nedopustivo

tamara, zoki, kinezi, domaća i međunarodna natjecanja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
rope

nedopustivo

#1 Post Postao/la rope »

Čupa

#2 Post Postao/la Čupa »

Da... :eek: vidio sam to neki dan, strašno. A baš sam htio ponovo pročitati zapisnik sa skupštine. Zanimljivo štivo. :rolleyes: :D
ARES

#3 Post Postao/la ARES »

To je posljedica rada ili bolje rečeno nerada bivšeg predsjednika Vuletića.
O njegovom vođenju Saveza sam već pisao u proljeće. Između ostalog, nije poštivao ugovore koje je sam potpisao pa tako nije plaćen niti hosting za HSTS-ovu stranicu i zato je uklonjena sa servera.
A što reči da više od 6 mjeseci nije uopće sazvao Izvršni odbor, iako je po Statutu to morao redovno činiti. Sve je odluke donosio i mijenjao svojevoljno i stalno kršio Statut HSTS-a. Na kraju je je odlukom Upravnog suda maknut s mjesta predsjednika saveza. Do 17. prosinca mora biti sazvana izborna skupština HSTS-a na kojoj će, valjda, biti izabran netko tko želi raditi u interesu stolnog tenisa, a ne samo turistički putovati u Kinu, Japan, Rusiju itd. To je, naime, bio glavni angažman Vuletića proteklih godina. Na domaćim natjecanjima NIJE NIKAD bio, ali svjetske smotre nije propuštao. Jasno je na čiji račun.
I još na kraju oko tog famoznog zapisnika Skupštine koji je pokušao krivotvoriti i u njega je unio brojne izmišljotine pa on zbog toga nije niti verificiran. A zaboravio je napisati da je prvi put u povijesti pingića u Hrvatskoj Skupština ODBILA prihvatiti godišnje Izvješće predsjednika jer je već svima bilo dosta i Vuletića i njegove samovolje i nesposobnosti.

Za one koje zanima što se događa u HSTS-u (rezultati, rasporedi utakmica i natjecanja itd.), privremeno može potražiti na adresi:

www.stsobz.hr
Čupa

#4 Post Postao/la Čupa »

Po ovom izgleda da HSTS nema pravnika, a trebao bi ga imati.

Stranica je postala dostupna, doduše u prilično okrnjenom izdanju.
pimpl

#5 Post Postao/la pimpl »

...kaj tražiš pravdu ili posao? :)
Čupa

#6 Post Postao/la Čupa »

pimpl je napisao/la:...kaj tražiš pravdu ili posao? :)
Niti jedno niti drugo - učinilo mi se to s obzirom na prethodno izneseno. ;)

Podredno, stalkaš me. Prijavit ću te moderatorima. :zubo:
Odgovorite