15. liga, proljeće 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Guga
Kontakt:

#41 Post Postao/la Guga »

55 je napisao/la:
Ikota je napisao/la:Kaj si i ti prehlađen??? Kolko traje to sranje ? Ajde Petre brzo ozdravi :top:
Ma još jučer prije podne sam djecu učio svašta na karikama i onda me poslije podne uhvatila nekakva slabost :facepalm: pa visoka temperatura i ostale sitne zajebancije :flop: ... Boli me celo telo pa se raspadam i nadam oporaviti do srijede
Jel te boli svih 124,7 kila (jebate, to je puno boli...) ?
Ili ipak imaš i zdravih dijelova ? :hihihi:
The Only Way Is Up...rutinski
55

#42 Post Postao/la 55 »

Heh, smršavio sam :yesss: ... pa kad imam manje kila manje me i boli! :rofl: :rofl: Ah, temperatura je još tu, prateće nevolje također :rolleyes: , no naši dobri domaćini odgodili su nam tekmu do vikenda NA ČEMU IM SE ZAHVALJUJEM DO NEBA! :s: :s: :s:
Mislim :idea: ... do srijede sigurno neću moći za stol s reketom u ruci, a da me onaj naš čokljavi Sinčić koji nema pojma :lol: :lol: :lol: mijenja u ovakvoj tekmi (sve same legende SOKAZ-a :mudri: ), to zaista ne bih volio :nene: ... Neka me mijenja u manje atraktivnim tekmama, kao npr. protiv F-Secure-a ili Plankera! :rofl: :zubo:
Mislim da će se nakon te dvije tekme već dobro moći procijeniti i sam kraj prvenstva... ako opet ne smislimo kapetan Miki i ja neku "mudroliju" :brukica: :brukica:
Tko god prođe iz lige kao prvi imat će vrlo atraktivnu situaciju slijedeće sezone :eek: , igranje u 12. ligi... :strah: ... koje sam voditelj baš ja... :horor: :trk: :predaja:
a_marko

#43 Post Postao/la a_marko »

Ma nešto nam se ova naša tema spustila skroz na dno foruma.
Idem ja to malo oživjeti :tulum:

Evo i ja se upisujem u ovaj klub bolesnih. :predaja: :gips: :visi:
Od kad sam počeo raditi u srednjoj školi, čim netko kihne u razredu ja sam gotov. 4. put me hvata bolest. Ko mimozica sam. Idem sam sebi na živce već. :mikroval: :rigo:

Mi smo odigrali protiv Podsusedskog dolja. Jedva dobili 6:4.
Božo trica, ja dvojka, krčmar nula bodova. Ovo mu je tek prva sezona u sokazu i trebat će mu vremena da skuži kako treba igrat s čokljavcima. :pingic:
Sigurno još 4-5 partija će dobivati po :tuctuc: dok se ne nađe. A može dobro odigrati.

Uglavnom, dečki iz Podsuseda odlični, fina atmosfera i zafrkancija. Dobro i igraju. Ja još jednom čestitam gosponu Topličanecu Damiru na tome što me isprašio kako treba. :rlaunch: :tuctuc: :bicedobro:
55

#44 Post Postao/la 55 »

Imaš pravo, Marko :s: ... treba se malo aktivirati... :komp:
Očekivao sam da ćeš unijeti rezultat F-Secure vs. Plankeri na net, ali nisi to učinio :nono: ... razočar'o si me k'o čoveka... :lol: :lol: :lol:
Liga je dobra, ja još uvijek kašljem, bogme ću bez treninga na tekmu, ali nije važno :pfff: , ionako sam u dobroj formi :mirko: , samo da se oporavim što bolje... :E:
Znam da ima još dobrih ekipa, naviknutih na igranje viših liga od ovih iz kojih mi dolazimo :retaj: , no nema veze, važno je da se natječemo i dobro podružimo :pivo: :zivili: , bodovi su ionako uvijek vrlo relativna kategorija; sad ih vidiš :yesss: pa ih ne vidiš :eek: ...
Jedva čekam meeeeč!!! :gips: :facepalm: :predaja:
a_marko

#45 Post Postao/la a_marko »

Rezultate i ja čekam :rofl:
Božo unosi rezultate ali nešto mi je nezainteresiran. Ima puno posla. Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun. :cry:
Božo je kapetan, vodi brigu o svemu tako da se ne želim čovjeku miješati u posao i ekipu. :ne zna: :raspa: :no:

Bit će kad budu..... :rofl:
ib
Site Admin
Kontakt:

#46 Post Postao/la ib »

a_marko je napisao/la:Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun. :cry:
Jesi se javio? :rospija:
55

#47 Post Postao/la 55 »

a_marko je napisao/la:Rezultate i ja čekam :rofl:
Božo unosi rezultate ali nešto mi je nezainteresiran. Ima puno posla. Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun. :cry:
Božo je kapetan, vodi brigu o svemu tako da se ne želim čovjeku miješati u posao i ekipu. :ne zna: :raspa: :no:

Bit će kad budu..... :rofl:
Hah, ništa onda :ne zna: ... nabit ćemo Boži kamatu, poen po danu... :vrag: :fucka:
a_marko

#48 Post Postao/la a_marko »

ib je napisao/la:
a_marko je napisao/la:Ja ni nemam pristup za unošenje rezultata. Nemam račun. :cry:
Jesi se javio? :rospija:
:nono: :no:
Ne treba mi.... :zubo:
cobretti
Kontakt:

#49 Post Postao/la cobretti »

Pozz svima :-)))
Kaj se živcirate ?-)))
Vidim da ima i iz prvog kola neupisani rezultat, svi ga znamo pa računamo napamet :-))) Ovaj isto znaju svi, barem koji se ovdje dopisuju. Ipak, ako se netko osjeća povrijeđenim, duboka isprika :s:
Evo, rezultat je gore od prije par minuta. Nažalost, moramo i raditi, a svaku našu riječ netko pogrešno razumije, pa ispada da je najbolje ništa ne pisati. Hm, bolje da me previše ne spominjete, jer mogu puno pisati :-))) Uostalom, kao što znate ima još medija, a jedan od, ne da mi dobro spavati krajem tjedna. Informacije radi, rezultat bi bio još ujutro, no, od 8 do 11 moj kvart zbog elektre nije imao struje, što se nadam se, neće odraziti na igru u slijedećem kolu (gdje su sad oni iz elektre ?). Hm, Marko, u tvojim godinama me takve prehlade nisu tangirale, igrali smo nogomet i košarku usred zime u normalnoj opremi, uostalom, ti si mlad i jak :-))) Vidim, svi ste vi opasni i ozbiljni :-))) Pozdrav i Plankeru Zvonku koji brije o nekim provokacijama, a očito ne zna što je bolest i bol :-((( Uh, ne mogu još vjerovati, jednom malo čekate rezultat od nas, očito da sam Vas navikao na dobro, morati ću više zabušavati, pa ćete se naviknuti da smo svi od krvi i mesa :-))) l.p. i ugodan vikend svima :B: Cobra :-)))
a_marko

#50 Post Postao/la a_marko »

Uh što je lijepo vidjeti da su sva tri kola kompletirana i situaciju na ljestvici.:) Bravo voditeljima ekipa za urednu objavu rezultata na net. :s: :zubo: :lux:
cobretti
Kontakt:

#51 Post Postao/la cobretti »

hehe, da nema voditelja ekipa ne bi bilo ekipa (naime, uvijek je netko voditelj ekipe), a da nema loptica, svi bismo bili tužni, he, jel ima netko novu plastičnu lopticu?
a_marko

#52 Post Postao/la a_marko »

Ma šta će ti nova loptica? Ni sa starom nisi naučio igrat kak treba :rofl: :rofl: :B: :lol:
cobretti
Kontakt:

#53 Post Postao/la cobretti »

he, he :-)) ali barem ne udaram svom snagom po stolu, unatoč svemu čuvam živce :-))) čime ćeš udarati u stol u mojim godinama :-))) ?
55

#54 Post Postao/la 55 »

Meč Intercapital - Ora odgođen je :rolleyes: ... najvjerojatnije za slijedeći tjedan :E: :vrag:
55

#55 Post Postao/la 55 »

Bravo F-Secure! :s: :s: Još jedan korak prema vrhu poretka načinjen je! :zubo:
Intercapital će ovog tjedna biti u dvostrukom programu :duplo: , zaostali meč protiv Ore u utorak, a gostovanje kod Plankera u srijedu! :pivo:
a_marko

#56 Post Postao/la a_marko »

Hvala 55! :top:

Ništa to još nije gotovo. Jedino mogu biti siguran da ćemo ostati u 15 ligi. :rolleyes: :cheer:

Malo sam baš gledao trenutno stanje na ljestvici.... Čupavo je :B:
Prvih 5 ekipa - svi mogu biti prvi. Ukoliko nitko od nas ne kiksa sa ekipama iz donje polovice tablice, odlučivat će međusobna direktna borba između nas pri vrhu.

Mi u sljedećem kolu pokušavamo Zagi malo uzdrmati, ali bit će to teško..... :azdaja:
Morat ćemo dečke prije tekme :zivili: :zivili: pa onda igrat. :pingic:

Vi sa Orom ne bi trebali imati problema (ne želim nikog uvrijediti), ali mislim da ste vi kvalitetniji. Gosp. Augustić vam može izbiti koji bod.

Sa Plankerima - samo ću vam reći sretno i jednima i drugima! Igrajte lijep pingač, zabavite se, a rezultat kakav bude! :w:
Po završetku utakmice molim detaljan izvještaj
:djedmraz: :geek:
Ivek
Kontakt:

#57 Post Postao/la Ivek »

Sva sreća da smo trezvenjaci!! Bar dok igramo, prije i poslije se ne računa. :rofl: :rofl: :lol: :lol:
Dren

#58 Post Postao/la Dren »

aha :rolleyes:
ako pauze među poenima ne računaš u igranje :rofl: jer s čašom u ruci i piuckanje tjekom poena nisam vidio da ste prakticirali.

I to naravno jer čašu inače držite u istoj ruci kao i reket, a da je prebacite u drugu, previše bi se prolilo :cry:

s druge strane, obrnuto bi i funkcioniralo, al kad volite i pobjeit - ne dolazi u obzir.

A da vam je palo na pamet...potpuno sam siguran da jest :rofl:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Ivek
Kontakt:

#59 Post Postao/la Ivek »

Baš si praktičan... Vrijedi razmislit o ovome! :top:
a_marko

#60 Post Postao/la a_marko »

A ništa... ponijet ću ja litru rakije od one crne kruške što skuplja usta... Sad je stara 4 godine, taman zrela za popit! :zivili: Svakom po 2 dcl u čašu i igrajte. Šteta da se prolije. :rofl: :duplo:
Nakon prvog kruga, dobivamo sve do kraja! 100% :zubo: :D
Odgovorite