SOKAZ forum
Drugi memorijalni otvoreni turnir ZDRAVKO TUMARA – TUMI
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Drugi memorijalni otvoreni turnir ZDRAVKO TUMARA – TUMI
U subotu 25.05. 2013 godine u dvorani "MERIX" na Zagrebačkom velesajmu održava se ovogodišnji Tumara open .
U svom prvom izdanju prošle godine , iako održan u vrijeme Pro Toura , sa 64 igrača bio je jedan od kvalitetnijih turnira u godini .
S obzirom da smo ove godine na velesajmu ( 4 stola više) nadamo se još i većem odazivu .
Dođite i pokažite na kraju sezone tko je najviše napredovao ....
I mene zapiši da dolazim, a i mog druga Miklošku, a drugarica Puhovski još nezna

1. Ivan Palička
2. Hrvoje MIkloška
3. Željko Puhovski (javil bu još, za sada nezna)
1. Ivan Palička
2. Hrvoje MIkloška
3. Željko Puhovski (javil bu još, za sada nezna)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
sory nebi htio ispsti zlocest i bezobrazan ali kaj nma bar 40 jazbinasa koji bi trebali doci.a li nadam se da ce se jos ljudi prijaviti da pokazete ovima [...] iz sokaza da se moze bolje i vise napraviti a ne samo gledati interes.nadam se da nisam nekog uvrijedio i da mozda nije mjesto za tako nrsto revci .ali zrlim 100000000 ljudi na turniru i da se igra i zeza na turniru u cast covjeka koji je to zaslzio za ono malo kaj sam ga poznavao
Pa svi Jazbinaši koji mogu doći će i doći,i prekini vrijeđati po forumu jedva su ti skinuli ban!
A dal će bit dobro i koliko će ljudi biti,o tom ćemo poslje turnira!
Za sada mogu obećati jedino da će turnir s obzirom na prijave i obećanja pojedinaca da sigurno dolaze biti izuzetno jak,a mi ćemo se potruditi da organizacijski bude na nivou!
Ne boduje se za rang listu,ali može bit još jedno neformalno veliko druženje prije ljetne pauze,kad ostavljamo rekete na neko vrijeme i uskačemo u kupače gaće!
A dal će bit dobro i koliko će ljudi biti,o tom ćemo poslje turnira!
Za sada mogu obećati jedino da će turnir s obzirom na prijave i obećanja pojedinaca da sigurno dolaze biti izuzetno jak,a mi ćemo se potruditi da organizacijski bude na nivou!
Ne boduje se za rang listu,ali može bit još jedno neformalno veliko druženje prije ljetne pauze,kad ostavljamo rekete na neko vrijeme i uskačemo u kupače gaće!

Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
-
Lin Chi Na
Lin Chi Na je napisao/la:Kako je krenulo, Tumara open će bit masovniji od Dede
Tumi svakako zaslužuje veliki odaziv (i žao mi je što neću biti tamo).vjekoslav je napisao/la:Oni koji su ga poznavali rekli bi da zaslužuje takav odaziv
Ali ne bih išao raspravljati zaslužuje li Tumi veći odaziv ili Deda (Krivec). I jedan i drugi zaslužili su puno, ostanimo na tome.
Išao sam tražiti rezultate prošlog Tumija i vidim da ste pogubili rezultate grupa!
Nije bed, svi znamo da se prvi rezultati bacaju u vodu
Tko se još nije odlučio na prijavu, možda mu ovo pomogne:
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=2056
Nije bed, svi znamo da se prvi rezultati bacaju u vodu
Tko se još nije odlučio na prijavu, možda mu ovo pomogne:
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=2056