SOKAZ forum
11. liga - jesen 2007.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Re: Utakmica protiv IPOS-a
Zavrsilo je kako sam i predvidio..
skalp br.2 je u torbi 11.lige..
Nasa igra nije bila na nekom visokom nivou i bozica
nas je pratila u dosta susreta!
Najkriticniji je bio nas 1.igrac Perkovic koji kao da nije igrao 3 mjeseca pingac
..on je izgubio od Kamenica i bio na rubu s Kujundjicem! Ukupni skor pobjeda-poraz protiv IPOS-ovaca mu je sad s ovim rezultatom 6:6!
Lovrekovic je ubiljezio pobjedu nad Barisicem i poraz protiv Kujundjica.
Marakovic je izgubio protiv Kamenica.
Plus moje tri pobjede i pobjeda u paru: konacni rezultat= 7:3 za domace tj. za nas

Sad s nestrpljenjem cekamo susret 3.kola protiv ZEP
P.S.: Nemam kopiju zapisnika, pa sve dok voditelj lige ne ubaci na net ili netko od Ipos-ovaca nece biti ovog rezultata na tablici.
Sportski pozdrav, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga!
Zavrsilo je kako sam i predvidio..
Nasa igra nije bila na nekom visokom nivou i bozica
Najkriticniji je bio nas 1.igrac Perkovic koji kao da nije igrao 3 mjeseca pingac
Lovrekovic je ubiljezio pobjedu nad Barisicem i poraz protiv Kujundjica.
Marakovic je izgubio protiv Kamenica.
Plus moje tri pobjede i pobjeda u paru: konacni rezultat= 7:3 za domace tj. za nas
Sad s nestrpljenjem cekamo susret 3.kola protiv ZEP
P.S.: Nemam kopiju zapisnika, pa sve dok voditelj lige ne ubaci na net ili netko od Ipos-ovaca nece biti ovog rezultata na tablici.
Sportski pozdrav, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga!
Zadnja izmjena: nzoric, dana/u pon lis 15, 2007 12:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
- masterinsider
- Kontakt:
- masterinsider
- Kontakt:
Ha-ha-ha,
, čovjeće ova vjest je ko da smo dobili na lotu
Ib imaš pivu,
Danas sam na turniru u Zaboku razgovarao sa referentom lige i on mi veli da ima u našoj lizi jedan naknadno prijavljen igrač pa da zbog toga on nemože upisat rezultat, daj to Ib riješi s njim jer on nebu sam niš poduzel, za to dobiš drugu pivu.
Ib imaš pivu,
Danas sam na turniru u Zaboku razgovarao sa referentom lige i on mi veli da ima u našoj lizi jedan naknadno prijavljen igrač pa da zbog toga on nemože upisat rezultat, daj to Ib riješi s njim jer on nebu sam niš poduzel, za to dobiš drugu pivu.
Damn it, bas mi je zao jer sam se napalio da i njemu uzem skalp ove sezone..prosli put je bilo [2:3] za njega s tim da je bio opasno blizu poraza..ib je napisao/la:Koliko sam čuo od gosp. Horvat-Puzaka, Vjeran Sosić je preregistriran u 5. ligu za MS Dobri dol II.mommo je napisao/la:Dečki svaka čast, ali njima nije igral 1. igrač,
koji je razlog ne igranja Vjerana Sosića?
Nemoj da od nekoga vidim sad lukseve, ćireve ismajlije!
No, barem drugi Sosic(Davor-stariji), s materijalom na backendu je tu, a i njemu sam duzan revans..[1:3]
Jedva cekam to 10. kolo kad igramo protiv njih..
P.S.: 3. kolo igramo protiv ZEP-a, a ne sa CVB..zbunilo me mjesto utakmice koja je na istom mjestu kao i CVB..pa sam naknadno ispravio svoj post. Tekma protiv CVB-a je u 11.kolu.
SP
@nzoric: i sad imas ukupan skor s kamenicem 3-1... rispekt
(ja
nisam mislio da ga uopce mozes dobiti... a onda sam vidio ovo)
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
RE: ZEP
Uzeli smo i 3. skalp po redu.
Ekipa ZEP-a je igrala odlican
i malo im je falilo da izvuku u pocetku 3 boda jer su vodili 4:1, na kraju je par odlucio za 4:6 za nas.
Perkovic je dobio dvije partije, Lovrekovic jednu i s moje dvije partije i parom to je to. Slijedece kolo nam dolazi Skofina i to ce biti vazan mec i za njih i za nas, ako ne uzmu bod biti ce u nezavidoj situaciji, s druge strane ako uzmu 3 boda tada cemo mi biti u nezavidnoj situaciji! Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce..

Ne stignem puno pisati na druge forumske teme, nije da ne bih zelio, nego ne stignem od posla, kuce i birtije.. no pratim rezultate od tebe i V.Gorice, i za sada to jako lijepo izgleda
P.S.: Naravno da sam u slinom zadovoljstvu zaboravio uzeti kopiju zapisnika za net..no mislim da ce te mi to oprostiti.
Uzeli smo i 3. skalp po redu.
Ekipa ZEP-a je igrala odlican
Perkovic je dobio dvije partije, Lovrekovic jednu i s moje dvije partije i parom to je to. Slijedece kolo nam dolazi Skofina i to ce biti vazan mec i za njih i za nas, ako ne uzmu bod biti ce u nezavidoj situaciji, s druge strane ako uzmu 3 boda tada cemo mi biti u nezavidnoj situaciji! Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce..
Ponekad napadacima ne lezi moja igra s puno flah loptica..sto drugo da ti kazem..bigdedi je napisao/la:@nzoric: i sad imas ukupan skor s kamenicem 3-1... rispekt![]()
![]()
(ja
nisam mislio da ga uopce mozes dobiti... a onda sam vidio ovo)
Ne stignem puno pisati na druge forumske teme, nije da ne bih zelio, nego ne stignem od posla, kuce i birtije.. no pratim rezultate od tebe i V.Gorice, i za sada to jako lijepo izgleda
P.S.: Naravno da sam u slinom zadovoljstvu zaboravio uzeti kopiju zapisnika za net..no mislim da ce te mi to oprostiti.
Čestitke na trećem skalpu tim više kaj je bilo neizvjesno do krajanzoric je napisao/la:RE: ZEP
Uzeli smo i 3. skalp po redu.![]()
![]()
![]()
Ekipa ZEP-a je igrala odlicani malo im je falilo da izvuku u pocetku 3 boda jer su vodili 4:1, na kraju je par odlucio za 4:6 za nas.
Perkovic je dobio dvije partije, Lovrekovic jednu i s moje dvije partije i parom to je to. Slijedece kolo nam dolazi Skofina i to ce biti vazan mec i za njih i za nas, ako ne uzmu bod biti ce u nezavidoj situaciji, s druge strane ako uzmu 3 boda tada cemo mi biti u nezavidnoj situaciji! Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce..![]()
![]()
![]()
Ponekad napadacima ne lezi moja igra s puno flah loptica..sto drugo da ti kazem..
A mi kao pravi gosti mislimo uzeti sve što se uzeti da.nzoric je napisao/la:Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce..![]()
![]()
- masterinsider
- Kontakt:
Nadnevka 26. 10. 2007. s početkom u 19:00 u stolnoteniskoj ARENI u Dugome selu odmjeriće snage dvije vodeće ekipe 11. lige.
Nadam se da su uvjeti u ARENI dostojni utakmici koja će možda odlučiti prvaka, i da sve prođeu u nadasve sportskom i SOKAZ-ovskom ozračju.
P.S. Možda domačin osigura i kakav gemišt za razbijanje treme!?
Lijep je osijecaj vratiti dug..mommo je napisao/la:da, da, vratili smo dug star petnaestak godina Škofina - Odra 8 - 2
Ni ja to ne bih bolje opisao..mommo je napisao/la:a sad je na redu derbi
Zasigurno ce to biti stolnoteniskimommo je napisao/la:Nadnevka 26. 10. 2007. s početkom u 19:00 u stolnoteniskoj ARENI u Dugome selu odmjeriće snage dvije vodeće ekipe 11. lige.
Uvjeti ce biti savrseni..optimalna temperatura(klima grijanje/hladjenje), lampe koje daju svjetlost od 1000lux-a(milijun malih zaruljica na stropu), gemist idealne temperature koji cemo konzumirati prije(za razbijanje treme) i poslijemommo je napisao/la:Nadam se da su uvjeti u ARENI dostojni utakmici koja će možda odlučiti prvaka, i da sve prođeu u nadasve sportskom i SOKAZ-ovskom ozračju.
U svakom slucaju, trenirajte sto vise mozete, kako bi utakmica za
SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo
- masterinsider
- Kontakt:
Vidim da konkurencija gubi bodove na sve strane
DOBRI DOL-DUBRAVA 5-5
Jako mi je drago da se u Dobrom dolu pojavio čovjek koji upisuje rezultate
.
Nedeljko se niš ne javlja valjda puno trenira za petak
, ili šrafi žarulje po stropu
, nadam se da bu mi se kičma opravila do tad 
jer ne želim nikako propustiti tekmu. Ali sva sreća da nam je klupa
široka i dovoljno kvalitetna da to odradi i bez mene.
U svakom slučaju dolazim na obećani gemišt
a ozdravljenje će doći zajedno sa rezultatom 
DOBRI DOL-DUBRAVA 5-5
Jako mi je drago da se u Dobrom dolu pojavio čovjek koji upisuje rezultate
Nedeljko se niš ne javlja valjda puno trenira za petak
jer ne želim nikako propustiti tekmu. Ali sva sreća da nam je klupa
U svakom slučaju dolazim na obećani gemišt
I od mene imas zahvalumommo je napisao/la:Jako mi je drago da se u Dobrom dolu pojavio covjek koji upisuje rezultate.
Hvala na paznji,no sto se moze, valja ring zaNedeljko se niš ne javlja valjda puno trenira za petak, ili šrafi žarulje po stropu
, nadam se da bu mi se kičma opravila do tad
I ja dolazim u svakom slucaju, ipak treba uzivo vidjeti i sudjelovati u derbiju, svima savjetujem neka ponesuU svakom slučaju dolazim na obećani gemišt![]()
a ozdravljenje će doći zajedno sa rezultatom
Spotski pozdrav do sutra!
Nedeljko, Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga
koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinuHmmmmm da postoji neka kladionica mislim da bi cak stavio neke novce na Cafe bar Ante
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
koliko god navijam za škofinu .... tipujem na 7:3 za škofinubigdedi je napisao/la: koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinu
džela 3:0
mommo 2:1 (poraz od perasa) prekinuta nepobjedivost softa nad travom
kovačec 1:2 (dobiva perasa, a gubi od zorkea i slaveka)
parovi odlaze imam neki osjećaj na stranu caffe bar ante-a
- masterinsider
- Kontakt:
rope je napisao/la:koliko god navijam za škofinu .... tipujem na 7:3 za škofinubigdedi je napisao/la: koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinu
džela 3:0
mommo 2:1 (poraz od perasa) prekinuta nepobjedivost softa nad travom![]()
(zbog leđa)
kovačec 1:2 (dobiva perasa, a gubi od zorkea i slaveka)
parovi odlaze imam neki osjećaj na stranu caffe bar ante-a
E moj Rope neke ti nevalja sa matematikom
ma tu se jednostavno radi o sukobu razuma i instinkta... negdje sam fulao a ni sam ne znam gdje...mommo je napisao/la: E moj Rope neke ti nevalja sa matematikom, ak oni dobivaju par onda je to 6-4 za nas a ne 7-3 ali svejedno ako dva referenta lige prognoziraju 7-3 onda ćemo se mi potruditi da i tako bude