1.liga, proljeće 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Zaključano
Poruka
Autor/ica
Iceman

#61 Post Postao/la Iceman »

ajde svi trolovi, maknite se s topica 1ve lige, vidite da je tu ozbiljno... :cerek:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
nedam se

#62 Post Postao/la nedam se »

ozbiljnost je majka gluposti.
drda

#63 Post Postao/la drda »

KAJ JE TO GRANDE MIKI LEGAO OD LOVCA
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e miki,miki manje :zivili:
pa nece biti kikseva :banana:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ozvacic

#64 Post Postao/la ozvacic »

E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...
Koki
Kontakt:

#65 Post Postao/la Koki »

ozvacic je napisao/la:E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...
Bio na početku meča Trans Agram - Sloga, izgrlio se sa Ozvačićem i pogledao reket. Neznam sa kakvim je Damir odigrao protiv Odre ali ovaj izgleda ispravan. Sjaji pozadina jer je trava nova ali čepići izgledaju netretirani. U tom smislu isprika Damiru na insinuaciji. Fenirana trava je bila u nekim prošlim sezonama.
kako je završio meč?
Pogledao dijelove i završetak partije Mikulec - Ozvačić. Što reći? Miki je izgubio na vlastitu glupost što naravno nije Damirov problem. Meč je tipičan primjer kako se sranja mogu počet dešavat kada u meč ne uđeš kako treba. Kada se dođe do 5-tog seta sve je moguće. No Miki je svejedno vodio 5-1, 8-4 pa 10-7 i 10-8 i servis što je trebalo biti i više nego dovoljno za pobjedu. No krivi ulaz u meč onda rezultira prasicom na 10-8 i nemogučnošću da se odigra malo mirnije a ne na silu.

kak je završio meč?

Vidim da me Damir izaziva... ;)
činjenica je da što zbog ozlijeda a što zbog godina ne igram trenutno najbolji pingič u životu, no svejedno ne vidim da igraš nešto drugo nego što si igrao prije. Kako ja ne igram bedasto na lov ne dajem ti mnogo šansi.
he...he ...(kak bi ti reko) :E:
Iceman

#66 Post Postao/la Iceman »

haha, sjajan mec jucer, pravi sokazovski...

protivnici odigrali sjajno i natjerali nas na krv, znoj i suze :top:

zavrsilo 6:4 za nas, s tim da smo i parove dobili u 5 setova...

ozvacic nam 3cu slozio, i mile jos mene dobio...i to je sve...

poslije je bio afterparty u Milanu(kaficu kod DS) do 2 ujutro di je ozvacic imao svoj zasluzeni show haha :zubo:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
nedam se

#67 Post Postao/la nedam se »

ozvacic je napisao/la:E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...
zar to kažeš da nekršteni lažu odnosno kršteni lažu. i još zvonka nazivaš bratom!!!
nije mi jasno : u postovima si napisao da igraš sa dva drva kako sam shvatio.da li na različitim drvima imaš iste gume ili? jer ako je tako onda ništa ne shvaćam .
različita drva s kojima igraš meč protiv odre.ti si to napisao.gume su možda iste a možda i ne? razjasni ak ti se da.
ozvacic

#68 Post Postao/la ozvacic »

Koki je napisao/la:
Bio na početku meča Trans Agram - Sloga, izgrlio se sa Ozvačićem i pogledao reket. Neznam sa kakvim je Damir odigrao protiv Odre ali ovaj izgleda ispravan. Sjaji pozadina jer je trava nova ali čepići izgledaju netretirani. U tom smislu isprika Damiru na insinuaciji. Fenirana trava je bila u nekim prošlim sezonama.
kako je završio meč?
Pogledao dijelove i završetak partije Mikulec - Ozvačić. Što reći? Miki je izgubio na vlastitu glupost što naravno nije Damirov problem. Meč je tipičan primjer kako se sranja mogu počet dešavat kada u meč ne uđeš kako treba. Kada se dođe do 5-tog seta sve je moguće. No Miki je svejedno vodio 5-1, 8-4 pa 10-7 i 10-8 i servis što je trebalo biti i više nego dovoljno za pobjedu. No krivi ulaz u meč onda rezultira prasicom na 10-8 i nemogučnošću da se odigra malo mirnije a ne na silu.

kak je završio meč?

Vidim da me Damir izaziva... ;)
činjenica je da što zbog ozlijeda a što zbog godina ne igram trenutno najbolji pingič u životu, no svejedno ne vidim da igraš nešto drugo nego što si igrao prije. Kako ja ne igram bedasto na lov ne dajem ti mnogo šansi.
he...he ...(kak bi ti reko) :E:
...Ajde fala Bogu da jesmo Koki...mogu ti se samo nasmijati na kraj tvog posta..he he...razlika je nemjerljiva u mojoj igri sad i nekad kad smo nas dvojica bili na kalemegdanu....no,demokracija je pa imas pravo misliti sve sto zelis.....ali realnosti ni ti ni ja ne mozemo zbrisati...
ozvacic

#69 Post Postao/la ozvacic »

nedam se je napisao/la:
zar to kažeš da nekršteni lažu odnosno kršteni lažu. i još zvonka nazivaš bratom!!!
nije mi jasno : u postovima si napisao da igraš sa dva drva kako sam shvatio.da li na različitim drvima imaš iste gume ili? jer ako je tako onda ništa ne shvaćam .
različita drva s kojima igraš meč protiv odre.ti si to napisao.gume su možda iste a možda i ne? razjasni ak ti se da.
...Dirty Hary,igram sa dva,ponekad i tri skroz razlicita reketa u istom mecu,na zagrijavanju i sve sakrijem pod stol da protivnik ne vidi i onda svaki put kad brisem noge uzmem drugi reket i nitko to ne skuzi...i tak stalno zajebavam ekipu i dobivam jake igrace....protiv kokija cu sakrit 5 reketa jer je opasan za lovce....pa se nadam sigurnoj pobjedi....Koki je dobar igrac protiv normalnog lovca,ali to ce i za njega biti previse....eto tako ti je to dragi Clinte....a krsten i nekrsten je bilo u zargonu,kao i brate....ne shvacati doslovno....
Koki
Kontakt:

#70 Post Postao/la Koki »

je...teško je protiv nenormalnog lovca... :B:
ozvacic

#71 Post Postao/la ozvacic »

....je Koki,vrlo je teško..he he
nedam se

#72 Post Postao/la nedam se »

post gdje spominješ dva različita reketa si ti napisao a ne koki,miki, riki ili tiki.
ak si kršten jedino možeš reći moj grijeh,moj veliki grijeh.
šalu i z.......iju na stranu. pročitaj što si napisao prije nego pošalješ post.
a sam znaš da nesmiješ mijenjati reket za vrijeme partije.ako si to napravio sa pet reketa pa to ni dobre.budu te kaznili sudci, makar i iz tvoje ekipe. jer sudac je sudac,pošten kao suza,i begrešan kao djevica marija.
ib
Site Admin
Kontakt:

#73 Post Postao/la ib »

ej nedam se, ajd pliz dosta s razvlačenjem ove teme od nemila do nedraga, pogotovo ako se ne namjeravaš predstavit i ako je jedini razlog prisustva na forumu da ovo nikada ne završi.
:visi:
zmilko

#74 Post Postao/la zmilko »

zaj ...te priču o travama i dva,tri pet reketa.
JASNO SAM PROGOVORIO O [...] PONAŠANJU TIJEKIM IGRANJA MEČA SA OZVAČIČEM.KRAJNJE PROVOKATIVNOM [...] IZAZIVANJU.
primjedba o nedozvoljenoj travi je bila reakcija jer nisam vidio znak ittf na gumi. g.resman mi je kazao i vjerujem da takav znak postoji na gumi ,da je sitno tiskan u desnom donjem kutu gume itd.
ajde čovjek zan trave itd
ali MOJ GNJEV JE VEZAN NA PONAŠANJE IGRAČA I PONAJPRIJE NA PROVOKACIJU
NA KOJU SAM NASJEO.
MOJ GNJEV PRVENSTVENO JE BIO USMJEREN NA SAMOG SEBE JER SAM SE DAO ISPROVOCIRAT.
a sada mi je dosta i neću se više javljati na ovu temu.
ako je pomoglo da dotični više ne briše noge i ruku svaki poen puno sam napravio-
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
ozvacic

#75 Post Postao/la ozvacic »

....e [...] covjeka...daj stvarno nemoj vise [...]....ovo [je forum] sokaza.....na ovu temu zatvaram pricu....
Izra
Kontakt:

#76 Post Postao/la Izra »

niko nije psovao al nemojte bas ici predaleko na osobnu razinu da ne bude vise ovih plavih tockica. :cestitamo:
Iceman

#77 Post Postao/la Iceman »

konacno je i forum prve lige zivnuo :E: :rofl:
Brod

#78 Post Postao/la Brod »

Da živnuo!
Pa kod vas je izgleda najviše "mučkih provokatora" kaj bi reko Maminjo! :E:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Brod jr.

#79 Post Postao/la Brod jr. »

šteta kaj ja nebum nikad zaigral prvu ligu da se malo okušam u psovanju!!! :eek:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Zole000

#80 Post Postao/la Zole000 »

Brod je napisao/la:Da živnuo!
Pa kod vas je izgleda najviše "mučkih provokatora" kaj bi reko Maminjo! :E:
Brod jr. je napisao/la:šteta kaj ja nebum nikad zaigral prvu ligu da se malo okušam u psovanju!!! :eek:
:lol: Ma j.... sve, u tri p.... al ovaj si k.....c dobro reko, Brod j...., a Brod jr. još j.....e :lol: :lol:
Zaključano