11. liga - jesen 2007.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
rrandro

#21 Post Postao/la rrandro »

:uzid: ja bih se još jednom u svoje ime izvinuo Peščenici kaj nisam odigral i treću tekmu ali imao sam zakazano kod zubara ovak i jedni i drugi smo zgubili dva boda

Za mmomu dobili smo još jedno malo pojačanje i zanm da mladi sosić ni igral protiv nas ali meni je on ipk slabiji od ćaće :lux: :mad: :mad:
nzoric
Kontakt:

#22 Post Postao/la nzoric »

Re: Utakmica protiv IPOS-a
Zavrsilo je kako sam i predvidio.. :mudri: skalp br.2 je u torbi 11.lige.. :pobjeda:
Nasa igra nije bila na nekom visokom nivou i bozica :luck: nas je pratila u dosta susreta!
Najkriticniji je bio nas 1.igrac Perkovic koji kao da nije igrao 3 mjeseca pingac :ne zna: ..on je izgubio od Kamenica i bio na rubu s Kujundjicem! Ukupni skor pobjeda-poraz protiv IPOS-ovaca mu je sad s ovim rezultatom 6:6!
Lovrekovic je ubiljezio pobjedu nad Barisicem i poraz protiv Kujundjica.
Marakovic je izgubio protiv Kamenica.
Plus moje tri pobjede i pobjeda u paru: konacni rezultat= 7:3 za domace tj. za nas :lux: :lux: :lux:

Sad s nestrpljenjem cekamo susret 3.kola protiv ZEP :top:
P.S.: Nemam kopiju zapisnika, pa sve dok voditelj lige ne ubaci na net ili netko od Ipos-ovaca nece biti ovog rezultata na tablici.

Sportski pozdrav, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga!
Zadnja izmjena: nzoric, dana/u pon lis 15, 2007 12:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
masterinsider
Kontakt:

#23 Post Postao/la masterinsider »

Dečki baš se veselim vašoj utakmici u trećem kolu :lux: , pošto navijam za jedne i druge :lol: najbolje bi bilo da odigrate prijateljski 5-5 :cestitamo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#24 Post Postao/la ib »

mommo je napisao/la:Dečki svaka čast, ali njima nije igral 1. igrač,
koji je razlog ne igranja Vjerana Sosića?
Koliko sam čuo od gosp. Horvat-Puzaka, Vjeran Sosić je preregistriran u 5. ligu za MS Dobri dol II.

Nemoj da od nekoga vidim sad lukseve, ćireve i :tulum: smajlije! :azdaja:
masterinsider
Kontakt:

#25 Post Postao/la masterinsider »

Ha-ha-ha, :lux: :lol: :lux: :B: :lol: :B: , čovjeće ova vjest je ko da smo dobili na lotu :lol:
Ib imaš pivu, :top:
Danas sam na turniru u Zaboku razgovarao sa referentom lige i on mi veli da ima u našoj lizi jedan naknadno prijavljen igrač pa da zbog toga on nemože upisat rezultat, daj to Ib riješi s njim jer on nebu sam niš poduzel, za to dobiš drugu pivu.
nzoric
Kontakt:

#26 Post Postao/la nzoric »

ib je napisao/la:
mommo je napisao/la:Dečki svaka čast, ali njima nije igral 1. igrač,
koji je razlog ne igranja Vjerana Sosića?
Koliko sam čuo od gosp. Horvat-Puzaka, Vjeran Sosić je preregistriran u 5. ligu za MS Dobri dol II.

Nemoj da od nekoga vidim sad lukseve, ćireve i :tulum: smajlije! :azdaja:
Damn it, bas mi je zao jer sam se napalio da i njemu uzem skalp ove sezone..prosli put je bilo [2:3] za njega s tim da je bio opasno blizu poraza.. :cry:

No, barem drugi Sosic(Davor-stariji), s materijalom na backendu je tu, a i njemu sam duzan revans..[1:3] :lux:
Jedva cekam to 10. kolo kad igramo protiv njih.. :D

P.S.: 3. kolo igramo protiv ZEP-a, a ne sa CVB..zbunilo me mjesto utakmice koja je na istom mjestu kao i CVB..pa sam naknadno ispravio svoj post. Tekma protiv CVB-a je u 11.kolu.

SP
bigdedi

#27 Post Postao/la bigdedi »

@nzoric: i sad imas ukupan skor s kamenicem 3-1... rispekt :s: :s: :s: (ja :lud: nisam mislio da ga uopce mozes dobiti... a onda sam vidio ovo)
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
nzoric
Kontakt:

#28 Post Postao/la nzoric »

RE: ZEP

Uzeli smo i 3. skalp po redu. :cheer: :cheer: :cheer:
Ekipa ZEP-a je igrala odlican :pingic: i malo im je falilo da izvuku u pocetku 3 boda jer su vodili 4:1, na kraju je par odlucio za 4:6 za nas.
Perkovic je dobio dvije partije, Lovrekovic jednu i s moje dvije partije i parom to je to. Slijedece kolo nam dolazi Skofina i to ce biti vazan mec i za njih i za nas, ako ne uzmu bod biti ce u nezavidoj situaciji, s druge strane ako uzmu 3 boda tada cemo mi biti u nezavidnoj situaciji! Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce.. :B: :B: :B:
bigdedi je napisao/la:@nzoric: i sad imas ukupan skor s kamenicem 3-1... rispekt :s: :s: :s: (ja :lud: nisam mislio da ga uopce mozes dobiti... a onda sam vidio ovo)
Ponekad napadacima ne lezi moja igra s puno flah loptica..sto drugo da ti kazem.. :D
Ne stignem puno pisati na druge forumske teme, nije da ne bih zelio, nego ne stignem od posla, kuce i birtije.. no pratim rezultate od tebe i V.Gorice, i za sada to jako lijepo izgleda :s:
P.S.: Naravno da sam u slinom zadovoljstvu zaboravio uzeti kopiju zapisnika za net..no mislim da ce te mi to oprostiti. :lux:
Zrinski

#29 Post Postao/la Zrinski »

nzoric je napisao/la:RE: ZEP

Uzeli smo i 3. skalp po redu. :cheer: :cheer: :cheer:
Ekipa ZEP-a je igrala odlican :pingic: i malo im je falilo da izvuku u pocetku 3 boda jer su vodili 4:1, na kraju je par odlucio za 4:6 za nas.
Perkovic je dobio dvije partije, Lovrekovic jednu i s moje dvije partije i parom to je to. Slijedece kolo nam dolazi Skofina i to ce biti vazan mec i za njih i za nas, ako ne uzmu bod biti ce u nezavidoj situaciji, s druge strane ako uzmu 3 boda tada cemo mi biti u nezavidnoj situaciji! Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce.. :B: :B: :B:
Ponekad napadacima ne lezi moja igra s puno flah loptica..sto drugo da ti kazem.. :D
Čestitke na trećem skalpu tim više kaj je bilo neizvjesno do kraja :top:

nzoric je napisao/la:Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce.. :B: :B: :B:
A mi kao pravi gosti mislimo uzeti sve što se uzeti da. :misli: :D
masterinsider
Kontakt:

#30 Post Postao/la masterinsider »

:blabla: da, da, vratili smo dug star petnaestak godina Škofina - Odra 8 - 2,
:belj: a sad je na redu debi :woohoo:
Nadnevka 26. 10. 2007. s početkom u 19:00 u stolnoteniskoj ARENI u Dugome selu odmjeriće snage dvije vodeće ekipe 11. lige.
:biggun: :macevanje: :snajper:
Nadam se da su uvjeti u ARENI dostojni utakmici koja će možda odlučiti prvaka, i da sve prođeu u nadasve sportskom i SOKAZ-ovskom ozračju.

P.S. Možda domačin osigura i kakav gemišt za razbijanje treme!? :zivili:
nzoric
Kontakt:

#31 Post Postao/la nzoric »

mommo je napisao/la::blabla: da, da, vratili smo dug star petnaestak godina Škofina - Odra 8 - 2
Lijep je osijecaj vratiti dug.. :top:
mommo je napisao/la:a sad je na redu derbi :woohoo:
Ni ja to ne bih bolje opisao.. :lux: :lux: :lux:
mommo je napisao/la:Nadnevka 26. 10. 2007. s početkom u 19:00 u stolnoteniskoj ARENI u Dugome selu odmjeriće snage dvije vodeće ekipe 11. lige.
Zasigurno ce to biti stolnoteniski :pingic: party :partijana:
mommo je napisao/la:Nadam se da su uvjeti u ARENI dostojni utakmici koja će možda odlučiti prvaka, i da sve prođeu u nadasve sportskom i SOKAZ-ovskom ozračju.
Uvjeti ce biti savrseni..optimalna temperatura(klima grijanje/hladjenje), lampe koje daju svjetlost od 1000lux-a(milijun malih zaruljica na stropu), gemist idealne temperature koji cemo konzumirati prije(za razbijanje treme) i poslije :pingic: za lovacke price od dosadasnjem sezonama i ljutim i opasnim :clint: protivnicima.
U svakom slucaju, trenirajte sto vise mozete, kako bi utakmica za :prvak: bila sto neizvjesnija, a onda kad dodje taj dan budemo vas :bike: i naravno utjesili :bicedobro: poslije ljute i bezpostedne :tenk: , ili vi nas, no to je manje vjerojatno.. :B:

SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo
rrandro

#32 Post Postao/la rrandro »

:lux: nakon icrpljujuće borbe sa Iposom 5-5
:lux: za Kamenića iznenadio me ove sezone
:cerek: :top: na fer playu od strane IPOSA

Vjekoslav iz VINKO Beka :top:
rrandro

#33 Post Postao/la rrandro »

:E: Opet ja mislio sam na Kujundžića Katkić je ipak dost bolji igrač od mene :biggun: :snajper: tak je izgledal meć sa Kemilom za svaki poen :top: :jumping: na kraju za njega

Vjeko CVB
masterinsider
Kontakt:

#34 Post Postao/la masterinsider »

Vidim da konkurencija gubi bodove na sve strane
DOBRI DOL-DUBRAVA 5-5 :five:
Jako mi je drago da se u Dobrom dolu pojavio čovjek koji upisuje rezultate :top: .

Nedeljko se niš ne javlja valjda puno trenira za petak :pingic: , ili šrafi žarulje po stropu :idea: , nadam se da bu mi se kičma opravila do tad :moli:
jer ne želim nikako propustiti tekmu. Ali sva sreća da nam je klupa :grouphug: široka i dovoljno kvalitetna da to odradi i bez mene.
U svakom slučaju dolazim na obećani gemišt :zivili: :duplo: a ozdravljenje će doći zajedno sa rezultatom :potrckanko:
Dario

#35 Post Postao/la Dario »

Hmmmmm da postoji neka kladionica mislim da bi cak stavio neke novce na Cafe bar Ante, jer mislim da je za njih velika prednost to kaj igraju doma. U svakom slucaju sretno i jednima i drugima.
nzoric
Kontakt:

#36 Post Postao/la nzoric »

mommo je napisao/la:Jako mi je drago da se u Dobrom dolu pojavio covjek koji upisuje rezultate :top: .
I od mene imas zahvalu :five:
Nedeljko se niš ne javlja valjda puno trenira za petak :pingic: , ili šrafi žarulje po stropu :idea: , nadam se da bu mi se kičma opravila do tad :moli:
Hvala na paznji,no sto se moze, valja ring za :mljacko: pripremiti do tad, a svi znamo kak' dani lete , jos malo i :spring:
U svakom slučaju dolazim na obećani gemišt :zivili: :duplo: a ozdravljenje će doći zajedno sa rezultatom :potrckanko:
I ja dolazim u svakom slucaju, ipak treba uzivo vidjeti i sudjelovati u derbiju, svima savjetujem neka ponesu :kokice: , jer ce si u suprotnom pojesti nokte! ;) Jos samo ovu noc treba :zzz: , a sutra je dan prepun izazova :cheer: :cheer: :cheer:

Spotski pozdrav do sutra!
Nedeljko, Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga
bigdedi

#37 Post Postao/la bigdedi »

Hmmmmm da postoji neka kladionica mislim da bi cak stavio neke novce na Cafe bar Ante
koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinu
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
rope

#38 Post Postao/la rope »

bigdedi je napisao/la: koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinu
koliko god navijam za škofinu .... tipujem na 7:3 za škofinu

džela 3:0
mommo 2:1 (poraz od perasa) prekinuta nepobjedivost softa nad travom :cry: :cry: (zbog leđa)
kovačec 1:2 (dobiva perasa, a gubi od zorkea i slaveka)
parovi odlaze imam neki osjećaj na stranu caffe bar ante-a
masterinsider
Kontakt:

#39 Post Postao/la masterinsider »

rope je napisao/la:
bigdedi je napisao/la: koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinu
koliko god navijam za škofinu .... tipujem na 7:3 za škofinu

džela 3:0
mommo 2:1 (poraz od perasa) prekinuta nepobjedivost softa nad travom :cry: :cry: (zbog leđa)
kovačec 1:2 (dobiva perasa, a gubi od zorkea i slaveka)
parovi odlaze imam neki osjećaj na stranu caffe bar ante-a

E moj Rope neke ti nevalja sa matematikom :komp: , ak oni dobivaju par onda je to 6-4 za nas a ne 7-3 ali svejedno ako dva referenta lige prognoziraju 7-3 onda ćemo se mi potruditi da i tako bude :top:
rope

#40 Post Postao/la rope »

mommo je napisao/la: E moj Rope neke ti nevalja sa matematikom :komp: , ak oni dobivaju par onda je to 6-4 za nas a ne 7-3 ali svejedno ako dva referenta lige prognoziraju 7-3 onda ćemo se mi potruditi da i tako bude :top:
ma tu se jednostavno radi o sukobu razuma i instinkta... negdje sam fulao a ni sam ne znam gdje...
Odgovorite