SOKAZ forum
1.liga, proljeće 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ajde svi trolovi, maknite se s topica 1ve lige, vidite da je tu ozbiljno... 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...
Bio na početku meča Trans Agram - Sloga, izgrlio se sa Ozvačićem i pogledao reket. Neznam sa kakvim je Damir odigrao protiv Odre ali ovaj izgleda ispravan. Sjaji pozadina jer je trava nova ali čepići izgledaju netretirani. U tom smislu isprika Damiru na insinuaciji. Fenirana trava je bila u nekim prošlim sezonama.ozvacic je napisao/la:E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...
kako je završio meč?
Pogledao dijelove i završetak partije Mikulec - Ozvačić. Što reći? Miki je izgubio na vlastitu glupost što naravno nije Damirov problem. Meč je tipičan primjer kako se sranja mogu počet dešavat kada u meč ne uđeš kako treba. Kada se dođe do 5-tog seta sve je moguće. No Miki je svejedno vodio 5-1, 8-4 pa 10-7 i 10-8 i servis što je trebalo biti i više nego dovoljno za pobjedu. No krivi ulaz u meč onda rezultira prasicom na 10-8 i nemogučnošću da se odigra malo mirnije a ne na silu.
kak je završio meč?
Vidim da me Damir izaziva...
činjenica je da što zbog ozlijeda a što zbog godina ne igram trenutno najbolji pingič u životu, no svejedno ne vidim da igraš nešto drugo nego što si igrao prije. Kako ja ne igram bedasto na lov ne dajem ti mnogo šansi.
he...he ...(kak bi ti reko)
haha, sjajan mec jucer, pravi sokazovski...
protivnici odigrali sjajno i natjerali nas na krv, znoj i suze
zavrsilo 6:4 za nas, s tim da smo i parove dobili u 5 setova...
ozvacic nam 3cu slozio, i mile jos mene dobio...i to je sve...
poslije je bio afterparty u Milanu(kaficu kod DS) do 2 ujutro di je ozvacic imao svoj zasluzeni show haha
protivnici odigrali sjajno i natjerali nas na krv, znoj i suze
zavrsilo 6:4 za nas, s tim da smo i parove dobili u 5 setova...
ozvacic nam 3cu slozio, i mile jos mene dobio...i to je sve...
poslije je bio afterparty u Milanu(kaficu kod DS) do 2 ujutro di je ozvacic imao svoj zasluzeni show haha
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
zar to kažeš da nekršteni lažu odnosno kršteni lažu. i još zvonka nazivaš bratom!!!ozvacic je napisao/la:E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...
nije mi jasno : u postovima si napisao da igraš sa dva drva kako sam shvatio.da li na različitim drvima imaš iste gume ili? jer ako je tako onda ništa ne shvaćam .
različita drva s kojima igraš meč protiv odre.ti si to napisao.gume su možda iste a možda i ne? razjasni ak ti se da.
...Ajde fala Bogu da jesmo Koki...mogu ti se samo nasmijati na kraj tvog posta..he he...razlika je nemjerljiva u mojoj igri sad i nekad kad smo nas dvojica bili na kalemegdanu....no,demokracija je pa imas pravo misliti sve sto zelis.....ali realnosti ni ti ni ja ne mozemo zbrisati...Koki je napisao/la:Bio na početku meča Trans Agram - Sloga, izgrlio se sa Ozvačićem i pogledao reket. Neznam sa kakvim je Damir odigrao protiv Odre ali ovaj izgleda ispravan. Sjaji pozadina jer je trava nova ali čepići izgledaju netretirani. U tom smislu isprika Damiru na insinuaciji. Fenirana trava je bila u nekim prošlim sezonama.ozvacic je napisao/la:E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...
kako je završio meč?
Pogledao dijelove i završetak partije Mikulec - Ozvačić. Što reći? Miki je izgubio na vlastitu glupost što naravno nije Damirov problem. Meč je tipičan primjer kako se sranja mogu počet dešavat kada u meč ne uđeš kako treba. Kada se dođe do 5-tog seta sve je moguće. No Miki je svejedno vodio 5-1, 8-4 pa 10-7 i 10-8 i servis što je trebalo biti i više nego dovoljno za pobjedu. No krivi ulaz u meč onda rezultira prasicom na 10-8 i nemogučnošću da se odigra malo mirnije a ne na silu.
kak je završio meč?
Vidim da me Damir izaziva...![]()
činjenica je da što zbog ozlijeda a što zbog godina ne igram trenutno najbolji pingič u životu, no svejedno ne vidim da igraš nešto drugo nego što si igrao prije. Kako ja ne igram bedasto na lov ne dajem ti mnogo šansi.
he...he ...(kak bi ti reko)
...Dirty Hary,igram sa dva,ponekad i tri skroz razlicita reketa u istom mecu,na zagrijavanju i sve sakrijem pod stol da protivnik ne vidi i onda svaki put kad brisem noge uzmem drugi reket i nitko to ne skuzi...i tak stalno zajebavam ekipu i dobivam jake igrace....protiv kokija cu sakrit 5 reketa jer je opasan za lovce....pa se nadam sigurnoj pobjedi....Koki je dobar igrac protiv normalnog lovca,ali to ce i za njega biti previse....eto tako ti je to dragi Clinte....a krsten i nekrsten je bilo u zargonu,kao i brate....ne shvacati doslovno....nedam se je napisao/la:zar to kažeš da nekršteni lažu odnosno kršteni lažu. i još zvonka nazivaš bratom!!!ozvacic je napisao/la:E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...
nije mi jasno : u postovima si napisao da igraš sa dva drva kako sam shvatio.da li na različitim drvima imaš iste gume ili? jer ako je tako onda ništa ne shvaćam .
različita drva s kojima igraš meč protiv odre.ti si to napisao.gume su možda iste a možda i ne? razjasni ak ti se da.
post gdje spominješ dva različita reketa si ti napisao a ne koki,miki, riki ili tiki.
ak si kršten jedino možeš reći moj grijeh,moj veliki grijeh.
šalu i z.......iju na stranu. pročitaj što si napisao prije nego pošalješ post.
a sam znaš da nesmiješ mijenjati reket za vrijeme partije.ako si to napravio sa pet reketa pa to ni dobre.budu te kaznili sudci, makar i iz tvoje ekipe. jer sudac je sudac,pošten kao suza,i begrešan kao djevica marija.
ak si kršten jedino možeš reći moj grijeh,moj veliki grijeh.
šalu i z.......iju na stranu. pročitaj što si napisao prije nego pošalješ post.
a sam znaš da nesmiješ mijenjati reket za vrijeme partije.ako si to napravio sa pet reketa pa to ni dobre.budu te kaznili sudci, makar i iz tvoje ekipe. jer sudac je sudac,pošten kao suza,i begrešan kao djevica marija.
zaj ...te priču o travama i dva,tri pet reketa.
JASNO SAM PROGOVORIO O [...] PONAŠANJU TIJEKIM IGRANJA MEČA SA OZVAČIČEM.KRAJNJE PROVOKATIVNOM [...] IZAZIVANJU.
primjedba o nedozvoljenoj travi je bila reakcija jer nisam vidio znak ittf na gumi. g.resman mi je kazao i vjerujem da takav znak postoji na gumi ,da je sitno tiskan u desnom donjem kutu gume itd.
ajde čovjek zan trave itd
ali MOJ GNJEV JE VEZAN NA PONAŠANJE IGRAČA I PONAJPRIJE NA PROVOKACIJU
NA KOJU SAM NASJEO.
MOJ GNJEV PRVENSTVENO JE BIO USMJEREN NA SAMOG SEBE JER SAM SE DAO ISPROVOCIRAT.
a sada mi je dosta i neću se više javljati na ovu temu.
ako je pomoglo da dotični više ne briše noge i ruku svaki poen puno sam napravio-
JASNO SAM PROGOVORIO O [...] PONAŠANJU TIJEKIM IGRANJA MEČA SA OZVAČIČEM.KRAJNJE PROVOKATIVNOM [...] IZAZIVANJU.
primjedba o nedozvoljenoj travi je bila reakcija jer nisam vidio znak ittf na gumi. g.resman mi je kazao i vjerujem da takav znak postoji na gumi ,da je sitno tiskan u desnom donjem kutu gume itd.
ajde čovjek zan trave itd
ali MOJ GNJEV JE VEZAN NA PONAŠANJE IGRAČA I PONAJPRIJE NA PROVOKACIJU
NA KOJU SAM NASJEO.
MOJ GNJEV PRVENSTVENO JE BIO USMJEREN NA SAMOG SEBE JER SAM SE DAO ISPROVOCIRAT.
a sada mi je dosta i neću se više javljati na ovu temu.
ako je pomoglo da dotični više ne briše noge i ruku svaki poen puno sam napravio-
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
konacno je i forum prve lige zivnuo