6. liga proljece 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
wolf
Kontakt:

#161 Post Postao/la wolf »

Niš se ne čudi , mali Fran je prije par godina ( s nekih 13,14 god) dok je treniral dobrano mučil Žira :top:
rogi

#162 Post Postao/la rogi »

znam sve wolfčino, prošle sezone je bio u lošijoj formi pa smo ga svi jataci nakantali, valjda je opet počeo trenirati pa je to druga pjesma! :top:
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
Šljiva

ZADNJE KOLO

#163 Post Postao/la Šljiva »

:D Završeno i zadnje kolo u :cool: dobroj 6.ligi.Nabrijani Plivaši uz potporu Palaverse :lol: pružili sjajan otpor :rlaunch: i htjeli nam uzeti koji bod :sebican:.Da bude veće zlo mene leđa bole :confused: već treći dan.(jućer na dan utakmice si nisam mogao zažnirati cipele ujutro :znoj:)Kad sam se malo razgibao :lux: bilo mi je bolje ali forhent mi nije funkcionirao :horor: kako bi trebao.Moj sinek je dobio tu kljućnu tekmu :s: protiv Šestana :five: kao i ja u 7 partiji :D.Bilo mi je teško igrati sva tri :zubo: meća + par a morao sam jer u slućaju poraza ili nerješenog rezultata nismo bili sigurni za ići naprijed :eek: .Ranije smo to prokockali :ajooj: .Na kraju smo uspjeli dobiti par :s: i sve je dobro završilo :klap:
U ime toga moj Tomislav nas je poćastio :klopa: Jambo pizzom u Staroj Savi i :pivo: je palo. :)
Ivica,za prijatelje Šljiva
masterinsider
Kontakt:

Re: ZADNJE KOLO

#164 Post Postao/la masterinsider »

:prvak: Š A M P I O N I :prvak:
Izra
Kontakt:

#165 Post Postao/la Izra »

cestitke master na prvom i sljiva na drugom mjestu :lux:

zanimljiva liga, dosta meni poznatih, puno upisivaca rezultata i aktivnih forumasa, bravo decki (i pokoja cura) :top:
rogi

#166 Post Postao/la rogi »

Čestitam osvajačima pehara, pogotovo :prvak: iz AFII, ipak su bili najkonstantniji i najkvalitetniji na kraju! Dobra procjena nakon 2.kola Mastera da prvak neće imati više od 27 bodova, iskustvo čini čuda! :s:

Liga ultra zanimljiva, 24 remija je respektabilan broj, iako vidim da 8. ima 25, a 9.liga 30 remija. :eek:

Što se tiče ekipa koje ispadoše Enigma s jednim ekstra igračem očito nije mogla više, Ivanec je ispao ponajviše zbog neiskustva, gubili su stvarno dosta gustih mečeva (slično kao i MJ u jesen 2011.), a Zaba je ipak kvalitetom malo zaostajala za ostalima, iako mislim da će u ovom sastavu biti vrlo konkurentna u 8.ligi.

Pozdrav svima od MJ!

:leti:
Iceman

#167 Post Postao/la Iceman »

nitko ne spominje STK Pemit koji nejde dalje zbog jednog seta...to je za popizdit...slika
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
masterinsider
Kontakt:

#168 Post Postao/la masterinsider »

Ili kad si "tek" treći a nemaš poraza, liga nam je bila ebeno izjednačena :lux:
Zato ju je bilo i gušt igrati, još subota, pa do devetog mjeseca prelazim na malo veći reket. Na jesen tekma protiv "Brodova" , bilo je i vrijeme nakon 15 ligaških sezona da se nađem s njima u lizi :) , bar bu na forumu veselo :yesss:
Brod

#169 Post Postao/la Brod »

Čekamo vas Agronomci,bit će veselo.... :lux:

Čestitam na 1. mjestu,po meni, ove se sezone potrefilo da 5. i 6. liga nisu bile ništa slabije od 4. :s: :top:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
tea

Same cestitke!

#170 Post Postao/la tea »

Nikada nisam mislila da cu si napraviti account na sokaz forumu, ali eto dobila sam poticaj. Vjerojatno ce se ipak svesti samo na jedan post, ali i taj je dovoljan :top:

Znaci, htjela bih samo cestitati Vivasu na prolazu dalje i Zetu sto ipak nije ispao iz lige, vec ce se s nama dalje pingati iduce sezone... Pokazali su se kao dvije odlicne momcadi, koje su to sve zasluzile i izborile uz odlicne meceve, borbu i nadasve FAIRPLAY. Bravo, Bravo, Bravo !!
Sto se tice nas kao ekipe, poceti cemo trenirati pa ce valjda sljedece sezone 2 seta ici nama na ruku!

Naravno cestitam AGRONOMSKOM i TRANS AGRAMU od cijele ekipe Pemita.

Pozz :cheer: :lux:
Zadnja izmjena: tea, dana/u ned svi 19, 2013 9:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Iceman

#171 Post Postao/la Iceman »

sta rec nego sjajan 1vi post na forumu...

dobrodosla medju muske svinje hahaha
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
geek
Kontakt:

VI Liga

#172 Post Postao/la geek »

A gdje je bio Rac u spomenutom meču ???
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
Šljiva

Re: Same cestitke!

#173 Post Postao/la Šljiva »

tea je napisao/la:Nikada nisam mislila da cu si napraviti account na sokaz forumu, ali eto dobila sam poticaj. Vjerojatno ce se ipak svesti samo na jedan post, ali i taj je dovoljan :top:

Znaci, htjela bih samo cestitati Vivasu na prolazu dalje i Zetu sto ipak nije ispao iz lige, vec ce se s nama dalje pingati iduce sezone... Pokazali su se kao dvije odlicne momcadi, koje su to sve zasluzile i izborile uz odlicne meceve, borbu i nadasve FAIRPLAY. Bravo, Bravo, Bravo !!
Sto se tice nas kao ekipe, poceti cemo trenirati pa ce valjda sljedece sezone 2 seta ici nama na ruku!

Naravno cestitam AGRONOMSKOM i TRANS AGRAMU od cijele ekipe Pemita.

Pozz :cheer: :lux:
Hvala Matea :top: na ćestitkama.Ekipa Pemit je :woohoo: je mlada :trio: i perspektivna i vi ćete svojim radom,treningom :macevanje: te dobrim :pingic: brzo napredovati i ja vam to želim :five: .LIjepi pozdrav :fulir:
Ivica,za prijatelje Šljiva
mixer

#174 Post Postao/la mixer »

cestitke agronomskom na 1 mjestu al nek zahvale bogu i kovacicekovom poslu kaj su 1.abrod ti ionak igras ko za 6 ligu pa zato i mislis da su iste ko i 4 :cerek: :cerek:.uglavnom vidimo se na jesen.pa cemo vidjeti di ste :zubo:
rogi

Re: Same cestitke!

#175 Post Postao/la rogi »

tea je napisao/la:Nikada nisam mislila da cu si napraviti account na sokaz forumu, ali eto dobila sam poticaj.
Well hun, you're officially hooked now! :top: :D
masterinsider
Kontakt:

#176 Post Postao/la masterinsider »

mixer je napisao/la:cestitke agronomskom na 1 mjestu al nek zahvale bogu i kovacicekovom poslu kaj su 1.abrod ti ionak igras ko za 6 ligu pa zato i mislis da su iste ko i 4 :cerek: :cerek:.uglavnom vidimo se na jesen.pa cemo vidjeti di ste :zubo:
Hvala svima na čestitkama :top: , a najviše hvala dragom bogu :s: i Kovačičekovom poslu :strah: :ne zna: , jer nas čuva od zločestih ljudi :)
silvac

Re: VI Liga

#177 Post Postao/la silvac »

geek je napisao/la:A gdje je bio Rac u spomenutom meču ???
Što se tiče Raca,o njemu sve najbolje!Jako pouzdan igrač
i siguran.Protiv Agronomskog smo se malo zagužvali(ja i Rac)
te je došlo do razlaza(vjerojatno zasičenje).
Zato nije igrao.
Što se tiče Tee,nitko ne pita što ona nije došla na svoju tekmu???
Kaj je imala "norijadu".
A što se tiče Pemita,super ekipa.Dobar sam s njima!Nek se sjete prije
2-3 sezone kad su ostali u 6.ligi zahvaljujuči 1.setu.Ispao je Borongaj!
Ima tu još puno materijala za prepričavat,ali nek na ovom što se mene tiče
završi.
Pozdrav-Silvać.
Čestitke prvacima,Agrononomskom fak.i njihovom fenomenalnom
gemištu.Išel sam doma pod čokom!
Kak je Fijačko izgubil od Brebriča,a mene je prebil.I opet su uspjeli dobiti!!!
tea

#178 Post Postao/la tea »

Lijepo od tebe Silvac sto me ides osobno prozivat :top:
Nemoj sirit molim te neistine dalje posto sam ja na toj utakmici bila sto ti mogu potvrditi decki iz Ivanca ( takodjer i ljudi koji su bili u dvorani ). Decki iz ekipe su to sami uspjesno odradili tako da nije bilo potrebe da ja igram. Ne znam gdje je tu problem??? :s: :s: :s:
Ali prica se da ti nisi bio na utakmici protiv Vivasa ( znaci Muzic napravio peticu :lux:)?! Ja te ne zelim osobno prozivat kao sto si ti mene vec me samo zanima ta tekma!
Mozda da napises kratak osvrt na tekmu, to bi bilo genijalno!! ;) :lux:

Pozz :cerek:
ib
Site Admin
Kontakt:

Re: VI Liga

#179 Post Postao/la ib »

silvac je napisao/la:Pozdrav-Silvać.
:eek:
Napokon imam dokaz i potvrdu jel ovo "c" ili neki od palatala! Znao sam! :lux: :tulum:
Izra
Kontakt:

#180 Post Postao/la Izra »

mogo si pitat :pfff:
Odgovorite