12. liga, jesen 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
kelemen

#61 Post Postao/la kelemen »

:w: Hvala!
Kapetan MIKI
wolf
Kontakt:

#62 Post Postao/la wolf »

kelemen je napisao/la:Kako sad stvari stoje, to mi je pik sezone :rofl:
Obzirom da mi je supruga rodila prekrasnu curicu(Lotta s dva "t" :D ) prije 20-tak dana
I za mene vazi nik dobiosamdijetekeptnmiki, tak da cu tesko dobiti mec
:zubo:
Ostaje samo ugodno sjecanje na pobjedu protiv tebe :cheer:
Vidim ja niš od naše prijateljske i roštilja u dogledno vrijeme ... čestitke tebi i gđi ... pozdrav maloj Lotti :top:
kelemen

#63 Post Postao/la kelemen »

Krešo za tebe(povampirenog :s: ) i tvoju "bandu" će se iznać vrijeme i porcija ćevapa, a možda mi i krene kad te nakantam :rofl:
Kapetan MIKI
a_marko

#64 Post Postao/la a_marko »

Oooo, pa čestitke, nek je sa srećom! :lux:
kelemen

#65 Post Postao/la kelemen »

Petre ti si TITO! :s:
Ic:AS, 6:4
Kapetan MIKI
a_marko

#66 Post Postao/la a_marko »

:amen:
Dren

#67 Post Postao/la Dren »

12:0 skor, bome. :s: :s: :s:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Tito
Kontakt:

#68 Post Postao/la Tito »

kelemen je napisao/la:Petre ti si TITO! :s:
Ic:AS, 6:4
Samo je jedan TITO Marijane :nono: :sumo:
al bogami vidim da je 55 bio nadasve dobar i vrijedan kao pravi pionir :cestitamo: :zubo:
proleteri svih zemalja ...
55

#69 Post Postao/la 55 »

:rofl: :rofl: :rofl: ... Budale jedne... :lol: :lol: :lol:

Bogme odigrasmo sinoć krasan i vrlo napet meč protiv Dr. Ante Starčevića :eek: ... Nije mi bio baš neki dan za umjetnost :nene: , opet sam krenuo s prvim singlom (ovaj put totalno nezagrijan i mentalno nespreman :bonk: ), dugo sam radio, baš sam se osjećao nekako šugavo... :jadnana: :facepalm:
A i podcijenio sam Pugelnika pa je rezultat bio takav da sam skoro dobio po pičci! :cekicem: :tuctuc:
Pugelnik izuzetno siguran, sve vrati na stol, čak i poneku prasicu :fucka: , ali ipak sam ga nekako jedva uspio počokljat! :zubo:
Nakon tog meča osjećao sam se već i fizički fantastično, skoro k'o TITO :lol: :lol: , više mi ništa nije falilo pa sam izvrsno uspio odigrati protiv Đivića! :cheer:
Čovjek me toliko prebio da mislim da mi u svih preostalih 11 mečeva zajedno nisu zabili toliko poena koliko on sinoć :s: :s: :s: ... izvukoh 8:10 u četvrtom setu :znoj: ...
U parovima su nam ljudi nabili "DREN", vodili smo u prvom setu 10:4 i uspjeli izgubiti :brukica: :brukica:
Miki igra sve bolje :top: , izvrstan meč protiv Đivića, 1:1 u setovima i 6:1 za Kapetana Mikija u trećem setu... no, probudi se u Điviću :clint: i ode sve u povijest :misli: :ne zna:
U ključnom meču večeri Daniel je pametno i izvrsno odigrao protiv Pugelnika i tako nam praktički već osigurao put prema pobjedi! :bis:
Par smo pokušali dobiti, ali bogme su nas dečki spustili na zemlju i pokazali nam kako igra uspješan par!

Inače, izvrsnim dečkima iz Dr. Ante Starčević od srca se zahvaljujem na superkorektnom ljudskom i sportskom pristupu, ljudi su vrlo pošteni i lafčine i pol! :top:

Sretno im dalje u natjecanju, vjerujem da će biti totalna frka u poretku za prolaz dalje! A i ovi Inkerovci ne odustaju :E: , bit će još svašta! :partijana:
55

#70 Post Postao/la 55 »

Tekma 5. kola: 3. poluvrijeme - Intercapital igra se u petak (08.11.) oko 17:30. :E:
mirus

#71 Post Postao/la mirus »

Izgleda da je Kruno proigrao!
Bit će još svega ove sezone.
55

#72 Post Postao/la 55 »

Da... Prilično sam bio iznenađen, neugodno iznenađen, Guvinim ulaskom u sezonu :eek: :wow: :nene: ...
Ali već u 3. kolu, na tekmi protiv nas :zubo: , vidjelo se da se vraća u formu :cursing: :azdaja: , dobio sam ga "na guzove" :znoj: i ne bih baš volio biti u koži njegovih protivnika koji Eci peci necu slijede u ligi :vrag: :E: .

Vidim, već su odigrane četiri tekme 5. kola, liga nam je zaista neizvjesna do boli :macevanje: , opet sve nešto 6:4 ili 5:5, svaka čast Siledžijama na dobrom povratku u formu i priključenju gornjem dijelu tablice! :cheer:

U jednom od ključnih mečeva za ukupni pojedinačni poredak u ligi Mirus je dobio Đivića :s: :s: , igra Đivić k'o zmaj, a kako tek onda Mirus čoklja!? :rofl: :rofl: :rofl:
jaki
Kontakt:

#73 Post Postao/la jaki »

Što se bodovi rasipaju. Ovo postaje sve zanimljivije. :lux:
55

#74 Post Postao/la 55 »

Dobri moji svi :w: ,

Evo ovim tjednom koji od danas počinje službeno ćemo ući u drugi dio sezone :D , napetosti ne manjka niti najmanje! :macevanje: :znoj: :strah:

Jako mi je drago što svi na vrijeme upisuju rezultate na net pa nema nikakve potrebe za urgencijama ili bilo kakvim drugim glupostima. :zubo:

Sretno svima dalje, neka vas posluži dobro zdravlje i igrajte dobar pingać! :cheer: :lux:
55

#75 Post Postao/la 55 »

Tekma 6. kola Intercapital-Madura igra se u četvrtak u 20:00 sati. :partijana:

U petak smo igrali protiv 3. poluvremena, bila je tekma odlična! Odigrali smo (kao što je već poznato) prijateljskih 5:5. Oni zadovoljni, mi s bodom u gostima također! :rolleyes:

Prije tekme sam bio praktički siguran da ćemo nekako uspjeti pobijediti, ali kada sam vidio kako dečki igraju, zadovoljan sam i s ovih 5:5. :amen:
Dečki su jako nezgodan suparnik na svom sportskom terenu :s: , ali su zato nevjerojatno dobra ekipa za "after shemu" u birtiji pored dvorane :pivo: :zivili: :hrana: :drunk: , tako da smo se još satima družili poslije tekme. :top:

Momcima dalje želim puno sreće i još ovakvih druženja! :grouphug:
55

#76 Post Postao/la 55 »

Intercapital - Madura 8:2. :cheer:

Leg'o ja jednu protiv Duška Radoševića i Kapetan Miki od Samovojske... a što reći? :blabla: Ja sam protiv Duška odigrao dosta riskantno, dosta toga sam na koncu izbacio van stola :brukica: , ali Duško me izvrsnom igrom prisilio na to. :s:
Igrao je brzo i hrabro :woohoo: , tako da je privukao fortunu i cijelu njezinu mnogobrojnu obitelj na svoju stranu! :lol: :lol: :lol:
Ubio me od prasica, nisam mogao do seta doći :mad: :darkevil: :ljut: :cursing: , ali ipak sam se borio iz sve snage :macevanje: :mljacko: ... nije išlo! :ne zna:
Svom srećom, bilo je nevažno :pfff: , već smo vodili sa 6:0 u mečevima. Inače bih si pojeo jaja od muke! :madjump:

Svaka čast Maduri, sretno dečkima dalje, neće im biti lako opstati u ligi! :top:
mirus

#77 Post Postao/la mirus »

55ica, da nema tvojih iscrpnih izvještaja, forum bi nam bio prazan.
samo nastavi, zanimljivo štivo.
Loptica Pong

#78 Post Postao/la Loptica Pong »

Jači nam je 55ica nego Vela i Čosić zajedno :) :top:
:skace: :skace: :skace:
Guga
Kontakt:

#79 Post Postao/la Guga »

Mene interesira gdje je kraj napredovanju te naše 55-ice, odnosno njegovog Intercapitala ?
Iz polusezone u polusezonu s lakoćom gaze lige i idu naprijed.Ovako kada gledaš sa strane, misliš si : pa nije to tak strašno dobro...ali izgleda da je skroz druga priča kada staneš za stol, a s druge strane vidiš grmalja kojem u ruci drvo shake defence (najveće drvo za pingič, veličine glave u rangu manjih reketa za veliki tenis :lol:) izgleda poput dječje igračke, pa te je strah i pozvati prasicu kada loptica dodirne rub stola :rofl:
The Only Way Is Up...rutinski
55

#80 Post Postao/la 55 »

Uf... vidim ja da smo počeli pomalo podhebavat :rofl: :rofl: , ali neka, nema veze :pfff: ... tako i treba tom 55-ici kad je čokljavac! :lol: :lol: :lol:

Ma sezona nam je odlična, za sada i iznad očekivanja :s: , ali vidjet ćemo kako će se sve to još rasplesti do kraja... :ne zna: . Puno je dobrih ekipa, nije lako doći do bodova :nono: , eto pa nas još i sreća služi dobro! :luck:

Jedino kada sam se stvarno osjećao bespomoćno vis a vis fortune :rolleyes: , bio je meč protiv Duška koji me je :cekicem: :tuctuc: :mama: ... U prvom me je setu toliko isprasio da sam u drugom brojao prasice... SEDAM KOMADA, od toga sam uspio čak tri pretvoriti u svoj poen :cheer: , ali preostale četiri nisam :cry: ... fakat je igrao odlično, ali i ja sam igrao dobro :E: . Vratio sam se do 2:2 i 8:8, no onda me je zaista nabio k'o vola u kupusu! :mljacko:

Svakako, sreća je da smo tada već vodili 6:0 i da meč za ekipu nije bio važan :nono: , nego samo za mene i Duška :tuzni:

Uspjeli smo dobiti u dosta tijesnih mečeva, ja sam već tri puta uspio pobjeći s giljotine :vrag: u živim mečevima... :eek:

A moj oversize reket mi se jako dopada :cheer: :cerek: , neću ga mijenjati! :zubo:

Jedva čekam vidjeti kako li će se rasplesti ovo kolo, mi gostujemo sutra popodne kod ovih legendi u Dugom Selu... budu li samo upola kao Ante Matešić i ostali koje od tamo znam, ne gine nam :cestitamo: :pivo: :zivili: :drunk: :duplo: :vozi: :azdaja: :rospija: :cice: :zzz: ...

Ali bogme su im dečki iz 3. poluvremena za sada opasna konkurencija! :grouphug: :pivo:
Nekako predosjećam da ove sezone trebamo još probati iskoristiti šansu za nekakvo penjanje, jer kasnije će to stvarno biti totalna taraba... Recimo 10. liga je samo za dvije iznad naše, a razlika je u kvaliteti poprilično na njihovoj strani, bez ikakve želje ili primisli da bih nas podcijenio... :brukica:

Dečki moji, dobro čokljajte i sretno vam bilo svima na pingaću, a posebno poslije meča na after shemi za šankom! :rofl: :rofl: :rofl:
Odgovorite