam jaku kičmu sensei.detelina daj nađi zadnjih 20 prvenstava jeli koji travar uzeo kakvu medalju.ovdje mi se čak čini da je zike ozljeđen
Koki
Kontakt:

#131 Post Postao/la Koki »

idetelj je napisao/la:A propos jučer Jožek-Zhang 4:0 :zubo:

http://www.youtube.com/watch?v=PElQis1U980
da...
ovo je rasprodaja ugleda svjetskog prvaka. Igra ispod razine...

a Jožek je sjajan. Da me ne muče koljena ja bih tako igrao. Naravno sa dozvoljenom travom... :E:
rogi

#132 Post Postao/la rogi »

pionirček je napisao/la:ne ali imam jaku kičmu sensei.detelina daj nađi zadnjih 20 prvenstava jeli koji travar uzeo kakvu medalju.ovdje mi se čak čini da je zike ozljeđen
znam da nije, al nije to poanta, poanta je da je moguće da travar dobije svjetskog prvaka ako ovaj nije u top izdanju (previše unforced errors)

btw. Joo je sigurno nafeniral malo prije meča:
“I beat him in 2009 in the quarter-finals of the China Open”, said Joo Se Hyuk. “I felt he was not totally motivated, I have changed the rubber on my racket; perhaps that caused him problems.”

:lol:
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
zacko

#133 Post Postao/la zacko »

Kolko ja znam Joža je svjetski viceprvak iz Parisa 2003.
Tak da nije baš da nitko niš ne osvoji sa lovom.
A i u svjetskom vrhu je već jako dugo.

Rope, i ja sam za inverzni meč sa bilo kime. Baš me to zanima. :cheer:
Volim jako probat igrat s materijalima i baš bi oprobao igrat recimo sa 2 trave il 2 softa il antispina. Il neko mješung toga. :)
masterinsider
Kontakt:

#134 Post Postao/la masterinsider »

zacko je napisao/la: i ja sam za inverzni meč sa bilo kime
Daj zamisli da se napravi takav turnir, svi se bi trudili složiti "smeće" od reket da zeznu svog protivnika :B:
Zrinski

#135 Post Postao/la Zrinski »

pionirček je napisao/la:cijenjeno pučanstvo .sa vašim škofina travama možete igrati samo u Sokazu i nigdje više jer bilo gdje vani dođe sudac pogleda reket i kaže FUCK OFF ti i tvoj reket i zabrani i vam igrati ako nemate rezervni mislim na rekreativne turnire ove ozbiljnije neću ni spominjati.među 50 igrača na svijetu ima 5 travara nešto vrijednih ali nebitnih za svjetsku rang listu.u mlađoj dobi je trava posebno superiorna ali svremenom fizika nadvladava travu i kad 1 naučiš igrati kao profesionalac nemaš kasnije problema osim ako nisi timo koji nemože probiti jozu mj dana a onda dođe ma lin pokaže školu st tenisa sa travom i ubije ga na 5 poena.nisam za zabrane ali kaje previše previšeje Ma jednoj strani reketa može biti samo 1 vrsta gume pa ju feniraj koliko hoćeš ali na je sve jednako ako je to moguće a ne da imaš 3 vrste gume pa ni sam neznaš kaj si vratio a kamoli da bi ja znao.osobno volio bi igrati i protiv zrinskog i cohe pa ak tam nekaj naučim i napravim onda mogu i sa ostalima.
Sad kad budem išel na kvalifikaciski turnir za Olimpijadu nafeniral bum travu tak da će gospodin sudac ostati bez teksta. :E: :B:
pionirček

#136 Post Postao/la pionirček »

netrebaš ništa fenirati jer jednostavno van granica HR sa tim reketom nemožeš igrati.osim u sokazu.mene osobno ne smeta i volio bi igrati protiv vas ali je činjenica nešto drugo a to je da ste osuđeni na hr zato sutra na referendumu zaokružite NE
drda

#137 Post Postao/la drda »

pionircek pionircek pazi kaj ja sad moram napraviti :s: :top:
Zrinski

#138 Post Postao/la Zrinski »

pionirček je napisao/la:netrebaš ništa fenirati jer jednostavno van granica HR sa tim reketom nemožeš igrati.osim u sokazu.mene osobno ne smeta i volio bi igrati protiv vas ali je činjenica nešto drugo a to je da ste osuđeni na hr zato sutra na referendumu zaokružite NE
Potpuno si u pravu. :pivo: :afro:
Kuhbauch

Kakve trave

#139 Post Postao/la Kuhbauch »

NE BAŠ, koliko ja shvaćam bilten 144;
"- GUME.
U 2012. godini nema promjena u dosadašnjem korištenju guma. Zabranjuje se igranje
feniranim gumama, kao i gumama izvan standardne kvalitete."
Inače, mi nismo međunarodne igračine kao Vi pa nas igra u inozemstvu ne bi brinula, mi smo samo Sokaz lazari.
pionirček

#140 Post Postao/la pionirček »

piše kuh i na [oh god why]. čl 144 je [nezgrapno sročen].
Odgovorite