17. liga Proljeće 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#161 Post Postao/la trnac »

Cvjećarnica Nela vs. Studio Thalia 6:4

Moja partija protiv Krsteva je bila infarktna. Koliko je bilo li-la govori i to da je Krstev na kraju 4. seta imao dojam da je gotovo i da je pobjedio.
Fix 5. seta je otišao na moju stranu jednom ogromnom krmačom od 350-400 kila. Još jedna isprika Krstevu.

Meč protiv Lojena je bio čudan. Vodim 2:0 napadom i onda prestanem napadati i izgubim. To samo ja mogu. :zubo:

Vrlo rado bi napisao detalje (odlučujuće) igre parova, ali kako kada veliki dio meča nisam ni gledao. :ne zna: Nemam ja živaca gledati takvu stresnu igru parova. Nije to za mene. :lol:

Kivač odličan, za Lojena moji kažu da je igrao ispod svojih mogućnosti. Krstevu želim više sreće drugi put. :)
tola87
Kontakt:

#162 Post Postao/la tola87 »

;)
trnac

#163 Post Postao/la trnac »

Ovo ide voditelju lige :top: , javio se malo prije. Tema poznata ;)
Pale
Kontakt:

#164 Post Postao/la Pale »

Ajde kad si u kontaktu s njim i tak ste si dobri, napomeni gosponu Joži da stavi rezultat od 2. kola Amaciz vs Lima
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#165 Post Postao/la trnac »

Koliko sam načuo, tog rezultata nema jer je utakmica odgođena - bolest.

Dao sam savjet voditelju da on objavi na forumu ukoliko dođe do odgode neke utakmice.
Pale
Kontakt:

#166 Post Postao/la Pale »

Trnski :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#167 Post Postao/la trnac »

Bukovac II vs. Cvjećarnica Nela, srijeda, 19 sati
trnac

#168 Post Postao/la trnac »

Možda netko napiše koje slovo o predaji LIME... :confused:
Pale
Kontakt:

#169 Post Postao/la Pale »

Evo mi odigrali 5. kolo sa Hr. vodama i dobili 6:4

Hvala dečkima što su nam izašli u susret (tj. meni, na god. odmoru sam pa lovim što više partija) i odigrali tjedan prije. Nismo bili baš neki domaćini pošto dmo ih pobjedili, tj. Prentašića, a Čavlović nam je pokazal par fora i napravil tricu. Došli su bez trećeg igrača, koji je igrački jaako ispod 17. lige (negdje je za 21. ili 22 ligu) tak da mislim da im i nije bio neki hendikep.
U svakom slučaju veliko HVALA :s: :s:

Na kraju se Orkis momentu skupil i umjesto odgode,4. kolo igramo u srijedu u 19h.

trnac

#170 Post Postao/la trnac »

Dobri, ste Padobranci, dobri :s:
U stvari odlični. :zubo:
Pale
Kontakt:

#171 Post Postao/la Pale »

dtrnski je napisao/la:Dobri, ste Padobranci, dobri :s:
H V A L A Trnski :top:

Večeras igraju Naklada breza vs Hrv vode, pa bumo vidli kak bu oni proš :confused:

Bit će gusto :)

Dren

#172 Post Postao/la Dren »

Jako dobro, svaka čast momci! :s: :s: :s:
Po meni mislim da ste si s ovom pobjedom osigurali medalju.
Naime izbacili ste iz igre dva direktna konkurenta, Vode i Bukovac, riješili jednu plutajuću (Pun Mun) i ostaju zapravo još Breza, mi i Nezgode.
kako su se Nezgode već pokliznule, samo bod protiv njih će biti sigurno dovoljan za treće mjesto. Ako ušićarite koji bod i protiv breze i protiv nas (ovdje s obzirom na formu će biti ušićarenje na našoj strani ako osvojimo koji bod protiv vas :D) vjerojatno i bolje.

Čak i s porazima protiv sve tri navedene ekipe trebali bi biti treći...al onda se ipak treba posložiti pokoji rezultat. Ostale ekipe ne bi trebale prestavljati problem.
Odličan početak sezone, vidi se da ste ozbiljna ekipa a ne skupina pojedinaca :D

što naravno znači da ćemo grist ko manijaci protiv vas, stvar prestiža :D :D :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#173 Post Postao/la Pale »

Dren je napisao/la:Jako dobro, svaka čast momci! :s: :s: :s:

što naravno znači da ćemo grist ko manijaci protiv vas, stvar prestiža :D :D :D
Mislim da Vam mi nebi trebali biti "stvar" prestiža, već neko mjerilo utreniranosti i napredovanja ;)

Još Vas nismo dobili :confused:
Možda Vas dobimo ove godine, a ako ne, opet dobro. :)

Nemamo imperativ pobjede :) , ali....
želje su nešto sasvim drugo :zubo:

bduralija
Kontakt:

#174 Post Postao/la bduralija »

bravo Padobranci...
:)
samo tako do kraja...
:top:
Dren

#175 Post Postao/la Dren »

Ikota je napisao/la: Još Vas nismo dobili :confused:
Možda Vas dobimo ove godine, a ako ne, opet dobro. :)

Nemamo imperativ pobjede :) , ali....
želje su nešto sasvim drugo :zubo:
ae. nekako ispada da smo vam crna mačka :rofl:
trebali smo mi izgubit i prošlu sezonu al eto posložila se sreća i vaša nervoza i lošija igra :ne zna:
Ovu će opet biti u igri živci i bolja psihička pripremljenost...jer objektivno ako i nismo izjednačeni po snazi, onda ste vi za nijansu bolji.
A igramo kod nas, pa će se to izjednačit.

bit će to jako dobra tekma :D :D :D
jedva čekam. :lux:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#176 Post Postao/la 55 »

Ikota je napisao/la:
dtrnski je napisao/la:Dobri, ste Padobranci, dobri :s:
H V A L A Trnski :top:

Večeras igraju Naklada breza vs Hrv vode, pa bumo vidli kak bu oni proš :confused:

Bit će gusto :)
Bravo čokljavi Padobranci! :cheer: :lux: :s:

Mislim da između Naklade Breza i Hrvatskih voda neće biti ništa gusto :nene: :nene: ...
.........

#177 Post Postao/la ......... »

Ikota cestitke,evo kao sto rekoh mislim da ces se brzo spustit par liga dolje :) a i bez straha..imas igru za te lige,stojis na stolu,sa softom super diktiras tempo igre,igras jako dobro takticki.Jako ti je nugodan blok i uguravanje sa softom,a opet lake loptice fino pospremis fh spinom ili kontrom. :top:
Pale
Kontakt:

#178 Post Postao/la Pale »

Vjeko hvala, uvjek sam za trening :lux: ;)

Petre neznam na kaj ciljas, a gospoda iz voda su puni iskustva tak da mislim da bu g. Cavlovic sigurno napravil tricu,a prentasic dvicu ili jedinicu :(

Nije valjda da uspoređuješ Intercapital i vašu igru sa Nakladom breza (uz dužno poštovanje brezi :s: )

Ako je to tak onda su dečki iz Breze prvi, a mi ostali se borimo za ostala mjesta :confused:

Dren

#179 Post Postao/la Dren »

Vjeko84 je napisao/la:Ikota cestitke,evo kao sto rekoh mislim da ces se brzo spustit par liga dolje :) a i bez straha..imas igru za te lige,stojis na stolu,sa softom super diktiras tempo igre,igras jako dobro takticki.Jako ti je nugodan blok i uguravanje sa softom,a opet lake loptice fino pospremis fh spinom ili kontrom. :top:
e jebat ga Vjeko :rofl:
3 sezone pišem izvještaje s tekme i uvijek se trudim odati što manje podataka o protivnicima i njihovoj igri - jednostavno nije pošteno da lurkerima i forumašima dajem taktičku prednost protiv ekipa s kojima smo igrali.
A ti, ko s neba pa u rebra, napisa kako Ikota igra.
Sad, mislim da bi bilo pošteno da svaku izgubljenu njegovu partiju do kraja sezone platiš čovjeku pivu :zubo:

btw. vidim da rasturaš po svojoj ligi :top: :s:
Pale
Kontakt:

#180 Post Postao/la Pale »

Nema veze Dren,,, imam ja više taktika. Ova je prezentirana Vjeki i jedna je od slabijih :five:

Odgovorite